Get Out 328 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Seven napisał: Super! Czekam na ciebie z kawką. Lecisz z misją? Powiem ci, że dopiero dziś doszłam do siebie po powrocie. Dryniłem już kawulca, ale chętnie nie pogardzę Twoją . Ja szybciej się regeneruje chyba i dzisiaj dokończę pozostałe groby, bo pogoda mi sprzyjać i zawsze wracam do Ciebie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 52 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: Dryniłem już kawulca, ale chętnie nie pogardzę Twoją . Ja szybciej się regeneruje chyba i dzisiaj dokończę pozostałe groby, bo pogoda mi sprzyjać i zawsze wracam do Ciebie hehe Serwuj śniadanie a nie, bo zaraz idę latać. ;] Ciekawe co sprawia, że wracamy? Przyjaźń czy kochanie? Hm? Zbożową piłam i średnia na jeża, jakaś lura. Może za mało wsadu, nie wiem. Chcę ci powiedzieć, że niektórzy z obawy przed kradzieżą spawają dekoracje przy grobach. Znicze - później tylko wkłady wymieniają, dzbany na kwiaty i tym podobne. Widziałeś takie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 52 Napisano 3 godziny temu Dobrze, że u mnie można rozsypywać prochy gdzie się chce lub trzymać w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Seven napisał: Serwuj śniadanie a nie, bo zaraz idę latać. ;] Ciekawe co sprawia, że wracamy? Przyjaźń czy kochanie? Hm? Zbożową piłam i średnia na jeża, jakaś lura. Może za mało wsadu, nie wiem. Chcę ci powiedzieć, że niektórzy z obawy przed kradzieżą spawają dekoracje przy grobach. Znicze - później tylko wkłady wymieniają, dzbany na kwiaty i tym podobne. Widziałeś takie coś? Chlebek masło ser liliput pomidor, bo płatki na mleku zjadłem jak chcesz. Co sprawia ? Zwykła sympatia, bo takie incydenty się zdarzają. Ja już nie zostawiam wcześniej kwiatów i zniczy , bo giną i plaga jakaś tego jest. Myślę że zwykła informacja o monitorowanym terenie skutecznie by odstraszyła potencjalnych amatorów łatwego zysku, bo oni te kwiaty ponownie sprzedają chyba. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Seven napisał: Dobrze, że u mnie można rozsypywać prochy gdzie się chce lub trzymać w domu. Też bym tak chciał, ale w kosmos żeby wysłano moje prochy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Też bym tak chciał, ale w kosmos żeby wysłano moje prochy. Po spaleniu zwłok dna już.nieustali. Prochy będą zmieszane z innymi. Krematorium co 4 godziny kogoś innego palą. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Get Out napisał: Też bym tak chciał, ale w kosmos żeby wysłano moje prochy. Ciotka chciala by rozsypali nad jej domkiem letniskowym. Nie można bylo i tylko spalili i pochowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Seven napisał: Serwuj śniadanie a nie, bo zaraz idę latać. ;] Ciekawe co sprawia, że wracamy? Przyjaźń czy kochanie? Hm? Zbożową piłam i średnia na jeża, jakaś lura. Może za mało wsadu, nie wiem. Chcę ci powiedzieć, że niektórzy z obawy przed kradzieżą spawają dekoracje przy grobach. Znicze - później tylko wkłady wymieniają, dzbany na kwiaty i tym podobne. Widziałeś takie coś? Piję właśnie cappuccino. U nas nie kradną tych kwiatów i zniczy. Co położysz to leży. Kwiaty już zostawiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 285 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciotka chciala by rozsypali nad jej domkiem letniskowym. Nie można bylo i tylko spalili i pochowali. Kremacja jest bardziej ekologiczna i też jestem za tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Fifofa napisał: Po spaleniu zwłok dna już.nieustali. Prochy będą zmieszane z innymi. Krematorium co 4 godziny kogoś innego palą. A to już nie będę chciał i tak będę sobie leżał między homo sapiens, a z góry pochwale pana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Piję właśnie cappuccino. U nas nie kradną tych kwiatów i zniczy. Co położysz to leży. Kwiaty już zostawiłam. To od rejonu chyba zależy, bo tutaj to i kamerę w aucie warto mieć, bo policja wtedy bardzo kulturalna jest Nescafe 2+1 gdzieś piłem i dobre toto nawet. A cappuccino nie bardzo przepadam za gęste i lepkie. To bardziej baby lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ciotka chciala by rozsypali nad jej domkiem letniskowym. Nie można bylo i tylko spalili i pochowali. Koło domu za bardzo psychodeliczne i ciotka musi być nieźle odjechana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To od rejonu chyba zależy, bo tutaj to i kamerę w aucie warto mieć, bo policja wtedy bardzo kulturalna jest Nescafe 2+1 gdzieś piłem i dobre toto nawet. A cappuccino nie bardzo przepadam za gęste i lepkie. To bardziej baby lubią. Auto przed domem zamykam tylko na noc Tak gęste i lepkie trochę ale dobre i kawę zrożoną bardzo tez lubię. Na lody dziś mamy iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Koło domu za bardzo psychodeliczne i ciotka musi być nieźle odjechana. Była fajna właśnie taka zwariowana ale kilka lat temu zwariowała juz całkiem bo zachorywała na dziwną chorobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Get Out napisał: A to już nie będę chciał i tak będę sobie leżał między homo sapiens, a z góry pochwale pana. Raczej Nie, puki nie wskrzeszą w dniu ostatecznym wstaniesz,.do tego momentu jesteś zahibernowany. Nie wierzysz nawet w dniu ostatecznym nie wstaniesz.przepadasz Chyba wierzysz w odrodzisz np jako robaczek czy inne stworzonko będziesz kotem. