Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNN-

CZY BRAĆ DALEJ TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE???

Polecane posty

Gość ANNN-

Cześć Dziewczyny!!!Mam prośbę może któraś mi wytłumaczy, kończę drugie opakowanie tabletek i obliczyłam sobie że okres mam dostać w dniu w któprym mam zjeść przedostatnią tabletkę (mam krótkie cykle i pewnie dlatego tak mi wypadnie) tylko wszyscy mówią że okres powinien pojawić się w siedmoidniowej przerwie, czy może ktoś tak ma jak ja???a jeszcze jedno skończę to opakowanie i wiecej nie biorę!!!!

Gość dżizaz jak bierzesz tabletki
to zawsze wystepuje on w 7dniowej przerwie, bo to nie jest prawdziwy okres ale tak jakby "syndrom odstawienia" tabletek :O nie masz co sobie obliczac sama :O

Gość moje zdanie
kobieto wezmiesz 21 pigułek i do 3 dni dostaniesz okres a nie tak jak ty to sobie liczysz. ech....

Gość okey
To tabletki Ci wyznaczają cykl..po to je bierzesz.Okres masz dostać w przerwie, a nie w trakcie brania...:/ Jeśli pojawia się krwawienie w czasie brania to leć do lekarza, żeby Ci zmienił tabletki, bo to nie jest normalne.

Gość sosik
przy tabletkach juz nie masz swoich okresów, własciwie to w ogółe nie nazywa sie to okres, ale krawienie z odstawienia,to nie to samo co okres.