Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaB

rozstalam sie, tesknie, on niby tez-milczy,odezwac sie znów...?

Polecane posty

witajcie kochani:) Co tam u Was? Bo u mnie niby jest optymistycznie ale jakos czesto mnie smuty nachodza... Ciezko mi... Ale dalej wierze dalej mam nadzieje... \"prawdziwa milosc nigdy nie umiera...\" tym wlasnie zyje... Facet 111 dziekuje za szczerosc...:) Jednak z tego co mi wiadomo moj Cudak ma problemy sam ze soba... stad ta moja cierpliwosc...

Gość izaB
a u mnie tez bez zmian, choc kontakt jakby lepszy. mialam sie juz nie odzywc ale wiem ze jak sie nie odezwe to on tez nie. smsowalismy wczoraj w nocy, niby o niczym, ale jakos tak milusio bylo - nadzieja wróciła...

Gość izaB
ja tam mam nadzieje, choc to boli. u mnie troszke jest inna sytuacja, to ja odeszlam bo sie wscieklam na niego i jak próbował ratowac związek nie dawałam mu szansy. dlatego musze sama wziąśc sie za tą sprawe. oglądam dvd z wspolnego wesela i wzdycham jaki to on jest fajny i jacy bylismy szczesliwi i zakochani :-) i walę sie w łeb że z nim zerwałam, rany co mi przeszło do tej pustej głowy !!!!!

Gość izaB
kurcze gdzie ja znajde drugiego takiego ślicznego, milusiego i mądrego chłopaka :-( nawet nie chce innego

Gość izaB
u mnie jest najwiekszy problem z wyznaniem że sie teskni i że nadal zależy. jakos nie przechodzi mi to przez usta, jemu tez nie, chodzimy dookoła siebie jak sie widzimy, rozmawiamy, ale jakos o niczym, o znajomych, nawet o pogodzie. ostatnio postanowiłam sie napic troszke na odwage, ale tylko w tancu sie przytulilismy - nie przeszlo nic przez gardło, straszne

Gość hehehehehehehehe
jesli myslycie ze oni mysla to sie MYLICIE :D:D:D:D:D

Gość zaden inny
tylko ten:)

Gość izaB
mój tez mysli - ja to wiem

Gość izaB
hehe no własnie

Gość izaB
czas leczy rano, kazdy ludek z tego forum powolutku sie podniesie do pionu

Gość izaB
nie bedziesz sie bała.ja po 4 latach w związku tez tak myslałam, a długo bylam sama i nagle poznałam tomka - cały strach minął, nawet nie myslałam ze sie boje czy cos. pojawił sie on i juz tak musiało byc. zaczelam byc szczesliwa,,,

masz te same obawy co ja... ale myślę że życie singla nie będzie takie straszne przynajmniej dla mnie ;)

ja nie wiem co Ci powiedzieć na to... ale myślę że jesteś silniejsza niż sama uważasz. Jeszcze sama siebie zaskoczysz

siła pokazuje się gdy przyprze Cię coś do muru, a nawet teraz pokazujesz siłę pisząc na tym forum Nie doceniasz się i swojej własnej siły

własną wewnętrzną siłę, nie mówię o sile fizycznej bo ta jest najsłabsza :D

Gość izaB
masz, ja dałam soobie rade po rozpadzie zwiąku, ty tez dasz, bedziesz musiała

Gość izaB
u mnie dzis optymistycznie po smsach nocnych, choc sie jeszcze nie odezwał i pewnie nie odezwie, ajjj trudno

Gość izaB
u mnie jak narazie fajnie tylko w snach hehe