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kremacja jest bardziej ekologiczna i też jestem za tym. Moja mama też mi juz zapowiedziała że chce być spalona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Fifofa napisał: Po spaleniu zwłok dna już.nieustali. Prochy będą zmieszane z innymi. Krematorium co 4 godziny kogoś innego palą. Taki nieżywy to juz mu nie zależy kogo to prochy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Auto przed domem zamykam tylko na noc Tak gęste i lepkie trochę ale dobre i kawę zrożoną bardzo tez lubię. Na lody dziś mamy iść Ja w zimę nawet lubię lody jesteśmy nienormalni. A w mieście jak jesteś zamykasz auto czy kompletna beztroska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Była fajna właśnie taka zwariowana ale kilka lat temu zwariowała juz całkiem bo zachorywała na dziwną chorobę. Lubie takich ludzi pod warunkiem że ten ich zakręt jest pozytywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Taki nieżywy to juz mu nie zależy kogo to prochy. Z prochòw powstałeś w proch się obrócisz. Jak ma wstač z prochòw? Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Raczej Nie, puki nie wskrzeszą w dniu ostatecznym wstaniesz,.do tego momentu jesteś zahibernowany. Nie wierzysz nawet w dniu ostatecznym nie wstaniesz.przepadasz Chyba wierzysz w odrodzisz np jako robaczek czy inne stworzonko będziesz kotem. Wierzę Piotruś że będę energią, bo wierzę w naukę fizyka kwantowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ja w zimę nawet lubię lody jesteśmy nienormalni. A w mieście jak jesteś zamykasz auto czy kompletna beztroska W lodziarni mniej snaków jak w lecie ale z 10 smaków będzie. Czekoladowo sernikowy bym zjadła w mieście tak choc moj tata nie zamyka ale on ma grata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1130 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Z prochòw powstałeś w proch się obrócisz. Jak ma wstač z prochòw? Nie myslalam o tym że sie wstanie i będzie żyć znowu. Raczej że to koniec życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wierzę Piotruś że będę energią, bo wierzę w naukę fizyka kwantowa. Jak spalą energią ziemi? Niespalą pochowają jak teraz, jakieś robaczki cię zjedzą, roślina wyrośnie jakiś owad pożywi, tym owadem jakiś inny zwierzak. Obieg życia zamknięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 52 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Ciotka chciala by rozsypali nad jej domkiem letniskowym. Nie można bylo i tylko spalili i pochowali. Rodzina czasem robi po swojemu mimo, że spiszesz ostatnią wolę. Nagrobek musi być żeby iść się modlić i patrzeć na zdjęcie. Nie chcę tego i takie jest moje życzenie. Żadnych zdjęć. Rozsypać i cześć. Tylko jak to wytłumaczyć rodzince? Co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 52 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: Wierzę Piotruś że będę energią, bo wierzę w naukę fizyka kwantowa. Jest świat równoległy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie myslalam o tym że sie wstanie i będzie żyć znowu. Raczej że to koniec życia. Patrzalaš na faktach autentycznych dokumetatlne filmy ,odrodził w innym czlowieku kiedyś żył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: W lodziarni mniej snaków jak w lecie ale z 10 smaków będzie. Czekoladowo sernikowy bym zjadła w mieście tak choc moj tata nie zamyka ale on ma grata To Twoje nadal może być łakomym kąskiem dla samochodziarzy choćby na części i szukaj wiatru w polu . Nie trzeba lodziarni , bo w dyskontach niektóre mogą mieć dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 52 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: Z prochòw powstałeś w proch się obrócisz. Jak ma wstač z prochòw? Bezfizyczność tak zwana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 328 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Jak spalą energią ziemi? Niespalą pochowają jak teraz, jakieś robaczki cię zjedzą, roślina wyrośnie jakiś owad pożywi, tym owadem jakiś inny zwierzak. Obieg życia zamknięty. Piotrek ja mówię o kosmosie i tam będę latał, a to na ziemi czas przeszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach