Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barsa

której z........... WAS dokuczał trądzik podczas ciąży?

Polecane posty

witam wszystkie kobietki🌻 MAM PYTANIE DO KOBIET ZE SKORĄ ŁOJOTOKOWĄ....czy podczas ciazy trądfzik dał wam o sobie znac.....czy skora był aw miare ładna i nie dokuczały wam wypryski....chodzi mi tu o dosc duzą ilosc wypryskow jak po wysypce.... przedemną jeszcze ciąża i wszystko z nią związane....ale nurtuje mnie pytanie dot tradziku...poniewaz mam skore łojotokową ale bez wypryskow...jest gładka w miare ale i tak musze sie oczyszczac i chodzic do kosnmetyczki aby pozostała ładna ...od 14 lat pojawił mi sie trądzik a nawet wczesniej ...wtedy to był wyprysk ropny na wyprysku....wiecie jak to wyglada u młodziezy...twarz cała w ropniach....pozostało mi po tym niewielkie blizny....ok 10 lat lecze sie u kosmetyczki teraz skore mam śliczną.....ale planuje ciążę i nie wiem jak to sie moze skonczyc dla mojej skory.... prosze o szczere odpowiedzi......i dziekuje :) dodam ze mam 25 latek boje sie nawrotu tego świnstwa za duzo wyzeczen , zdrowia i pieniedzy mnie to kosztowało .....wiec pytam was dziewczyny ja

na początku ciąży małam pełno pryszczy a włosy wychodziły garściami. Potem tzn gdzieś od 4 miesiąca ciąży skóra gładziudka , włosy zgęstniały i zaczeły ładnie błyszczeć. :)

podobnie jak ty mam 25 lat i jestem w ok 9 tyg ciążyt no i jakieś tam pryszczki mi się pojawiają od czasu do czasu z tym że ten problem jest u mnie od początku dojrzewania ale żeby jakiś wysyp mi się pojawił to nie.

Ja jestem w 5 tygodniu ciąży ... no już raczej 6-stym :) i właśnie wszelkie krostki mi zanikają ... ale niestety włosy wypadają :( mam nadzieję że niebawem przestaną ;)

himera sławwunia kiara21 dziewczyny ale czy przed zajsciem w ciążę maałyscie skórę łojotokową.....czy normalną

himera sławwunia kiara21 dziewczyny ale czy przed zajsciem w ciążę maałyscie skórę łojotokową.....czy normalną

kiara21 a czy twojej skorze towarzyszył łojotok...te swinskie gorki tłuszczu pod skórą......czy tylko masz tendencje do błyszczenia skóry

No raczej mam tendencje do błyszczenia i krostek ... ale często też robiły mi się takie podskórne, duże i bolące kulki :o

no u mnie podobnie ... jakiejś tragedi nigdy na twarzy nie miałam, ogólnie mam cere tłustą czasem mały pryszcz wyskoczy a czasem olbrzym ;)

Ja mam ich chyba z milion na twrzy :o Na nic toniki, pilingi, scruby, msseczki, siemię lniane... 😭

hej misiaczkowa... powiedz mi czy ty juz byłas w ciązy i urodziłas czy dopiero myslisz... bo nie wiem jak zrozumiec twoją wypowiedz...ze masz ich duzo ...bo ciąża i hormony to powodują.....?

Ja przed ciaza mialam cere mieszana ale jak zaszlam w ciaze to jakies 5 miesiecy mialam maseeeeeeeee pryszczy i tlusta cere:( ,wszyscy mowili ze tak zbrzydlam ze bedzie cora....no i jest....a teraz wszystko wrocilo do normy i jest ok.

rybci śliczne masz zdjecia w blogu a pryszcza żadnego na buźce nie widzę......

Gość SYLWKA
:-# :-@ :-} :-/ :-* mi czasami ale ile piegów

Gość susuetc
sylwka do rzeczy pisz a nie od rzeczy zauwazyłam ponad to ze twoje wypowiedzi są mało kompetentne i wypowiadasz sie tylko po to aby cos...nawet bez sensu...napisac...nie wazne co

Gość SYLWKA
susuetc co ma oznaczac że moje wypowiedzi są "mało kompletne"to ty hmm... zastanów się nad tym.Gdzie twoja odpowiedz? Powiedz susuetc czy tobie nie wyskoczyło więcej piegów w czasie ciąży? Jeżeli chodzi o ten TRĄDZIK to jest to na pewno uczulenie od słońca.W czasie ciąży skóra jest wrażliwsza. Testowałam buzki :-)))

Jestem w 12 tygodniu....myślałam, że wystarczy nacisnąć suwaczek, by się tego dowiedzieć ;) Ale skoro potrzebujesz żeby ci to napisać ;) Proszę bardzo.

no way... już zadna nie miała problemów ze skórą w ciąży?

:)....rany dziewczyny juz zadna mi nie napisze na temat ...trądziku w ciąży....

Gość idiotkoooo
Bosheee...ty czytasz te wypowiedzi, czy udajesz, przecież napiasało ci kilka babek, że ma trądzik, bo alebo jest teraz w ciązy alebo było....ślepa jesteś???? Zobacz na wypowiedz misiaczkowej, która jest w bodjaże w 12 tygdodniu i pisze, że ma pryszcze....tępa jesteś jak zużyta żyletka.....

Gość idiotkooo
sama jestem idiotką do potegi n-tej..... a pusta jak stodoła bez siana:o czemu tak jest ze jestem ciężką kretynką ?

Gość niki255555555555
hej wam ....napiszcie cos mnie ten temat tez interesuje !!!

Gość anisu
A ja mam cere mieszana, dwa razy bylam w ciazy i mialam sliczna cere, o wiele lepsza niz przed ciaza. Zero pryszczy. I wlosy tez mialam super: gęste i błyszczące. Tylko w pierwszej ciąży przez miesiac mialam straszny łupież, nie wiedzialam cos sie stało, bo nigdy łupieżu nie mialam, ale sam minął.