Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna grubego

Moj facet przestal dbac o siebie, tyje!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna grubego

i przez to robi sie dla mnie mniej pociagajacy. Nie chce, zeby zapasl sie jak wieprzek. Zero ruchu, zero diety, nic z tym nie robi. Na moje delikatne sugestie nie zwraca uwagi. Co mam robic? Prosze mnie nie obrazac, wiem ze wyglad to nie najistotniejsza rzecz pod slonce, ale chyba kazda z nas chce byc atrakcyjna i miec atrakcyjnego faceta.

Gość moze chce sie upodobnic do
ciebie :P nie pomyslalas o tym? zerknij do lustra :D

Gość dziewczyna grubego
Nie, ja waze 50 kg przy 165 wzrostu.

Gość ona taka jakas
a on ile wazy??? i ile mierzy?? Moze wyciag go na rowerek?albo spacer? albo sama mu cos ugotuj?

Gość dziewczyna grubego
Ciezko mi cos ugotowac, nie mieszkamy razem. On ze swoimi rodzicami, ja ze swoimi. Nie chce sie dac nigdzie wyciagnac:o Jak jestesmy razem na wyjezdzie, to staram sie go zdrowo odzywiac, ale zawsze marudzi, ze malo mu nakladam na talerz i jak tak bedzie po slubie, to on dziekuje:o

Gość dziewczyna grubego
Ma 180 wzrostu, wazy 90 kg, cos okolo. Nie ma jeszcze tragedii, ale brzuch mu strasznie urosl i cycek:(

Gość serwisek
Może porozmawiaj z nim szczerze powiedz mu jak to widzisz,przeciez nie powinien sie obrazic,a jesli zalezy mu na tym żeby być dla Ciebie i nie tylko atrakcyjnym facetem moze weżmie to sobie do serca

Gość dziewczyna grubego
Dzieki za normalna odpowiedz:) Mowie mu o tym,zawsze mowie co mi lezy na watrobie, ale on nic nie dziala poki co. Moze ja powinnam zmienic podejscie? To ze bedzie mial 10 kg wiecej za jakis czas, to nie znaczy przeciez, ze przestane go kochac. Boje sie jedynie, ze na sexie sie to moze odbic. Lubie ladne, wysportowane cialka meski, nie ukryje tego faktu przed soba.

Gość ona taka jakas
Lubie ladne, wysportowane cialka meski, nie ukryje tego faktu przed soba. wes mu to powiedz... albo pokaz jakiegos kolesia niech zrobi sie zazdrosny :D powiedz ze ma takie seksowne cialko, plaski brzuszek... moj ma 183 cm i 65 kg... :(

Gość a moj ma 186 cm
i wazy 67 kg, smakowicie chudziutki!

Gość to masz...
jakiegos anorektyka :/

Gość a moj ma 186 cm
tylko kuśkę ma małą, no i odbyt strasznie owłosiony :O

Gość dziewczyna grubego
ojej, to chudzielec:) Moj tez kiedys tak wygladal. Miesni ma malo, ale wolalam takiego chudzielca niz to co sie teraz dzieje z nim. A co jesli nie ebdzie zwracal uwagi na moje ciagle sugestie? znaczy, ze mu na mnie nie zalezy, czy ze tak pewnie sie poczul i wie, ze i tak go nie zostawie?

Gość ona taka jakas
nie anorektyk! w szkole pochlania 5 bulek! jak do mnie wpada spasam go pysznymi obiadkami... a jego waga ani drgnie :( Ale poczekam z 20 latek to bedzie mial masakryczny brzusio.. jak jego tatus... e kazdy facet po 30 czy 40 sie strasznie spasa i dosrttaje brzusia :(

Gość ona taka jakas
jego mamusia dba o niego i non stop mu robi dsame pysznosci... do mnie w wakacje wpada 3 razy w tyg a robi 50 km na rowerku wiec musze go solidnie karmic :)

Gość 567
hej Mam ten sam problem! ja mam 163 cm i ważę 53 kg a on ma 181 cm i waży 95 kg!!!!!! Tragedia, ale z domu nie chce wyjść, cycki ma większe prawie od moich, kiedyś ćwiczył sztangą, mięśnie ma ale już mu opadły, o brzuchu nie wspopnę trzęsie się jak galareta!

Gość dziewczyna grubego
Mojego brzuch tes sie trzesie. Niektorym facetom tluszcz sie rownomiernie rozklada, ze wygladaja tak takie misie i nie jest wtedy zle. U mojego kumuluje sie to wszystko na klatce piersiowej i na brzuchu. Wszystko mu zwisac zaczyna.

Gość 567
i do tego ta bladośc :-O nie chce sie opalać bo mu wstyd zdjąc koszulkę

Gość ixi proszek do srania
zrób laskę chudemu to ci ulży