Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Moje pierwsze w życiu tabletki! JEANINE- czy to dobry wybór?

Polecane posty

Mam kilka pytan odnosnie tych pigulek, a mianowicie: 1.Czy mocno się po nich tyje? 2.Czy to prawda, że poprawiają cerę? 3.Co z osobami, ktore palą papierosy? Ja palę :O 4.Slyszalam ze nie są skuteczne po większej dawce alkoholu? :O To prawda? 5. Czy na rynku są jakieś lepsze wg was? Dziekuje z góry za odpowiedzi ;)

ach no i jeszcze jedno pytanie, tak czytam tu i czytam i widze ze mlode dziewczyny dostają mniejsze dawki hormonu, ja gdzies czytalam ze to jeanine ma te najmniejsze a tu widzę większość bierze harmonett (?), yasmin, logest ktore wg was sa najlepsze? plisssssssss

Ja biorę Jeanine i odpowiadam 1. nie tyje się 2. ogólnie pigułki poprawiają cerę, w każdym razie ja jak odstawiam to robi mi się fatalna :O 3. papierosy - jeśli nie ma problemów z krążeniem i przed 35 rokiem życia - nie przeszkadza 4. Alkohol nie wpływa na działanie pigułki (pod warunkiem, że się nie wymiotuje ;-) ) 5. Nie wiem czy są lepsze - pewnie tyle będzie opinii ile osób wypowiwadających się ;) - zdaj się na lekarza Pozdrawiam

Gość siedmiomilowebuty
ja brałam 5 lat cilest i nie miałam żadnuch ubocznych skutków typu tycie dzisiaj po pracy właśnie się wybieram po tabletki po 3 letniej przerwie sama jestem ciekawa co mi lekarz zaproponuje jeanine niestety nie znam

Gość mimimimimimi
ja biorę Yasmin, bo moja ginekolog powiedziała mi, że on jest lekiem z górnej półki i jest bardzo dobry dla młodych dziewczyn (mam 24 lat)