Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

Ehh pakuje torebki i ide na urlop,ale chcialbym wiedziec tylko dziewczyny

Polecane posty

co byscie powiedzialy gdyby podszedl do was facet lub dziewczyna i zadala pytanie chcesz dorobic a jesli tak to czy nie wzielybyscie pieniedzy i nie zaspokoily goscia lub kobiete recznie co byscie powiedzialy na to,czy raczej to jest dla was za duzo i raczej od razu dostalby osobnik przez leb??

Gość ręką
mogłabym mu zrobić!

Aha czyli raczej nie byloby akurat w twoim przypadku problemu

Gość ręką
a za ile?

Gość ZdisławBezpośredni
Paulo a niechciałbyś dorobić ? Rączka wchodzi w grę.

Nie nie ja mam prace,ale wiecie ostatnio tak goraco glupie pomysly przychodza mi do glowy. Ps jesli jakas mila sympatyczna mloda dama by mi cos takiego zaproponowala hmm dlaczego nie

Gość ZdisławBezpośredni
Młoda dama jakby mi to zaproponowała to nawet bez "dorobienia" bym to zrobił.

No wlasnie pewnie tak,ale moze ktos inny na to cos powie

Gość ZdisławBezpośredni
No jedna może powie. Ale podejżewam że jakbyś tak na ulicy pytał to byś z oklepaną maską wrócił do domu.

Nawet bym sie nie odwazyl cos takiego zapytac w realnym swiecie tylko tak mi przyszlo cos do glowy

Nie wiem za ile 30 moze 50 zl Ale napewno bym o to nie zapytal brakowaloby mi odwagi to raz a dwa,ze czulbym sie jak kretyn

Gość ZdisławBezpośredni
Jedz w biedniejszą dzielnicę miasta, znajdz barbie-plastikgirl i pytaj do woli.

Nie nie nie tak tylko spytalem jak to wlasciwie by bylo Ale nie powiem ciagnie mnie do tego,ale nie

Gość ZdzisławBezpośredni
Ale masz fantazję he he.

Gość dziewczyna_19
paulo, ale jak Ty sobie to wyobrazasz? opisz to chociaz tak troszke

A wiesz wlasnie mam z tym klopot,zeby wiesz tak po prostu podejsc i powiedziec zapytac nie raczej bym sie zawstydzil i pzedewszystkim czulbym sie jak kretyn. Nie wiem chcialbym,ale nie moglbym tak po prostu podejsci .... wiesz co

Gość dziewczyna_19
wiesz, ja sie na tym nie znam, ale mysle ze gdybys chcial spelnic to swoje marzenie to najprosciej byloby gdzies na wakacjach, wiesz, ten klimat wolnosci, zabawy

Bo rzeczywiscie troche idiotyczne. No bo co powiedziec przepraszam chce pani dorobic moze zajrzy i oceni mojego siusiaka no beznadzieja.:)

Dziewczyna 19 pewnie cos w tym jest. W ten Weekend wyberam sie nad Zegrze ochlonac odpoczac od pracy.

Gość dziewczyna_19
nie urzywaj slowa "siusiak" bo mnie to jakos tak zniecheca:) nie wiem jak zagadac. ale mysle ze na pewno nie tak prosto zmostu. przed moze jakas rozmowa, jakis drink czy kola. wiesz, troche chociaz trzeba poznac te 2 osobe. jelsi bys wyczul ze panna moze na cos takiego pojsc to mozesz zapytac. naprawde, dla mnie najbezpieczniejszym miejscem do takich zabaw bylyby wakacje nad morzem. obce miejsce, obcy ludzie. jelsi laska sie nie zdecyduje to zawsze mozesz przeprosic i sie szybko zmyc.

Gość dziewczyna_19
a dodatkowo jelsi jestes fajnym facetem, i aparycja i charakter, mysle ze nie byloby z tym problemow. ale jakos nie wyobrazam sobie sytuacji ze podchodzisz i prosto z mostu mowisz o co chodzi. wstepna rozmowa jest raczej wskazana. no i wiesz, jesli chodzi ci tylko o zaspokojenie reka to warto o tym powiedziec, zeby panna nie liczyla na jakis seks, bo to takie troche przegiecie.. przynajmniej nie w moim typie

Hehe no walsnie tk wakacje to dobry pomysl,ale jak ktos wyjezdza niedaleko to mysle,ze nie ma co ryzykowac. A ty dziewczyna tak spytam co ty bys odpowiedziala facetowi badz dziewczynie

Widze,ze juz mnie wyprzedzilas. No wiesz tak stuknolem pytanie sobie

Gość dziewczyna_19
no dziewczynie to bym od razu podziekowala, bo jestem hetero :) a facet... hmm, gdybym byla sama ( a jestem w 1,5 rocznym zwiazku) moze i bym sie zgodzila. ale facet musialby mi sie podobac,nie jakis pierwszy lepszy. no i tak jak mowila, na pewno nie od razu. tak sobie mysle ze moj facet to ma ze mna nienajlepiej, bo moja raczka bardzo czesto gosci pod jego majtkami :) no po prostu lubie :)

No jasne.:) Ehh ta samotnosc ps przepraszam za smety to moze ktos nny sie wyowie :)

Gość dziewczyna_19
a ile Ty masz lat?

24 ot taki normalny sympatczny tak mysle facet ;)