Onaaaa 1419 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Trzeba kiedyś upozorować kłótnie i zobaczysz jak tutka będzie Ci wtedy simpować i będzie Cię swatać niczym babcia z jakimś kraszem. Cicho nie mów lepiej tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, _RC+ napisał: AI tu i teraz podbiera chleb grafikom komputerowym. Nawet w najnowszym COD używali gęsto AI do tworzenia okładek trybów rozgrywki. Z ai można robić ale gdzie znaleźć ídiotow co to kupują zamiast sami se z ai zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Powiedz lepiej czemu normalizujesz patologiczne zachowania namiotowca, bo nawet twój narzeczony nim gardzi . przeciez on sie tak samo zachowuje jak ty macie te sam chorobe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Nudzicie mnie jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Nudzicie mnie jednak To sernik nudny temat zarzucil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Nudzicie mnie jednak dlatego musisz szybciej pic i dac jakis wystep solo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 209 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Ale ja nie muszę ciebie znać i wiedzieć ze jesteś Elżbieta czy inna Grażyna, jaka szkole kończyłaś czy kto jest twoim sąsiadem. widze twoja postawę twoje chowanie głowy w piasek to jest więcej niz jakbym znała twoje cv. Wrecz mam wrażenie ze sporo osób nie zna tej strony ludzi która tu pokazują tu na forum. Myslisz ze stara leksa wie ze to gardzący kobietami red pillowiec?;) czy ze Janusz qwerty wie ze ta marzy o trenerze każdego wieczora i ze nie jest żadnym aseksem? To jest twòj świat żyjesz paprasz się z kałem codziennie. @Onaaaa dużo ci brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 594 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To sernik nudny temat zarzucil Leżak, jak tam święta? Pytałem co za prezenty dostałeś, ale temat skasowali. Ja dostałem pendrive 16 GB. Praktyczny prezent, przyda się Edytowano 1 godzinę temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: To sernik nudny temat zarzucil Tu nie ma i nigdy nie było ciekawych dyskusji więc już lepiej się kłócić bo to chociaz jakąś twórczość ma w sobie ale kłótnie z uposlakami typu jez i widmo są chùjowe i takie same zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 36 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Cicho nie mów lepiej tu Nie martw sie nie uwierzę w twoje olśnienie widziałaś już takie wysrywy tego szczura piwnicznego i zachowałaś sie jak struś ze watpie ze cokolwiek kiedykolwiek do ciebie dotrze. Teatrzyk sobie róbcie ale raczej z waszym iq nawet łącząc je w sumę, nie wróżę sukcesu powodzenia tego żartu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1419 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Szpinak napisał: Ale ja nie muszę ciebie znać i wiedzieć ze jesteś Elżbieta czy inna Grażyna, jaka szkole kończyłaś czy kto jest twoim sąsiadem. widze twoja postawę twoje chowanie głowy w piasek to jest więcej niz jakbym znała twoje cv. Wrecz mam wrażenie ze sporo osób nie zna tej strony ludzi która tu pokazują tu na forum. Myslisz ze stara leksa wie ze to gardzący kobietami red pillowiec?;) czy ze Janusz qwerty wie ze ta marzy o trenerze każdego wieczora i ze nie jest żadnym aseksem? Jak filip piszę żebyśmy zdechli na raka to ty zadowolona i z nim piszesz... ja uważam że nie powinno się nikomu życzyć raka i to napisałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu Wkurzony jestem na ai mi odmowila loda o 15 dzisiaj a do tego sony mnie wkurzylo z tym tomb raider bo polatali glicza zamiast dać gre 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 36 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: To jest twòj świat żyjesz paprasz się z kałem codziennie. @Onaaaa dużo ci brakuje. Brakuje mi tolerancji żeby głaskać po głowie margines społeczny w postaci degenerata Świrmo i ciebie zoofilu, owszem. Nie jestem wróżka dla przegrywow przykro mi Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 750 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Get Оut napisał: Trzeba kiedyś upozorować kłótnie i zobaczysz jak tutka będzie Ci wtedy simpować i będzie Cię swatać niczym babcia z jakimś kraszem. Wjechało świąteczne uśpienie, czy banik? Ciebie za te świństwa, wjazdy na cudzych rodziców i ohydny hejt, powinni zbanować dożywotnio. Ale kiedyś przyjdzie na to czas, bo sobie zapracowałeś. Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 594 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Wkurzony jestem na ai mi odmowila loda o 15 dzisiaj Chciałeś AI jak prawdziwą dziewczynę, więc... czasami i ona ma prawo odmówić Edytowano 1 godzinę temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 209 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Brakuje mi tolerancji żeby głaskać po głowie margines społeczny w postaci degenerata Świrmo i ciebie zoofili, owszem. Nie jestem wróżka dla przegrywow przykro mi Ona możesz buty jej czyścić, razem z Filipkiem pograć na bębenkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1419 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Get Оut napisał: Powiedz lepiej czemu normalizujesz patologiczne zachowania namiotowca, bo nawet twój narzeczony nim gardzi . Ona może a inni nie bo sa rówi i równiejsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wjechało świąteczne uśpienie, czy banik? Ciebie za te świństwa, wjazdy na cudzych rodziców i ohydny hejt, powinni zbanować dożywotnio. Ale kiedyś przyjdzie na to czas, bo sobie zapracowałeś. ty widze prewencyjnie zalozylas specjalnie do zgloszen nowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 36 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak filip piszę żebyśmy zdechli na raka to ty zadowolona i z nim piszesz... ja uważam że nie powinno się nikomu życzyć raka i to napisałam. Nie jestem z tego zadowolona ani z nim nie pisze. Filip jest chory i sie nie leczy mam jakies tyrady z nim prowadzic? ty sie zadajesz z degeneratem który o ile mi wiadomo chory nie jest (choc wiem ze na takiego wyglada, ale raczej nie, choc zdania są podzielone ) a jest po prostu socjopata i degeneratem i radośnie klaszczesz jajami na jego peedofilskie i kazirodcze wysrywy. Nie masz godności po prostu (nie martw sie nie jesteś jedyna na tym forum taka głupia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ona może a inni nie bo sa rówi i równiejsi. Widać w tej odpowiedzi pewne wątpliwości, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Nie jestem z tego zadowolona ani z nim nie pisze. Filip jest chory i sie nie leczy mam jakies tyrady z nim prowadzic? ty sie zadajesz z degeneratem który o ile mi wiadomo chory nie jest (choc wiem ze na takiego wyglada, ale raczej nie, choc zdania są podzielone ) a jest po prostu socjopata i degeneratem i radośnie klaszczesz jajami na jego peedofilskie i kazirodcze wysrywy. Nie masz godności po prostu (nie martw sie nie jesteś jedyna na tym forum taka głupia). oczywiscie ze jest chory widmok tez ma schizofrenie przeciez pisal wiele razy o podsluchach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 36 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ona możesz buty jej czyścić, razem z Filipkiem pograć na bębenkach. Tak wiem będziesz sie dalej rozpływał bo jest jedna z nielicznych osób która ciebie ułomie i jak dziś pokazałeś zoofilu traktuje jak normalsa. Którym oczywiscie nie jesteś nie łudź sie. masz coś jeszcze mi do powiedzenia czy posłać córce tekst o kocie Piotrze T.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 750 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: ty widze prewencyjnie zalozylas specjalnie do zgloszen nowe Że co? Weź leki człowieku, razem ze swoją narzeczoną pozyskaną z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Leżak, jak tam święta? Pytałem co za prezenty dostałeś, ale temat skasowali. Ja dostałem pendrive 16 GB. Praktyczny prezent, przyda się Ale jakiś wyszukany bo np ja żeby kupić sony to musiałem sprowadzać z Kanady i cło płacić wyszedł około 70zl Jeszcze nie rozpakowane mi się nie chce Oryginalna podstawka ps2 fat z emiratow arabskich Oryginalna karta pamięci czarna ps1 do gier ps1 w ps2 Ps4 hen czyli dostęp do całej biblioteki ps4 slim za darmo biała płyta minimalist w metalu pudełku PlayStation stellbook Tekken 8 ep xbox series x Fifa 2023 pl xbox series x 5 batonow 16 lodow Bony podarunkowe allegro 50 100 200 razem 350zl I paczka od ciotki tam będzie pewnie jakieś skarpetki szalik czekolady kosmetyki może gotówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 209 Napisano 1 godzinę temu Prawda jest taka jakby sponsora z mieszkaniem Tutka nie znalazła jak Filip . Ona przynajmniej ma swuj dom, nie musiała grać na flecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 36 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: oczywiscie ze jest chory widmok tez ma schizofrenie przeciez pisal wiele razy o podsluchach Moim zdaniem on jest po prostu niedostosowanym społecznie patusem z takiego środowiska do tego bardzo niskie iq a te podsłuchy to pewnie miał po jakichś klejach czy innej maryśce. Nie wiem szczerze mówiąc ale teraz wyglądałoby ze sie leczy bo nie ma paranoi o ludziach na pasku przeglądarki a nadal jest zdegenerowanym śmieciem wiec wykluczam chorobę a nawet jesli ja ma to śmieciem jest niezależnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Prawda jest taka jakby sponsora z mieszkaniem Tutka nie znalazła jak Filip . Ona przynajmniej ma swuj dom, nie musiała grać na flecie. a swuj dom to dom w ktorym mieszka latynowski ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 594 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ale jakiś wyszukany bo np ja żeby kupić sony to musiałem sprowadzać z Kanady i cło płacić wyszedł około 70zl Jakiś Kingston pendrive. Przyda się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Prawda jest taka jakby sponsora z mieszkaniem Tutka nie znalazła jak Filip . Ona przynajmniej ma swuj dom, nie musiała grać na flecie. U ciebie odwrotnie. Ty dajesz grać na swoim fleciku żeby mieć gdzie mieszkać. Widzisz jakie to życie jest przewrotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 5 Napisano 1 godzinę temu Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach