Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowanaaaaaaa

Pytanko MAłe jak to w koncu JEST?

Polecane posty

Gość zainteresowanaaaaaaa

chiałabym sie zapytac czy prawdą jest ze po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych trzeba od czekac conajmniej 6 miesiecy aby zajsc w ciąze? słyszałam duzo plotek na ten temat ale nigdzie ani w ulotce nie jest to napisane nic takiego a moj gin mowi ze po odstawieniu tabletek w pierwszych miesiacach jest sie najbardzej plodnym... a po za tym, duzo pan bierze tabletki anty aby leczyc bezpłodnosc. wiec jak to jest?

Gość ja własnie
30 dni temu odstawiłam tabletki po 5 latach i dzis po 30 dniach dostałam miesiączkę. taz planuje zajscie w ciąże ale mi lekarz powiedział ze minimum musi minać 3 miesiące przerwy zeby organizm sie oczyscił

Hej. To że jest się bardziej płodnym po odstawieniu tabletek to chyba prawda, bo na wielu forach o tym czytałam. Chodzi o jakiś efekt odbicia czy coś. A co do ciąży po odstawieniu, to koleżance ginekolog powiedziała, że jak od razu po odstawieniu zajdzie w ciążę to urodzi małpiątka. Tak więc cos w tym jest. Organizm musi odetchnąć, czy, jak to napisała moja poprzedniczka, oczyścić się. Pozdrawiam

Gość dobre z tymi małpiatkami....

Gość atak poważnie to...
warto odczekac miesiac do normalnej @ by potem łatwiej było gin okreslic termin porodu. Tabletki z naszych czasów nie kumuluja sie w organizmie wiec nie ma sie z czego oczyszczac....bardziej bym pomyslała o foliku,dobrej diecie,rzuceniu fajek i alkoholu.Moja gin mówi ze miesiac starczy i do dzieła:) A z ta płodnoscia to róznie bo nie raz jest tak ze owulacji nie ma przez kilka cykli:(