Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzająca

Jeżeli zdradziłaś i on się o tym dowiedział

Polecane posty

Gość zdradzająca

a mimo to chce dalej być z tobą...czy mówisz mu o szczegółach zdrady, gdy on się tego domaga?

Gość ania2
nie wypada

Gość bez niczego
Chciał i trochę opowiedziałam. Dlaczego pytasz?

Gość zdradzająca
Bo mam dylemat.On chce wiedzieć wszystko, a ja nie wiem czy dobrze zrobię opowiadając mu o tym.Jednocześnie unikając tematu mam wrażenie, że robię mu jeszcze większą krzywdę.

Gość bez niczego
To jego decyzja. Skoro chce- zacznij mówić. Albo doceni Twoją szczerość, albo jesli nie będzie chciał dalej słuchać- przerwie Ci i tyle.

Gość stabillos
jak pozwolicie to sie dolacze. Radze ci nie opowiadaj o szczegolach swojej zdardy ja raz popelnilam ten blad i skutki byly straszne

Gość zadbych szczegolow
Nic nie mow .Bedzie tylko gorzej

Gość zdradzająca
To jak mam się zachować gdy on pyta?Mam milczeć?

Gość bez niczego
Chyba nie ma reguły. U mnie nie było wcale gorzej, ale lepiej. I jest do dzisiaj :)

Gość bez niczego
Sama się na cos zdecyduj. Albo opowiedz albo poproś zeby więcej nie pytał,bo nie chcesz o tym mówić. I ju.

Gość zdradzająca
Mówiłam, że nie chcę o tym mówić.On twierdzi, ze należy mu się prawda.

Gość stabillos
To moze sama wymysl ta prawde a rzeczy ktore moga go zranic zachowaj dla siebie

Gość ciesz sie ze jest wyrozumialy
ja pogonilbym Cie na 4 wiatry i dalej :O

Gość bez niczego
Bo rzeczywiście nalezy się. Moim zdaniem nie powinnas tak tego zostawiać, bo facet może drążyć i drążyć, może z czasem bardziej będzie go wkurzało to, że nie chcesz powiedziec, niz to ze zdradziłaś. Wiesz, faceci są dziwni... Możesz też powiedzieć mu tylko trochę, tyle, ile uważasz że zniesie. Wazne jest też to, w jaki sposób to powiesz, jakich słów uzyjesz (żeby nie widział entuzjazmu na wspomnienie o tym), możesz pominąć parę szczegółów. Pomyśl, czy Ty na jego miejscu nie domagałabys się czegoś więcej niż samego przyznania się do zdrady.

Gość ja bym zrobił tak
powiedzialbym że ci wybaczam później bym cie zeżrnął ja szmate a później kazał wypierdalać :classic_cool:

Gość gipsowka
Powiem tak, jesli chce wiedziec a z tego co piszesz chce to powiedz mu, zaboli go strasznie ale zrozumie tez i zobaczy szczerosc i to pomoze mu przejsc do codziennosci, bolesne ale masz szanse na bycie z nim, jak mu nie powiesz a on sie tego domagal, juz pewnie nigdy ci nie zaufa, sam sobie wymysli i jeszcze bardziej bedzie sie katowal bo bedzie caly czas myslal, mniej boli ale rozlozone bardziej w czasie i moim zdanie po jakims okresie, odejdzie albo zdradzi albo znienawidzi.... Jestes w ciezkiej sytuacji, radze powaznie przemyslec i ratowac, postawic na szczerosc i odbudowywac zaufanie... ciezka droga przed toba... wiec reasumujac zalezy od ciebie czy chcesz byc z nim czy nie.

Gość gipsowka
ja tak zrobilam, facet mnie zerznal apotem rzucil. wiec, jak ja nie mam faceta to ty tez nie bedziesz miec:P

Gość aia
Ja nie rozumiem. Czyli ze co ze zdradziłas bez uczuc do tamtego? Ja bym tak nie umiała .....Hmmm

Gość gipsowka
tak podszywaczu znam to z wlasnego doswiadczenia niestety... i w przeciwienstwie do ciebie wiem ile bolu temu towarzyszy i potrafie zrozumiec ta sytuacje...

Gość aia
ale jak mozna zdradzic bez milosci?????? Sorki ale nie rozumie dla mnie seks musi byc laczony z uczuciem

Gość do aia
Miłośc to uczucie głupie które zaczyna się na słowach a kończy na dupie .Jak trochę pożyjesz to zrozumiesz. Jeszcze inaczej powiem że przez sex się ludzie schodzą i przez sex się rozchodzą .miłośc czyli przywiązanie przychodzi po latach bycia razem i jest to forma przyzwyczajenia lub inaczej zżycie się razem . A do zdradzającej to mniej teraz odwagę ,on przeżyje to bardzo ,a potem się urwą pytania bo o co będzie pytał gdy będzie wiedział i to mu pozwoli przejśc do normalnego życia .On chce wybadac na ile masz cywilnej odwagi i na ile ci może zaufac bo jak ci ma ufac skoro ty coś dalej kręcisz i wymigujesz sie od odpowiedzi tzn że coś dalej masz na sumieniu .Też coś o tym wiem .

zdradzająca - to może powiedz mu coś co chociaż nieco połechce jego męską dumę :) może powiedz, że załujesz, że w ogóle zdradziłaś , bo kochanek w porównaniu z nim okazał się jednak beznadziejny w łóżku :O:O:O

Gość tez to lubie
ja to zrobilam i go klamalam zeby nie cierpial

Gość oki spox
jestes szamata, jezeli chce wiedziec jak sie zeszmacilas to powiedz mu, jak bedzie chcial byc z taka pizda to zostanie a ja nie to czesc, ja bym cie pozegnal!!!