Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade nad morze

na urlop lozeczko i wanienke zabrac ?

Polecane posty

Gość jade nad morze

ale jaka wanienke czy dam rade niemowlaka w umywalce umyc? a lozeczko czy moze spac w gondoli?

Gość chyba nie jedziesz pod namiot
Jeśli śpicie w np. pensonacie, to chyba będą tami mieli jakąś miednicę, w której można dziekco wykąpać. A gondola na pewno się przyda.

ja łóżeczko zabrałam a wanienki nie, ale mój mały ma juz prawie dwa latka :D

Gość kasiaaaaa
ja jadac na urlop z moim 2 mies. synkiem zabralam wanienke, ale lozeczka nie, wozek-gondola wystarczyl. w umywalce chyba nie odwazylabym sie umyc dzieciaka, choc to zalezy w jakim jest wieku. wypowiedz powyzej no comments :O

Gość jade nad morze
moje dziecko ma 1,5 miesiaca jedziemy na 3 tyg nad morze myslalam o zakupie takiej dmuchanej wanienki na allegro

Gość jade nad morze
nie lepiej siedziec w duchocie w miescie bede jedzic wozkiem brzegiem morza tam jest wiaterek

Gość dziecko może umrzec
po takiej podróży - jest za małe

wanienka wiele nie kosztuje kup na miejscu i masz problem z głowy miłych wakacji

nie wiem o co Wam chodzi chyba zazdrosc przemawia ze kogos stac na wyjazd na 3 tyg nad morze bosche ta polska mentalnosc:(

Gość ludzie nie przesadzajcie
dzidziusiowi dobrze zrobi morskie powietrze, tylko nei zabieraj go przypadkiem na plaze w ciagu dnia, w poludnie lepiej zostac w pensjonacie albo jesli bedziecie w hotelu to w jakims ogrodzie w cieniu, a po poludniu na spacerek spokojnie mozna, tylkoze zeby sie maluszek nie przegrzal

Gość kasiaaaaa
nie wiedzialam, ze sa dmuchane wanienki, mozesz podac linka do takiej? chetnie zobacze i moze tez kupie :)

ale przeciez nawet nie wiemy ile ta podróż bedzie trwała :O A o śmierci z powodu podróży pierwszy raz słyszę...

Gość jade nad morze
hehehehe umrzec dobre po 3 godz(300km) z przystankami samochodem z klimatyzacja nie zalamujcie mnie

Gość kasiaaaaa
nie wiedzialam, ze sa dmuchane wanienki, mozesz podac linka do takiej? chetnie zobacze i moze tez kupie :)

Gość ludzie nie przesadzajcie
ja tez sie wybiore z dzieckiem malym na wakacje, a przepraszam za niedyskretne pytanie, ale jak TY sie czujesz po porodzie? nie czujesz ze to za wczesnie? no chyba ze juz wrocilas do formy :) udanego wypoczybnku

Gość jade nad morze
buhahahaha jade w sobote mam nadzieje ze bedzie pogoda troche sie opale lekarz tez mowil ze dobrze dziecku morskie powietrze zrobi nie wyobrazam sobie siedzenia w domu cale wakacje macierzynstwo to nie choroba

Gość udanych
wakacji, nie czytaj tych głupków to zazdrośnicy. Muszą siedzieć w taki upał w domu i jedyne ich zajęcie to pisanie takich głupot na topikach, bo nic lepszego do roboty nie mają.....

Gość do autorky
jestes samotną matką??????????

Gość jade nad morze
nie wiem skad pyt czy jestem samotna matka? nie wiem czy bedac samotna matka bylo by mnie stac na taki urlop i czy bym sama z dzieckiem jechala.

bylam tydzien temu nad morzem (dziwnow), sasiedzi z domku obok kapali maluszka w zwyklej wanience :) z tego co zaobserwowalam lozeczka nie mieli tylko wlasnie wozek z gondola :) czesto ich na plazy widzialam i maluszek byl w niezlej formie ;) szkoda tylko ze wczeeesnie rano wstawal i domagal sie glosno mleka :D pozdrawiam wczasowiczki :) ps ja i moja siostra bylysmy zabierane nad morze od pierwszych miesiecy zycia i jakos zyjemy :P a i na zdrowie tez nie narzekamy :)

moja siostra po pordzie ze szpitala wychodzila w swoich rzeczech w ciazy przytyla 9kg ,2 miesiace po porodzie wrocila do swojej wagi ktora miala przed ciaza.My z niemowalakiem jedziemy na Gran Canarie to jest dopiero daleko.

Gość letniczka
Czasowo obie wyprawy będą trwały podobnie.

Gość a moja mała umarła w podrózy
:-(

tez mielismy pewne obawy mam na mysli klimat i podroz samolotem.Ale po rozmowie z lekarzem jedziemy:) dziecko bedzi pod parasole krem z filtrem 50 i bedzie dobrze:)

Gość kasiaaaaa
dzieki za pomysl z ta dmuchana waniienka, na kolejny urlop kupie taka, ile miejsca w samochodzie zaoszczedze :) dzieki "jade nad morze". baw sie dobrze na urlopie!

Gość jade nad morze
tez Wam zycze udanego urlopu!!!!! uciekam juz z kafe bo taka dyskusja do niczego nie prowadzi

Gość my kupilismy
nakladke na wanne malo miejsca zajmuje a dziecko spokojnie sie zmiesci gondole tez zabralismy ale maly spal z nami w lozku