Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotograf345

Siemię lniane

Polecane posty

Gość fotograf345

Ze siemie lniane dobre na twarz wiedziałam ale ze na włosy? Maska wygładzająca do każdego rodzaju włosów Wsyp 2 łyżki siemienia lnianego do małego garnuszka i dolej troszkę wody z alg. Gotuj do momentu, aż zacznie się robić żel. Następnie dodaj płatków owsianych i pół szklanki alg. Nałóż na włosy na około 1 godzinę, po czym spłucz. tu jest dalej: www.kobieta.wellnesslife.pl CO O TYM MYŚLICIE?

możliwe,że działa. Na włosy działa nawet jedzone. Ja kilka razy stosowałam poprostu zalane wrzątkiem ,trochę postało aż wytworzył się żel, a potem ten żel wcierałam we włosy. efekt był nawet ok, ale znudziło mi się bawienie w to.

Gość aiiiiiiiiiii
ja gotowalam sobie kleik z siemienia na wodzie bez dodatków. Wcierałam go w końcówki włosów. Pomaga.Oczywiście po ostudzeniu przechowywałam go w lodówce. Ale tylko kilka dni. Potem robiam świeży.

Gość do jedzenia
też dobry, np. na refluks, lub inne dolegliwosci brzucha. Ale kaloryczny jest :-(

Gość aliseeee
Jest tez taki jakby olejek, serum -kilka kropli nakłada sie na włosy, i nie spłukuje. Z wyciagau z siemia lnianego, ale nie wiem czy w Polsce tez to jest.