Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 15

seks-ginekolog

Polecane posty

Gość Marta 15

Mam 15 lat swój pierwszy raz mam już za sobą. Nie załuje bo jest to oboba którą bardzo kocham i do niczego mnie nie zmusza. Wiem że bedziemy dalej wspolzyc i chcialabym iść do lekarza ginekologa po przepisanie tabletek antykoncepcyjnych. Ale czy w tym wieku przepisze mi? Znam dużo dziewczyn w moim wieku ktoire zaszly w ciążę. Ja tak nie chce. Slyszalam że lekarz może nawet wyrzucic tak młodą dziewczynę. Jestem naprawde z chlopcem dojrzala psychicznie i chce sie dobrze zabespieczyć. Boje sie iść do ginekologa. Jak to zrobić? (jeszcze zeby sie nikt z rodziny niedowiedzial:() Co powiedzieć po wyejściu do gabinetu? Proszę o pomoc

Gość okey
Lekarz nie ma prawa Cie osądzać moralnie.Niczego się nie bój tylko idź i poproś o radę i polecenie najlepszej metody antykoncepcji. Na pewno zrobi wywiad na temat Twojego wieku i zdrowia, ale z pewnością nie będzie komentował tylko dobierze coś odpowiedniego. Jeśli możesz wybierz prywatnego.

Gość ginekolog1345
A dasz mi dupy glupia smarkulo jak przepisze ci te tabletki???Bo widze ze dupczysz sie z synkiem to chyba i ze mna mozesz????

Gość Marta 15
Spadaj "ginekologu". Sam sie dupczysz. Robie to z osobą ktora naprawdę kocham !!!!! I nic Ci do tego. / A ile wezmie ginekolog za taką wizytę?

Gość ginekolog1345
ja wezme twoj zajebany tylek!!!!Wyjebany i smierdzacy tylko jak bedziesz chciala przyjsc do mnie to ogol i umyj cipe bo smierdzi juz prze komputer a ten twoj chlopak przychodzi do mnie po prorady seksualne dla gejów....

Gość okey
Zależy, od 50-100zł. Kwestia miasta, miejsca itp. Najwyżej zorientuj się w przychodzi czy przyjmuje ktoś sensowny, bo z tym w państwowych instytucjach różnie bywa.

Gość Marta 15
Wiesz gdzie ja mam te twoje glupie i dziecinne bajki?

Gość Marta 15
a mozna placic tylkiem czy trzeba gotowka a moze mozna na raaty???

Gość Marta 15
A jak nie pojde prywatnie? Moze byc coś nie tak? I co powiedzieć przy starcie?

Gość ginekolog1345
Jestes laska tak naiwna ze ja pierdole ja bym ci wpierdolil do twojej rozjebanej cipy caly fotel...hehe dupcz sie dalej mala...

Gość okey
Nie mysle ze bedzie wszystko ok po warunkiem ze zaplacisz licznikiem w dupie

Nie masz się czego bac.. ginekolodzy to na ogół rozsadni i wyrozumiali ludzie wiec napewno przepisze Ci takie tabletki zeby nie zaszkodziły Twojemu organizmoawi.. Pozdrawiam, a wizyta kosztuje ok 50, 60 złotych.

Lekarz ma prawo Ci odmówić i kazać przyjść z rodzicem. Zależy jak trafisz. Moim zdaniem jesteś za młoda, ale Twoja decyzja. Większa szansa jest u prywatnego lekarz ,że da Ci receptę.

Gość Marta 15
Niech napisze ktoś normalny. Prosze

Gość okey
Nie no nic się nie stanie:) Jedynie kwestia czy masz w przychodni dobrego ginekologa, bo Ci częściej niż prywatni robią jakieś problemy.Może tak być nie musi.Zorientuj się i sama coś wybierze. Na wejściu powiedz, że to Twoja pierwsza wizyta i potrzebujesz dobrej antykoncepji.O resztę sam wypyta i na pewno coś dobierze.

Gość okey
hm widze, ze ktos się bawi świetnie:) Fajnie;)

Gość Marta 15
A co ile czasu trzeba odwiedzać ginekologa? Jak juz bedzie przepisywał te tabletki oczywiście. I od jakiego wieku nie mowi sie "za mloda"?

Gość okey
Co pół roku. Kwestia wieku hmmm Teoretycznie do 18stu lat jesteś pod opieką rodziców, jednak nie powinien oceniać Twojej postawy bo to nie jego rola.

Gość Marta 15
Ale przecież lekarz ginekolog nie przepisuje recepty na tabletki na pol roku. (?)

Gość okey
no przeciez ci pisze glupia szmato masz fotel w cipce a moze juz masz mokro bo zaden facet nie mowi do ciebie tak milo

Gość okey
Hmmm:) No tak ktoś ma niebywałe potrzeby rozładowania swoich frustracji.To nie ja:) Także wybacz, ale musisz czytac wybiórczo:) Przepisuje na pól roku.Dostajesz 6 recept z róznymi datami na kolejne miesiące.

Gość Marta 15
Fajnie sie bawisz? :/

Gość okey
Marta daj spokój;) Mała potrzeba małego człowieka.Utrudnia czytanie owszem, ale mi nie przeszkadza:)

Gość Marta 15
Aaaaaa:) Dziekuje bardzo. Kurcze ale czy ja jestem za młoda. Mam 13 koleżanki ktore juz zaczely wspolzyć :/ Jak dla mnie to za młode. Ale my naprawde sie kochamy. A dojrzalość psychiczną uzyskuje sie w roznym wielku. Zalezy od osoby. Niektore 15 są dojrzalsze od 20latkow.

Gość okey
Nie musisz się tłumaczyć.To Twoja sprawa.Tak samo to nie jest problem lekarza.Może tylko np stwierdzić ze na jakieś pigułki jestes za młoda, ale za to doradzi coś innego.Jeśli nie pójdziesz to się nie dowiesz.

Gość Marta 15
No:) Czuje sie o wiele lepiej:) Bo po globułki słyszałam że nie warto sięgać. Sama nie wiem co robić

Piszesz o dojrzłałości psychicznej a ja o fizycznej. Tabletki to nie witaminy.To poważna interwencja w układ hormonalny.

Gość okey
Nie no zgadzam, dojrzałość fizyczna może stwarzać jakieś "ale" bo to młody organizm, ale ja się nie czuje na tyle ekspertem żeby Ci doradzić jakiś rodzaj hormonów czy też inną formę zabezpieczenia się także pozostaje odwiedzić fachowca i z nim szczerze pogadać:)

Gość Marta 15
No ale ginekolog powioenien dobrze wygrać tabletki odpowiednie dla mnie. Czy moze lepiej globułki. Ale jak wpadnę z nimi?

Gość łoooooooooo
hmmm ja się zastanawiam, czy 15 lat, to nie za wcześnie na hormony, bo Ty dopiero się rozwijasz. Przemyśl sobie to, a nie możecie uzywać prezerwatyw? Z hormonami nie ma żartów. Pozdrawiam :)