Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o gwałt

jak możliwe jest zgwałcenie kobiety?

Polecane posty

Gość pytanie o gwałt

Przecież jak nie jest podniecona to trudno w nią wejść nie rozszerza się pochwa jest wąska.Moze zmiesci sie jeden palec do środka.NAwet jesli wejdzie to brak nawilżenia pochwy powinien powodować ból u gwałciciela i powinien mu opaść.

Gość kokoszanel99
no to moze jego włąśnie podnieca ten bół, albo poslini se sprzenciora i wio!

Gość szambonur
Dokonaj gwałtu na własnym odbycie.Też będziesz miał sucvho a powiedzmy flaszka ci wejdzie.

Nic mu nie opadnie. Gwałciciele to debile, ich podnieca opór kobiety, brak tego właśnie nawilżenia, im bardziej kobieta wystraszona, tym dla nich lepiej.

Gość wydryzd
Poza suchością i bólem (no dobra, zakładam że dla gwałciciela ten ból to nie problem, bo go zapewne nawet nie czuje) pozostaje kwestia obrony kobiety. Nie potrafię sobie wyobrazić, jak można - excuse moi - "spenetrować" kobietę, która się broni. Lekko niewykonalne. No chyba, że jest nieprzytomna, nie ma już siły sie bronić i leży jak kłoda, albo jest zastraszona do tego stopnia, że faktycznie wierzy że jak się nie przestanie bronić to gwałciciel zrobi jej jakąś straszną krzywdę albo ją zabije.

Czy zgwałcenie kobiety jest fizycznie możliwe? Uważam, że kobieta jest w stanie obronić się przed mężczyzną sam na sam. I wcale nie chodzi tu o cios w jądra. Są inne sposoby. Z drugiej strony, pojedynczy mężczyzna jest w stanie obezwładnić kobietę. I to nawet bez konieczności uderzenia w celu pozbawienia przytomności. Czyli, próba gwałtu przy użyciu fizycznej przemocy może zakończyć się całkiem różnie...

z tego wynika ze gwalt nie jest mozliwy? i ze sie odbywa za przyzwoleniem kobiety? nie nie nie !!!! to sa bzdury!! malo to zgwalconych kobiet po swiecie chodzi? ja beac nastolatka - mialam 15 lat- i bylam wtedy dziewica...- prawie nie zostalam zgwalcona...szlysmy we 3 z kolezankami ulica...bylo w zimie wiec bylo juz ciemno...i facet po prostu mnie zgarnal z ulicy za reke!!!! w centrum szczecina....to niebywale ale facet napalony i pewnie do tego byl chyba podpity ma straszna sile!!!!! gdyby nie moje kolezanki - jedna go zaczela okladac torba szkolna a druga ciagnela mnie za kurtke...to pewnie w wieku 15 lat nie bylabym dziewica...a do tego ten strach stres.....h...uczucia....wystarczylo mi to zeby jeszcze przez ponad 2 lata nie dotknac zadnego faceta...

Gość drabadan
Gekon, zdradz prosze te sposoby. Zawsze bylam ciekawa. Bo to, ze nie ma sie ubierac prowokacyjnie, nie moze patrzec otwarcie na nieznajomego mezczyzne, nie ma z nim rozmawiac nawet gdy o cos pyta itd. to jakos do mnie nie przemawia :O

Gość wiznakamaam
gwalciciele to..sadysci zakompleksieni ..maja malo wiary w siebie ze podolaja wymaganiom kobiety w akcie sexualnym..znam dziewczyne ma 21 lat ..zostala zgwalcona przez 3 kolesi byla bita ..przypalana papierosami ..kolesie nadal chodza na wolnosci.....jestem za samosadem!!! oko za oko

Gość dlaczego jestescie
wystarczy ze jej ktos przylozy noz do gardla i przestanie sie bronic :O Ludzie co to za glupie pytania,czy gwalt jest mozliwy:O

Gość glupie pytanie
A dlaczego zgwalcone kobiety sa najczesciej mocno pobite ? Bo sie bronia i dostaja za przeproszeniem "w morde", raz czy dwa dostanie i juz koniec obrony, potem facet moze robic co chce. Ot i tyle ...

do drabadan: Po prostu, kobieta umiejąca walczyć i odpowiednio sprytna jest w stanie obronić się przed pojedynczym mężczyzną usiłującym dokonać gwałtu. Bardzo często napastnik jest pijany. Istnieje wiele chwytów obezwładniających, najprostszym jest odginanie kciuka albo małego palca. I obowiązuje zasada krav-maga: okrucieństwo i skuteczność.

Gość kjklhlhlkl
Są sposoby aby nie zostać zgwałconą jednak podstawa to pozorna uległość i nie doprowadzenie się głupim oporem do bezbronności np. poprzez pobicie lub związanie. Najefektywniejsze to sposoby czysto wojskowe: odgryzienie wargi, języka, nosa, złamanie krtani, przegryzienie tętnicy szyjnej, włożenie palców do oczu i wyłupanie lub też zmiażdżenie jąder.

Gość RTF
Kobieta ma bardzo małe szanse że się obroni....fizycznie......najlepiej uciekajcie.....najdalej jak się da.....jak cię już gości dopadnie to modl się zby nie "zachaczył" o drugą dziurke bo potem do domu na pewno nie dojdziesz.....