Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasy tanio

wczasy tanio

Polecane posty

Gość wczasy tanio

Witajcie prosze o pomoc - gdzie można lecieć samolotem w połowie września, w Europie, tanio Co razdicecie? Jaki kraj? Jakie biuro? ceny? pliiiiiis

Gość wczasy tanio
???????????????????????????????????????????

Gość wczasy tanio
Najprościej rozbic namiot pod blokiem i bawic sie w turystow :) CHyba taka opcja mi pozostaje,bo nic nie radzicie...:)

Gość Jeszcze Panna do 26.08
hehehe do dobry temat ,tez z checia dowiedziaalbym sie gdzie leciec na urlop we wrzesniu??

Gość dobry temaaaaat

Gość girls just wanna have fun
poszukajcie na stronach biur podrózy

Gość Jeszcze Panna do 26.08
Jak mnie z pracy nie wyleją to pojade na Syberie :D

Wrześniową porą polecam południe Chorwacji, Czarnogórę badź Grecję-jest sporo taniej niż w sezonie, mniej ludzi, no i pogoda też dopisuje! Co do biur podróży to nie polecę żadnego, bo z ich usług praktycznie nie korzystam:)

Jedyna rzecz na którą parę razy się skusiłam to ofert last minute! i nigdy nie żałowałam! ale ogólnie preferuję wsiąść w auto z Lubym i psem i jechać gdzie się podoba:D W tym roku wrześniową porą chyba wybierzemy się na Krym, a w drodze powrotnej Lwów i Bieszczady kochane:) Grunt to dobre towarzystwo!!

Gość wczasy tanio
Bardzo dziekuje za wpisy, ja myślałam o Bułgarii, Grecji lub Włoszech

Gość Waterlily
Mi ten tytuł kojarzy się jeszcze z FWP i wczasami nad krajowym morzem.... :)

Gość Turcja Alania albo

Gość Oludeniz

Gość tak ale
w Turcji chyba nie jest bezpieczni, tłuką sie tam za morzem, zawsze to trochę blisko

Gość biuro podróży
już drugi raz będę wyjeżdżać z TUI, dobre ale trochę droższe biuro - tyle że masz pewność że wszystko będzie ok. bez niespodzianek. Tańsze biura to Scan Holiday i Neckermann które też są godne zaufania. Najtaniej będzie jeśli wybierzesz ofertę last minute - ale uwaga na biura podróży. Naprawdę warto spróbować w Tui, Scanie lub Neckermanie. Pozdrawiam,

Gość biuro podróży
kurcze nie straszcie ja 9 sierpnia wyjeżdżam do Turcji do Alanyi. Miałam trochę obaw ale chyba nie jest tak źle. Był ktoś w Turcji i może coś na ten temat powiedzieć o bezpieczeń stwie itp. A grecję polecam - w zeszłym roku byłam na Krecie tyle że w sierpniu a nie we wrześniu, pogoda super wypoczynek super.

No tak i zapłacić krocie :) Np. Turcja w GTI tydzień w czerwcu 1000 zł ALL a w TUI 1700 HB ! Rzeczywiście różnica za którą warto dopłacić :) Chociaż jak ktoś ma kasę to jego sprawa.

Gość pogoda 09
a jak może być pogoda w Bułgarii we wrześniu???

Gość biuro podróży
wolę zapłacic 700 zł więcej ale mieć pewność że będę miała pokój z widokiem na morze a nie na śmietnik, opiekę rezydenta i ubezpieczenie, transfery z lotniska itp. Sorry ale jade wypoczywac a nie myślec jak tu wrócić do domu bo biuro podróży nie ma już kasy żeby wysłać mnie do domu.

Ja jakoś nie jeżdzę z TUI i zawsze mam dobry pokój i hotel bo od tego jest internet żeby wszystkiego się dowiedzieć, łacznie z nr najlepszego pokoju. Trzeba tylko chcieć :)

Gość naprawde tanio
był ktoś na wyspie RODOS?

Gość odradzam
wyjazdy do Egiptu, Tunezji i na Cypr a do Turcji tez bym sie bała, dopóki jest wojna w Libanie- lepiej jedźcie do Hiszpani, Włoch albo na Majorkę

Boże! ludzie oc za bzdury!!!! Turcja niebezpieczna!!! kiedy!!! byłam tam dwa razy ostatnio w czerwcu, żyję, takie głupoty piszą ludzie , któzy tam nie byli i myślą, że tam wiocha jak Bułgaria, nieprawda!!! Turcja jest piękna!! ludzie mili, tanie złoto, skóry, fajne ciuchy :) Polecam Oludeniz, Fethiye, Bodrum , Alania bardziej na imprezki, Marmaris również

Gość biuro podróży
do Pariss = > co jeszcze mogłabyś powiedzieć o Turcji? Ja wybieram się tam w sierpniu i chciałabym wiedzieć czego unikać co zwiedzać itp. Pozdrawiam 🖐️

Polecam z fakultetó 2 dniową Kapadocję, Pamukkale można sobie odpuścić, jak lubisz to rafting, rejs łódką, jest fajna restauracja na wodzie, siedzisz dosłownie w takich \"domkach\" na wodzie i jesz rybkę , Dimczaj to się nazywa, możesz wejść na zamek (twierdzę) skąd jest piękny widok na Alanię i port. Wieczorem cudo! Po drodze możesz zjeść w knajpce gozleme ( takie tureckie placki z roznymi nadzieniami pieczone na podpłomyku). Kup chałwę, herbatke jabłkową, targuj się, śmiej, i dobrze baw. Do jakiej dzielnicy jedziesz? albo do któego hotelu?

Gość biuro podróży
dzielnicy nie znam - hotel Panorama. Dzięki za informacje. Na pewno będzie super

Gość wysokie obcasy25
polecam poleciec do cieplych krajow gdzie temperatura powietrza eszcze jest ciepla i woda w morzu nagrzana

Gość a to ja
a czemu chcesz Europę?? o tej porzen warto lecieć do Egiptu, Tunezji, chłodniej, można pozwiedzać

Tunezja juz trochę chłodniej, zależy jak kto lubi. Sama jadę za tydzien do Tunezji i Libii , teraz trochę padało w Tunezji więc pewnie będzie juz ładnie :) Można jeszcze na Kretę, Malte, Cypr (droższy)

Gość Tanio
zagranica i jeszcze zamolot !!! :D Pewnie należysz do tych Dulskich co nic nie jedzą żeby tylko kupić lepszy samochód od sąsiada ! :D Pewnie też wszystkie biedasklepy oblecisz w mieście żeby tylko kupić coś taniej o 5 gr. :D