Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucynkaaa

Mam jutro ważne spotkanie i chciałabym świeżo wyglądac.

Polecane posty

Gość lucynkaaa

Mam pytanie--jutro mam wazne spotkanie i dzisiejszy wieczór chciałabym przeznaczyć na poprawienie swojej urody :-)Mam pytanie--jakie zabiegi mogłabym zastosowac w domu, by jutro ładniej wyglądac?

Gość nie masz szans
w tym upale :P

No cóż Lucynko jeden dzień to mało... jednak możesz zrobić sobie jakąś kąpiel w olejkach, nałożyć na twarz maseczkę.... zrobić masaż okrężny twarzy....ile masz lat i czy masz jakieś kosmetyki w domu>>>??? czy mam podać ci coś naturalnego ?

Gość niunio
porzadnie się wyszoruj i spij w wannie w zimnej wodzie to się dobrze odmoczysz i wyziembisz na kolejny upalny dzień

Gość lucynkaaa
Mam 28 lat i kosmetyków do pielęgnacji raczej mało...Sól do kąpieli i smaseczkę liftingująca oraz pilling do twarzy....:-)

Gość a to szybko sie za siebie zabi
erasz.... nawet sklepy juz sa pozamykane

Gość lucynkaaa
Naprawdę? To idę się zastrzelic.

Gość lucynkaaa
justine--jesli mozesz to podaj jakies naturalne sposoby.

Gość o matko jedyno i córko
maseczka z żółeki na wlosy -bez bialka!!! kąpiel, piling, krem na buzię, pomalowac paznokcie, wykrochmalic bluzkę i spodnie jesli trzeba, zabrac ze sobą wodę jutro do torebki i chusteczki

OO to maseczka liftingująca to już dużo...:) nie masz za wiele czasu, więc połóż maseczkę na buzię, na włosy też możesz zrobić maseczkę np. z żółtka i oliwki z oliwek + łyżeczka soku z cytryny... Na ustach zrobić peeling..z kremu ( jakiegoś tłustego) + łyczeka cukru. Zaróżowią się i ujędrnią i będą soczyste...masuj buźkę i całe ciało..:) i do spania, ale już!!!!!:)

Gość lucynkaaa
Nie smiej się ze mnie...Jestem zabiegana i nie mam czasu dbac o siebie (wiem, wymówka :-0 Nie mogę iść jeszczse spać, bo primo: mocze nogi :-) secundo: i tak nie zasnę , a jak śpię za długo, to mi limfa pod oczami worki robi i dopierom piekna ;-) Widzę,że sie znasz na rzeczy. A tak na przyszłośc, co warto mieć w domu i czego używać,żeby systematycznie zadbać o siebie? Taki jest wybór wszystkiego, a ja nie wiem , co nabyć Poradź :-)

Gość lucynkaaa
Ogololonam :-) Uważaj z tym kaczorem, to niepoprawne politycznie ;-)

Gość kefirka
a ja dziewczyny mam inny problem, chodzi o to, ze mam łokcie wysuszone i nic ich nie nawilza i jeszcze jedno kupilam balsam samoopalajacy DAVE fajnie sie rozprowadzal, ale teraz nie wiem czy przed wykonaniem nastepnego smarowania np. jutro, tez zrobic piling calego ciala, czy jak zrobie piling, to czy zejdzie poprzednia warstwa ??

Gość lucynkaaa
Moim zdaniem nie powinnaś robić pilingu. Łokcie wymocz, potem zrób piling, wysysz, posmaruj cytryną i krem glicerynowy na koniec.

Gość kefirka
dzieki Lucynkaaa tak zrobie, ale te warstwy balsamu nie zaczna sie luszczyc??

Gość lucynkaaa
Nkładam czasem 3 dni pod rząd(oczywiście po kąpieli :-) Balsam Sopot i ładnie się pokrywaja te warstwy :-)

Gość kefirka
A nie brudzi Ci bielizny ten Sopot?, bo ja uzywalam go, ale odstawilam z tego powodu wlasnie, a teraz pisza o DAVE, ze podobno nie brudzi.

Gość lucynkaaa
Justin--własciwie to na całym ciałku mi zalezy, choc na twarzy najbardziej :-) Mam mieszaną cerę:-) Nie brudzi, bo stosuję na noc.Wchłania się i jest ok. Dove jest dobry, koleżanka stosuje i ładnie sie przyciemniła.

Gość lucynkaaa
Zapach ma faktycznie taki sobie, ale perfumowane balsamy dają radę :-)

No lucynko co ja moge ci poradzić... nie wiem co stosujesz ale powiem może tak...to kosmetyki które musisz mieć aby pielęgnować swoją skórę i czuć się zawsze zadbana: myj twarz żelem do mycia twarzy ( nawilżający i oczyszczający) Ja używam ostatnio Soray \"promienny wygląd\" i jestem zachwycona. Mam 24 lata i skórę mieszaną... jedank ona fajnie oczyszcza i nawilża...to podstawa bo mydło dla naszej cery to katastrofa... Tonizuj skórę by nadać jej prawidłowy odczyn... to ją ujędrni i odświeży Ja stosuję maseczki 2 razy w tygodniu.. kupuję przeważnie jednorazowe gotowe... we wtorki robię nawilżające a w piątki oczyszczające... Na dzień używam kremu matującego, bo mi się twarz świeci jak psu jajka;) a na noc typowo krem nawilżający... używam nivea visage do cery mieszanej..dla mnie bomba ale z kremami to jest tak, ze trzena na sobie testować... Rób sobie masaże twarzy..fajnie poprawiają owal twarzy, można sobie naprawde samemmu wymodelować kontury masażem... ujędrnić ją, wygładzić... Jak coś to dalej bede Ci pisać.. ale nie wiem co cie najbardziej interesuje;)

Gość na cerę zeby byla promienna
świeża i ladnie napieta to maseczka z ubityego bialka + kilka kropel soku z cytryny

Gość kefirka
fajnie, to jutro drugie smarowanie. Przeczytalam tu na forum, ze dobra na oczyszczenie cery jest mieszanka z mąki, wody, miodu, proporcje na oko o konsystencji kremu i tym smaruje sie twarz i stosuje jak piling. Zastosowalam to dzisiaj na twarz i faktycznie mam gładsza rozjasniona [oczyszczoną chyba], ale to swiństwo strasznie żle schodzi z twarzy, a zwlaszcza jak sie przyczepi włosków. Powodzenia moze sprobuj.

Gość lucynkaaa
Dziuękuję Ci bardzo. Prossiłabym jeszczse o poradę dot. szyi i podbródka i opis, jak robić te masaże, żeby sobie skóry w niewłasciwym kierunku nie ponaciągac.

Gość lucynkaaa
Czytałam o tym, ale podobno wtedy wychodza ze skóry jakieś "robale" (łoj pewnie)

Napiszę ale jutro dobrze, muszę już zmykać... prowadzę długofalowe przygotowania do spotkania z moim chłopem:) Przygootowuje się już na to z 2 miesiace...a im więcej w sobie ulepszam tym więcej niedoskonałości widzę ( a mam ich full) :):) Pozdrowienia i całuski:)

Gość lucynkaaa
Dzieki:-)Pozdrawiam --Buźka!