Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikanika

brak seksu w czasie zazuwania tabletek

Polecane posty

Gość weronikanika

Biorę tabletki antykoncepcyjne. Problem w tym, że mój chłopak wyjeżdża na 4 miesiące za granice i... co tu duzo mówić... nie bedzie seksu przez te miesiące... (a skokow w bok nie planuje;-)) Czy w tym okresie (jeśli nie współzyje) mogę brać normalnie pigułki jak przedtem? Czy brak wspolzycia ma tu jakieś znaczenie?

Gość Palmaa
slonce a moze zrob sobie na te 4miechy przerwe?:) w sumie to troszke czasu- mysle ze bez sensu sie truc- chyba ze zazywasz tez z innych powodow- .Brak wspolzycia nie ma zadnego znaczenia przy braniu tabletek.

Gość weronikanika
Palmaa dzieki wielkie za odpowiedź:) Ale mam jeszcze jedno "ale". Wzięłam bowiem tylko jedno opakowanie do tej pory, za tydzien zaczne drugie... Przedtem bylam zwolenniczka mechanicznych srodkow antykoncepcyjnych. Czy wiec, w moim przypadku, nie ejst to za wczesnie, zeby robic przerwe? Tej wyjazd byl nieplanowany... :( Wyszlo tak spontanicznie... Jeden telefon i moj ukochany musi jechac... Ehhh... Nie wiem co robic...

Gość weronikanika
uuupp!

Gość a mnie właśnie
przerwy są najgorszym rozwiązaniem. Najlepiej jak się bierze hormony cały czas. Bierzesz trochę - przerwa - organizm głupieje i może się przystosować. Bierzesz cały czas- jest ok.

Gość a mnie właśnie
miało być" NIE może się przystosować