Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciagwiazdeczka

Novynette... Kilka pytań..

Polecane posty

Gość ewciagwiazdeczka

Witam wszystkich! Mam pytanie: Otóż niedługo ma zacząć stosować tabletki Novynette... Od kilku dni mam plamienia które są ciemno brazowj barwy... Niegdy wcześniej czegoś takiego nie miałam... ;/ Nie wiem czy nie będzie to miało żadnego wpływu na skuteczność tabletek... Bardzo proszę o odpowiedź... A co jeśli nie dostanę przez te plamienia okresu... Czy będe miała zacząć stosować tabletki czy nie? ;(

te plamienia mogą oznaczac niski poziom progesteronu w Twoim organizmie, to nic grożnego o ile bedą one trwały kilka dni jeśli łużej zgłoś siędo ginekologa. A jeśli chodzi o tabletki to możesz je zacząć stosować tylko wtedy kiedy dostaniesz okres, te plamienia nie bedą miały wpływ na skutecznośc tabletek tym nie masz sieco martwić. Czekaj spokojnie na okres i pierwszego dnia okresu zacznij łykać tabletki. W czasie brania tabletek też mozesz mieć takie plamienia ale to normalne, organizm musi się do nich przyzwyczaić, przeczytaj uważnie ulotkę Novynette, dostałaś dobre tabletki z niskją dawkją hormonów, ja je brałam 3.5 roku i nie miałam problemów.

Gość ewciagwiazdeczka
Dziękuję za odpowiedź... Mam nadzieję, że niebawem dostanę okres i będę mogła zacząć brać Novynette... :)) A palmienia już minęły... Mam nadzieję, że to z tej przyczyny którą podałaś.. .A być może dlatego, że mam lekką anemię... Dzięki! :*

Gość zaraz wynik och
bo ten test krwi jest pewnym wynikiem i juz wykrywalnym po kilku dniach.a testy ciazowe z aptek -roznie wychodza i im nie mozna ufac do konca. kurcze nikt nie odbiera tam telefonu!!!!!!!!!!chyba zaraz sie ubiore i tam pojde bo juz nerwy mnie zezra!!!!!!