Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalilka1

nie dziewica, a tu krew...

Polecane posty

Gość kalilka1

współżyje z chłopakiem od 2,5 roku...podczas 1. razu nie było w ogóle krwi...bolało, ale jakoś poszło...dzisiaj podczas pettingu na jego rękach i kołdrze było dość sporo krwi...nadal gdy tam dotkne, to troche jest.Mocno dzisiaj było, ale tylko paluszkami...nie wiem co myśleć...skąd ta krew...miał tez ktoś tak? skąd mogła sie wziąć? bardzo prosze o odpowiedź...

Gość Łysy pingwin
Zapewne masz nadżerkę

w czasie fistingu dochodzi często do usunięcia resztek błony. albo możliwe jest jeszcze inaczej - błona przed pierwszym razem ma przecież dziurkę, przez którą np. wypływa krew w czasie miesiączki. możliwe, żę twój chłopak trochę tą dziurkę \"powiększył\". a w czasie pettingu mógł rozerwać błonę, penetrując ręką miejsca, których nie penetruje... czym innym :) jak się martwisz, idź do lekarza, ale ja bym poczekała z dzień albo dwa.

Gość kalilka1
tylko, że dla mnie to dziwne...od 2,5 lat przynajmniej 2 razu w tygodniu uprawiamy sex i to nie petting...dzisiaj tylko tak :) mam 21 lat, a panikuje jak dziecko :(

bo może to jest jakaś nadżerka? na tym się nie znam, nigdy nie miałam, bo młoda jestem, a to ZWYKLE przytrafia się starszym kobietom. choć nie zawsze ;) poczytaj w necie. i nie panikuj. gdyby to było śmiertelne, to by bolało już dawno, bo zwykle, jak krwawi, to to ostatnie stadium ;p no, trochę czarnego humoru, ale uszy do góry :) :*

Gość kalilka1
szczerze mówiąc...dużo słyszałam o nadżerkach, ale tak naprawde nie wiem co to jest.Pierwszy raz zdarzyło mi się, żeby krew leciała...

Watpie zeby po 2.5 rocznym współżyciu to mogła być błona- jest to nie możliwe, poza tym nie jest to też wina nadżerki o ile w ogole ją masz. powinnaś udać sie ginekologa jeśli problem sie powtórzy. Nadżerka to ranka na szyjce macicy która zazwyczaj nie krwawi - a jeśli juz to nie w dużych ilościach, można ją wyleczyć za pomocą zabiegów lub farmakologicznie. Zgłoś sie do gina bo z tyłkiem to nei ma żartów:P

Gość kalilka1
doszlam do wniosku, że poczekam kilka dni i wybiore sie do lekarza w piątek, albo poniedziałek...nie wiem jak o tym wszystkim mu powiedzieć...:( bardzo dziękuje za odpowiedzi...

Gość mógł Cię tam zadrapać
lub jakoś urazić, powstało otarcie lub mała ranka, właśnie taka nadżerka i stąd krwawienie. tak myślę.

Gość Sabu
Tez tak mialam.Bylam u lekarki.Nadzerki ani nic niepokojacego nie stwierdzila.Powiedziala mi ze moglo to byc zaburzenie miesiaczkowania.Ale radze wybrac sie do lekarza.