Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wyszło

nie mam faceta a wszystkie mają

Polecane posty

Gość tak wyszło

kolezanki spędzają czas wolny ze swoimi facetami a ja sama,super uczucie:( ze swoim rozstałam sie po3.5roku i nie żałuje bo to chory związek był ale zostałam sama.................

Gość Mam prooblemmmm
nie jestes sama... \:(

Gość takie mysli nieposkładane
Teraz przejrzałam tpic, o tym kiedy ukochani powiedzieli pierwszy raz kocham swoim partnerkowm.Jakieś łzy sie pojawiły w moich oczach, a to tylko ?? kafeteria.Ale wiecie , tak długo czekam i nic , biwram ostatniow sobie tyle żalu , nwet nie wiem do kogo Boga? losu? siebie...i pora z tym skończyć, trudno , może niektórzy są skazani na samotność...ciezko to wyznac , ale ciesze sie szczęsciem innych, oby Wam powtarzano te dwa słowa jak najczęściej, w końcu nie każdy musi siedziec ze skwaszoną mina jak my:(.I dlatego koniec użalania się nad soba , ide się dokształcać...tyle z życia mam:)Pozdrawiam ciepłutko, głowy do góry....nic nie dzieje się bez przyczyny?....to się rozpisałam:)

Wiesz co? Nie wszystkie mają. A i z tych, co WYDAJE CI SIĘ, że mają duży procent to osoby nieszczęśliwe w związkach. I chyba te akurat wolałyby NIE MIEĆ. Nie wiadomo, kto jest w gorszej sytuacji. To tylko nam sie wydaje, że wszyscy naokoło są szczęśliwi. Wcale tak nie jest, tylko o tych szczęśliwcach, wakacyjnej miłości, seksie itp. po prostu się ZA DUŻO pisze!!! I WYDAJE nam się, że z nami jest coś nie tak i jesteśmy jeszcze bardziej nieszczęśliwi. Wszystko ma swój czas i miejsce, nie próbuj przyśpieszać niczego. Znasz Phila Collinsa? Ma taki utworek ze słowami \"You can\'t hurry love, no, you just have to wait...\" i to jest prawda absolutna. Bo z tego, co na siłę, to nic dobrego w końcu nie wynika.

Gość też Kaśka
Kiedyś uważałam ,że cokolwiek jest lepsze niż nic ,dziś uważam ,że nić jest lepsze niz cokolwiek .Poczekaj............i Ciebie dopadnie

Gość zaśpiewajcie
Łolaboga nie wycymom, wsytkie majom, a ja ni mom, Wsytkie majom po chopoku, a ja ni mom tego roku, a ja ni mom tego roku!!!!!!!!

Gość też Kaśka
a gdzie rym cym cym dyna dyna ....

Gość zaśpiewajcie
o sory bejb, zapomniało mi się, i dodam na końcu "ŁOOOOOOJ!" z przytupem :) -> BO JA ŚPIWOM SE Z WAMI:)

Gość też Kaśka
Lata pies po polu ,ogonem wywijo powno nie żonaty wesoła bestyja uuuuuuś

Gość ludzie trzymajcie się tematu
heheh anie jakieś przytupy! tu problem powazny jest

Gość aaagulina
--> zaśpiewajcie --> też Kaśka :D :D :D

Gość też Kaśka
łolaboga co sie stało pod spódnicą pękło ciało ani zaszyć ni załatać trzeba z taką japą latać

Gość aaagulina
z Wos to można pęc :D a to naprawdę poważny temat.

Gość też Kaśka
aaaagulina tylko dla Ciebie Jak na górze stojała ,pikna mi sie zdała heeeeeeeeeej kiedym podszedł bliżej cztyry zęby miała

Gość zaśpiewajcie
la tego ze powazny, trza go obśmiać:) :D a nie sie przejmowac. nic nie uradzim, śpiwojmy se dalej, a zawdy weselej na dusy bez chłopa: "O mój Janicku weź, mnie weź Bydym Ci dawać dobrze jeść Bydym Ci smażyć, bydym Ci ważyć Bydym o Ciebie zawżdy dbac" - IIIIIIIIiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaagulina
nie wiem, czy "zawdy weselej na dusy", ale jak Was teraz czytam, to leję równo :D :D :D

Gość też Kaśka
cim ci rymci ni mom chyńci ,ale dałabym ci iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tupanego . to faktycznie poważny temat ,ale to nie powód aby wyrywać włosy, Jak mawiają strożytni rosjanie co mo być ,to bedzie,a starożytni brydżyści uważają ,że karta nie świnia po północy sie zmienia

Gość też Kaśka
łooooo matko boskooooooooo majty mokre .

Gość aaagulina
przekonaliście mnie! w końcu już starożytny Szymon Wydra śpiewał, że "co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie" i do tego heeeeeeeej! (z przytupem)

Gość zaśpiewajcie
'Nie będę się żenił aż mi sto lat minie Aż mi się żenidło na plecy zawinie" heeej! (I PRZYTUP!) A jakby kto nie wiedział, to znalezienie chłopa łatwiejsze jest, jak się gęba śmieje:D

Gość też Kaśka
a widzieliście to teroz wiem czymu mi sie taki fajny trafił.Mam kalafe od ucha do ucha roześmianą.Baaaaby do śmiaciaaaaaaaaa!!!!!!!!

Gość aaagulina
--> też Kaśka gratuluję!

Gość zaśpiewajcie
a mimo wszystko jest mi dziś do płaczu. może śmiech i płacz leżą blisko siebie? cieszę się, jeśli was troszkę rozbawiłam. Buziaki, nie martwcie się:)

Gość aaagulina
--> zaśpiewajcie bardzo mnie rozśmiechałaś, Dziękuję :) Ty też się nie martw, nie smutkaj się! Zresztą... też Kaśka ma rację. Dzień bez śmiania to dzień stracony. I to nie ja wymyśliłam, tylko.. starożytni :D

Gość aaagulina
--> nigdy nie miałam narzeczonego --> a ja mam 26 lat a gdybyście tak... spróbowali się dogadać? ;)

Gość aaagulina
--> a ja mam 26 lat ooo ;( a ja już planowałam zagiąć parol na Ciebie :P ok, żartuję :)