Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosasita

PREPARATY DO SKÓREK

Polecane posty

Gość Rosasita

Jakie polecacie preparaty do zmiękczania skórek???? Wasze sprawdzone, czy zasłyszane Czy któras z Was stosuje oleji do skórek i paznokci? Jak tak to podzielcie sie działaniem owych preparatów? Pozdrawiam

zwykla oliwka dla dzieci.Posmaruj sobie nia skorki i poczekaj az wsiaknie.Super odzywka do skorek

Gość Rosasita
agula-----> oliwka jest niezastąpiona do nawilżania skórek, najlepiej codziennie wmasowywać ( jak ktos ma zaparcie:)).

Gość mam klientki na krem do skórek
avonu!!! w promocji 13,90

Gość Rosasita
Niedawno kupiłam z DELI - CORAL, zawiera naturalne kwasy AHA i rozpuszcza ładnie skórki, zadowolona jestem

Gość maja 4
do ,mojej przedmówczyni,po tym preparacie rozpuszczającym skórki nie musisz juz ich wycinać?

Gość Rosasita
Po wielu latach wycinania.... staram sie doprowadzić je do porzadku wiec nakładam preparat i tylko odsuwam drewnianym patyczkiem. Aby skórki powróciły do dawnego stanu, ,, zabieg" powtarzam 3 razy w tygodniu.

Gość rita32
A myślałaś żeby zainwestować w dobrą frezarkę? W EM Nail możesz sobie kupić https://em-nail.pl/pl/9-urzadzenia . Koszt nie jest wcale duży, a dzięki frezarce łatwo jest utrzymać i paznokcie, i skórki w dobrym stanie. Spróbuj.

Gość nanatala
używam płynu do usuwania skórek z NeoNail i sprawdza się b.dobrze, kupiłam go w sumie bo kupowałam hybrydy na www.topdrogeria.pl i jestem zadowolona z działania. nie radze tylko przetrzymywać dłużej niż radzi producent bo może wysuszyć skórki:)

Zgadzam się z Iga8383. też używam oliwki Indigo. Fajnie się wchłania, skórki są wzomcnione i delikatnie nawilżone a nie tłuste. Cena to około 16 zł. Mają super zapach...uwielbiam.