Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RATUNKUUUUUUUUUUUU

Dziewczyny umieram!

Polecane posty

ale czy to sie oplaci??? pieron wie ile takie rzeczy kosztuja i czy cos dadza wogole......dobrze ze farbuje wlosy u fryzjera to jak co to zaskarze fryzjerke i juz (obym nie musiala) ale wspolczuje

Gość łysienie plackowate
farba przyspieszyla rozwoj choroby. Zapraszam do dermatologa, im szybciej tym lepiej

takk od razu łysienie plackowate:)) moja kolezanka tez miala taki problem ze jej odpadly wlosy po farbowaniu a przyczyna bylo nadmierne farbowanie i wlosy w ten sposob powiedzialy dosc:))i chodzi teraz scieta na chlopaka i czeka biedula az odrosna!!!

Gość RATUNKUUUUUUUUUUUU
to feria blond. Kur.... jakie łysienie plackowate???? jak juz pisałam zadzwonilam na ta infolinie i babka mi kazała udowodnic ze to po jej farbie

Gość RATUNKUUUUUUUUUUUU
😡

Gość napisz o tych od ochrony kosnu

Gość do autorki topiku
i jak tam z Twoimi włosami???Dzwoniłas jeszcze z reklamacją do tego Loreala?

Gość a ja jestem bardzo ciekawa
mnie ta farba strasznie piekla..myslam ze sie zadrapie jak ja nalozylam.....cholerstwo straszne..dobrze ze mi trez nie wypadly...idz do dermatologa..moze da ci jakies smarowidlo na porost wlosow...

To dziwne, że akurat L`oreal.. moja mama miała kłopoty właśnie z farbą tej firmy - bodajże Preference. Kolor miał być kasztanowy, a wyszedł KRUCZOCZARNY, moja mam wyglądała potwornie! Nie był to żaden błąd z jej strony, trefna partia. A ona nigdy nie przepuści, w związku z tym zadzwoniła na tą infolinię. Tam ją zbyli, że pewnie nie trzymała sie instrukcji. Ale nie dała za wygraną. Odsyłali ją pod kolejne numery, licząc, że machnie w końcu ręką - zmienili ton, gdy mama kazała każdej z kolejnych osób się przedstawić z imienia i nazwiska, mrucząc pod nosem \"zapisze sobie...\" - kiedy poczuli się mniej anonimowi i bardziej personalnie odpowiedzialni, w ramach przeprosin przysłali mamie cąły kuferek kosmetyków L`oreala - nie tylko farbę (tym razem dobrą), a;e podkład, cienie, tusz, szminkę.. no wszystko. Morał - trzeba walczyć o swoje, jeśli masz rację! Jesli sama nie jesteś pewna, czy to nie jakieś inne zabiegi spowodowały to łysienie (albo dieta), to daj spokój. Ale jeśli jesteś pewna, że to to - walcz. Moja mama też nie byłaby im w stanie udowodnić, że zafarbowała włosy ich farbą, nikt jej nawet nie oglądał - i wygrała. Wielkie koncerny bardziej dbają o klienta niż przyzwyczaiły nas do tego rodzime.

Gość missmarta
mi po l'orealu (preference) tez wypadały włosy, na szczęście nie tak dramatycznie, ale po trochu: po każdym myciu znajdowałam na sitku od wanny całkiem spory wianuszek... mama mojej koleżanki po l'orealu straciła połowę włosów, tak jej przeżarło. l'oreal to paskudna chemia, więcej nie kupię.

Gość Malgoska Mowia Mi
Heee Loreal co mi to mowi....Niedawno farbowalam wlosy farba z tej firmy , kupilam sobie jasny blond.....malo zawalu nie dostalam jak zobaczylam sie w lustrze....mozecie nie wierzyc, ale wyszedl mi kolor brazowo-siwo-ohydny!!!! Oczywiscie pisalam do nich reklamacje, wyslalam opakowanie, fotke ktora sobie zrobilam i dlugi list z roznym slownictwem

Gość ja ufarbowalam 2tyg temu
wlosy farba l`oreal ktora miala za zadanie rozjasnic nieco wlosy z ciemnego brazu na taki ladny jasny i co? mam prawie czarne wlosy

Gość a niby Loreal to taka
"dobra"firma:-ochyba jest bardziej chemiczna niż Palette,chociąż mi po Palette wosy nie wypadaly ale zawsze jak robilam brąz towychodzila krucza czerń:-oTeraz nie farbuję,mam swoje naturalne,ciemnobrązowe i jest ok;-)

boże, dziewczynie wypadly wlosy a wy od razu jakis link ze strasznego wypadku aby udowodnic ze ludzie maja większe problemy :O widzialam link jakis czas temu i to jest przerazajace :( nie wiem po co dziewczyno wklejasz takie zdjęcia na noc? :(:O a kolezance chodzi o wlosy i nikt nawet nie smie tj tragedii porównywac bo tu nawet nie ma o czym mowic 😠

Gość werras
moja znajoma także farbowała włosy farbą Loreala na kolor brązowy, a wyszedł rudy, więc chyba te farby naprawdę są beznadziejne

Gość po palette wypadaja włosy
!!!! a federacja konsumenta jak ci odpisze za pare miesiecy to bedzie dobrze..... no chyba ze poruszy ich twoj przypadek

Gość on jest waga
I jak tam? Odezwij sie pokrzywdzona Konsumentko!

Gość do ..
Mysle,trzeba tym zainteresowas jakas gazete np.Fakt, to wywalczy odszkodowanie.Wspolczuje.Ja farbuje wlosy u fryzjera,stalego,zaufanego bez stresu. Po Palette tez wypadaly mi wlosy.

Gość po Palette owszem też
wypadają ale autorce topiku wypadły po farbie Loreal:-o