Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojojojjjj

pytanie o sex oralny

Polecane posty

Gość jojojojojjjj

wczoraj pierwszy raz sie odwazyam i popieściłam mojego chłopaka usatami, bardzo chciałam to zrobić ale sie zawsze bałam ale wczoraj w końcu sie odważyłam było cudownie, bardzo mi sie to sposobało bo był taki gładziutki, takai delikatny, sama przyjemność, jednak robiłam to pierwszy raz i ograniczyłam sie tylko do pocałunków i lizania chciałam zapytać doświadczone :) jak mam to robic zeby mu sprawic przyjemnosc a nie bół, boje sie ze moze go to zabolec jak Go possam czy cos...moze jakieś wskazówki????

Gość jojojojojjjj
ale czy mam go czymac tak luzno czy mocno uciskać wargami?? no nie wiem...poradźcie jeszcze coś

spytaj go jak lubi - ja mojego faceta spytałam i uważam to za najlepsze wyjście ;)

Gość jojojojojjjj
boje sie z jak mi powie ze np. tak... to ze niepodołam zeby go zaspokoić i tylko sie wygłupie;p

Gość effff
moj facet lubi jak trzymam go mocno ręką i przesuwam do gory i w dol,przy tym pieszcze go językeim. zdecydowanie lepiej jest gdy mocno trzymasz go wargami... i najelepiej wkladaj go gleboko,tylko tak zeby ci nie bylo nie dobrze... z czasem bedziesz go wkladac glebiej do ust,trzeba nabrac wprawy... mozesz go tez piescic językiem lub rękom po "jajkach",to go nie boli-zapewniam!! no i pozwol mu skonczyc w twoich ustach...tylko sie nie przestrasz:]

Gość jojojojojjjj
masz racje, praktyka czyni mistrza, musze potrenowac bo jest to naprawde fajna sprawa:)

chyba że on będzie wolał na zewnątrz - mój czasem preferuje np mi na twarz, mi też sie to podoba.... :)

Gość lebron
A moja dziewczyna nielubi ja ja prosze i namawiam ale ona na to iz jej to nie sprawia pszyjemnosci...... I co mam zrobic????

jak powiedziała, że nie lubi to jej nie namawiaj... bo jak się zgodzi to pod presją psychiczną... a to jak molestowanie... nie musi lubić, trudno... poszukajcie rzeczy które wam obojgu sprawiają przyjemność... :)

Gość effff
ja bym chyba na twarz nie chciala bo potem pewnie by mnie wypryszczylo...:| ja tez uwielbiam t robic mojemu facetowi i nie rozumiem dziewczyn ktore mowia ze to jest obrzydliwe... mowia to tylko te ktore tego nie sprobowaly albo robily to nieodpowiedniemu facetowi ktory np byl niedelikatny... lubie tez jak podczas tego od dotyka mnie tam... podnieca mnie robienie "loda" a do tego jak on mnie tam dotyka... no miodzio :D a co sadzicie o pozycji 69?

Gość jojojojojjjj
niebawem napewno spróbuje;)

Gość effff
tylko nie zdziw sie jak potem nie bedziezs zadowolona smakiem... roznie jest..zalezy co facet wczesniej zje...mozna wytrzymac jak sie faceta kocha i chce sie dla niego jak anjlepiej :]

Gość jojojojojjjj
z tym obciągiem to podszywacz:) az taka szybka nie jestem:)

Gość effff
hehe. ja pierwszy raz troche go tylko popiescilam jezykiem...tak tylko troszke,za drugim razem juz tak wiecej,za trzecim spuscil sie ale ja sie odsunelam bo sie zdziwilam... a nastepnym razem przytrzymal mnie i polknelam.. i mi sie spodobalo :D

Gość effff
przeprosil za to ze mnie przytrzymal ale bylo mu az tak dobrze... wybaczylam szybciutko :]

Gość effff
cooo???? chyba zartujesz.....powiedz ze zartujesz..... :|

Gość Noemii
ile masz lat?

Gość effff
wlasnie ile masz lat?

Gość jojojojojjjj
20

Gość effff
ale z tym o tym nasieniu zartowalas,prawda? chyba ze chcesz zostac mamusia...

Gość podgrzewacz
przeciesz moze brac tabletki :|

Gość jojojojojjjj
nie zartowalam..mam nieplodne dni a sperma tak fajnie bedzie sie wylewala

Gość podgrzewacz
20-latko dni nie płodne to i tak nie jest powiedziane ze nie zajdziesz, niech ci zostawi sperme ale na twoim biuście lepiej... chyba ze lubisz duze ryzyko :D

Gość effff
ja mimo nieplodnych dni balabym sie... nie wiem czemu... przezorny zawzse ubezpieczony :]

Gość jojojojojjjj
a czytalam ze przez polykanie tez byly przypadki ze plemniki sie przedostaly i byla ciaza.

Gość jojojojojjjj
jejeku ludzie... to nie ja... jakis buc sie podszywa i gada o moim wieku, nie mam 20 lat

Gość podgrzewacz
haha podszywaczą dziekujemy :D

Gość jojojojojjjj
mam 19 lat i jescze jestem dziewica

Gość effff
nie wiem co to za bujdy? ja w to nie wierze bo uczylam sie biologii i z tego co wiem to uklad pokarmowy raczej sie nie laczy z rozrodczym!!! a nawet napewno! to ile w koncu masz lat bo nie wiem w co wierzyc :|

Gość podgrzewacz
wiec jako 19talta powinnas wiedziec jakie jest prawdopodobieństwo zajscia w ciaze przy dniach nie płodnych, proponuje naparwde zeby spuscil sie na ciebie, bedzie bezpieczniej i jemu napewno tez sie spodoba... no chyba ze jednak wolisz inaczej :D