Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonia

rodzić w Warszawie

Polecane posty

Gość telefonia

"Warszawskie porodówki pękają w szwach. Nadal nieczynne są oddziały: położniczy, noworodkowy i patologii ciąży, w szpitalu Dzieciątka Jezus. Od poniedziałku liczba miejsc w stołecznych porodówkach znów spadnie - wtedy bowiem zostanie zamknięty oddział położniczy w placówce przy ul. Czerniakowskiej. Warszawscy położnicy przyznają, że lato to nie najlepszy czas na poród. Prof. Romuald Dębski ze szpitala Bielańskiego radzi, aby mieszkanki przedmieść szukały miejsc poza Warszawą, np. w Pruszkowie czy Wołominie. Już teraz jest trudno zdobyć miejsce na porodówce, a od poniedziałku będzie jeszcze gorzej. Wtedy bowiem zostanie planowo zamknięty na dwa tygodnie oddział położniczy w szpitalu przy ul. Czerniakowskiej. W najgorszej sytuacji są pacjentki z ciążą zagrożoną, bo liczba miejsc dla nich drastycznie spadła. Na szczęście nie było dotąd przypadku, żeby zdrowie rodzących kobiet i ich dzieci w wyniku tłoku zostało narażone." RMF Co o tym sądzą przyszłe mamusie z Warszawy ?

No to super...:O:O:O A ja mam własnie skierowanie do szpitala położniczego na poniedziałek. Ciekawe,czy moga mi odmówić przyjecia na oddział???

Ekhm, wiecie zauważyłam, że jest moda na szpitale na Żelaznej, Karowej... Jest jeszcze szpital MSWiA na Wołoskiej!!! Opieka tam wspaniała, umiarkowanie zapełniony... Rodziłam tam, a kiedy zdecyduję sie na drugie dziecko, na bank wrócę tam napewno...

Gość podnoszebo ciekawy temat

Gość z patologiczną
ciążą to lepiej na Żelazną nie jechać bo tam z zagrożeniem życia wywalają do domu, bo nie chcą takich kobiet - choćby potrupach ale trzeba rodzić naturalnie. Każdy inny szpital , ale nie Żelazna.

Gość dzis byłam
na Karowej. Tam też przyjmuja ale tylko jak już masz 6palców rozwarcia:O:O:O Inne przypadki odsyłają. Podobno jest "przepełnienie".

Gość ja milo wspominam
Inflancka-rodzilam w tym roku.