Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nowy nos

mam juz to za soba - operacje nosa !!

Polecane posty

Gość mam nowy nos

nareszcie zdecydowalam sie i nie zaluje :) moj nos nie byl az taki zly, ale lekko zlamany 5 lat temu, wiec prosty to on nie byl, poza tym nie lubilam jego ksztaltu.. teraz jest S-L-I-C-Z-N-Y!!

Gratuluje :-) U kogo sie zoperowałas? Podziel się wrażeniami.......

Gość mam nowy nos
:) moj nowy sliczny nosek zostal operowany przez Bienkowskiego w Bydgoszczy :)

Gość marcellka
hej, a ile kosztowała Cie ta operacja?

Gość marcin_gfe
Tez jestem ciekaw ile kosztowała cie ta operacja ???

Gość tez mam
tez mam nowy i ładny nosek, już 10 lat :) I tez w Bydgoszczy miałam operowany, ale nie pamiętam już przez kogo...

Gość mam nowy nos
witam operowal mnie Bienkowski w Bydgoszczy jestem juz 6tygodni po zabiegu nos jest sliczny! koszt operacji 6800zl ( w tym dwie dobry w klinice pod opieka milutkiej pielegniarki)

Gość mam nowy nos
jestem dwa miesiace po zabiegu nosek jest PIEKNY!

gratulacje!!! Ja za dwa miesiące też będę miała piękny nosek... mam taką nadzieję, że taki będzie po operacji

Fajnie, gratuluje :-) Ja mam chęc tez miec to juz za soba i........móc powiedziec ze wszystko się udało.

ja też operowałam u Bieńkowskiego -rok temu. Przez pół roku po operacji był całkiem ładny ... Teraz minął już rok i opuchlizna zeszła z niego i ... jest bardziej krzywy i brzydki niż był wcześniej!!!!! ludzie ja nie wiem czy to lekarz spartoczył robotę?? może lepiej by było udać sie do Polanicy- trochę drożej ale efekt może by był lepszy od mizernego.. :(

Gość nosa sie nie ocenia
ani po miesiacu ani po 3.Dopiero rok po operacji mozna powiedziec jaki jest naprawde.Ja wiem,ze cieszyc moze to,ze jest krotszy( wydluza sie troche pozniej) mniejszy( czesto na poczatku sa obrzeki policzkow i przez to moze sie wydawac mniejszy niz bedzie jak obrzeki zejda),Jak z nosa calkowicie zejdzie obrzek to zobaczymy w pelni efekty operacji i to czy nie ma krzywizn,gorek po lamaniu kosci itp.Czasem sa od wewnatrz zgrubiale badz przerosniete blizny ,ktore ciagna i znieksztalcaja nos. Jestem 2 lata po operacji nosa i wiem co nieco na ten temat.Zycze powodzenia wszystkim noskom :)

Gość mam nowy nos
teraz czekam na operacje penisa mojego partnera, którą zasugerował nam teraputa Andrzej S. . partner bardzo zzył się z Andrzejem i postanowił konsultować z nim wszystkie decyzje Andrzej zalecił nam jak najszybsze posiadanie potomka, który również od lat najpierwszych powinien korzystać z jego doradczych usług z zatkanym nosem lecz otwartą cipką i umysłem wypełniam co noc wolę Andrzeja

Gość nos
dokładnie można ocenić po roku, a nawet po kilku. Mi akurat "siadł" po 3 latach... Zrobił się koszmarny...

Gość kilolkolp
masakrą to jest twoja morda z rana, współczuje osobie dzielącej łózko, chyba że ma takie szczescie z epoprostu jej nie ma w twoim życiu

Gość wandka
No, super!!!...czytam sobie wasze doswiadczenia z operacji i ...jestem troche przestraszona, bo mam za 2 miesiace operacje u Bienkowskiego. Jedni pisza, ze robi sliczne nosy a drudzy sa rozczarowani :( hmmm... Poradzcie co mam zrobic? Ktory chirurg jest najlepszy?

Gość krzywonosa
ja chce mieć naprostowany nos ale za kase z kasy chorych co wy na to? to chyba dobry pomysł no nie?

kochana jak Ci odpicują nos na kasę chorych to Cię nawet własna matka nie pozna!! Jeśli lubisz samą siebie to trzymaj się z dala od takich pomysłów- szkoda zdrowia, nerwów i czasu!

Gość gość
że też nie dotarłam do tych postów, jakże prawdziwych