Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hej dziewczyny. Ciekawam czy bede mama czy nie..sluchajcie okresy mam regularne, jak w zegarku..wlasnie dzisiaj czekam czy bedzie @ czy nie..ale nic mnie nie boli...czasem troszke brzuszek, ale to nie ten sam bol co mialam zawsze przed @ Tamten byl dosc silny i klujacy. Do tego brak bolu piersi, tylko same sutki podczas dotykania bola..czasem zaswedza...No i brzuch mam wzdety, ciezki...ale to w sumie przed @ sie zdarza.. No czemu mnie nic nie boli? :|

Gość koleżanka Anka
nie zawsze boli- powinnas sie cieszyc!!!!

No mnie boli zawsze wlasnie. To glowna oznaka, ze okres bedzie w terminie :) Dla mnie ten bol jest pozytywny...jak mam okres regularny to sie ciesze przeciez...pierwszy raz mi sie zdarza,ze mnie nic nie boli...a tu juz dzisiaj ma byc ta @ Zawsze w dzien dostania to sie czasem zwijalam z bolu...no i krzyze mi dokuczaly. Ja sie dzisiaj czuje wysmienicie!

A no i zauwazylam jedna rzecz...pracuje czasem po 12 h i jak chcialo mi sie siusiu spokojnie wytrzymywalam...teraz mam z tym problem..no mamy kilka min po 17 a mnie sie znow chce...i to tak jakbym miala pecherz przeziebiony :/ A obilam siusiu 2 h temu...

A zrobie jak dzisiaj nie przyjdzie @ Czesto czytam,ze piersi bola podczas ciazy...a mnie nic...tylko same sutki, hehe :D Ja jestem chyba jakas cala powalona :/

idz do apteki i zrob test,nie bedziesz sie denerwowac :) trzymam kciuki :)

Kasiu ale objawy na @i na ciąze sa praktycznie takie same :) Jak uważasz:)

Wiem,ze sa podobne..tylko wlasnie u mnie nie ma objawow na @ takie jakie byly zawsze..no piersi zero bolu, tak nawet sie umyc nie moglam..tylko te cholerne sutki bola, zupelnie w taki sposob jak przy przeziebieniu...brzuch tez mnie nie boli...siusiam co 2 h..i to w takich ilosciach, jakbym w dwie h conajmniej z litra wody wypila :| Dlatego jeszcze poczekam..dzisiaj powinna byc...

Gość ja proponuje
zrob test 3mam kciuki za 2 kreski :)

No zrobie..ale dlaczego mnie piersi nie bola?? Przeciez podczas ciazy bola rowniez cale....sa zmiany przeciez..a u mnie nic :( Kompletna znieczulica :/

Gość ja proponuje
wcale nie msuza bolec mnie w pierwszej ciazy zaczely bolec ok 6 miesiaca jak zrobily sie wielkie i podeszly mlekiem :)

Gość vyd
co Ty chcesz abyśmy tu napisały, że jesteś czy nie jesteś w ciąży bo czasem mysle, że dziewczyny chcą właśnie takich odpowiedzi. Nikt jednak nie da Ci takiej odpowiedzi zrób test i wtedy będzie wiadomo. Najlepiej jednak zaczekaj jeszcze. Czasem są obiawy tak różne, ze szok na przyjście okresu jak i na ciążę bardzo podobne ale natura jest nieodgadniona. Dlatego proszę tylko cierpliwość - bo nikt nie jest jasnowidzem ??????????????????????????????????????????????????????

Czy ja zadalam takie pytanie Wam \"dziewczyny czy jestem w ciazy\" ?? Nie sadze...po prostu dziele sie spostrzeniami..moze ktos mial podobnie? Bo dla mnie to niejasna sytuacja i tyle..a ze zrobieniem testu zaczekam na wlasciwy moment.

po prostu Kaśka nie mnie na poczatku ciazy tez nie bolaly piersi tylko wlasnie sutki, a brzuch mialam wzdety i to przez pare pierwszych miesiecy i w te dni co miala byc miesiaczka pobolewalo troche jak na miesiaczke(a mnie zawsze tez bardzo bolalo) no ale nie przyszla :) jeszcze na klatce piersiowej pojawilo mi sie mnostwo niebieskich zylek. Bedziesz jednak pewna robiac test - mnie ciaze potwierdzil gin w 6 tyg (liczac od daty miesiaczki) ale na usg dzidziusia widac jeszcze nie bylo. Trzymam kciuki

Hmmm..no to juz wiem,ze ktos mial podobnie. No wlasnie..bo wiecie,ja juz bylam w jednej ciazy i poronilam. Ale objawy pierwszej mialam zupelnie inne.. Do tego w nocy mnie obudzil glod i poszlam wszamac wielka parowke :D Hehe..

Gość ja proponuje
Lonta - niebeiskei zylki powiadasz???? matko to moze ja w ciazy jestem ;) ostatnio dekolt i okolice piersi mam jak popisane flamastrem a na cyckach wychodza mi takie zyly jakby to zylaki byly grube i wystaja bleeee zastanawialam sie czy to nie od wysilku ale moze moze od czego innego :)

No ja tez slyszalam, ze sie takowe pojawiaja..tylko w sumie zaden termin pojawienia sie takich zylek nie jest blizej okreslony..chodzi mi tu o okres ciazy :) Ale wiem,ze takie cos jest... ;)

no ja takie mialam, a pamietam dokladnie, bo mam urodzic za miesiac

tydzien pozniej niz mialam dostac okres czyli w 3 tyg ciazy, ale nie biez tego za regule, bo kazdy organizm jest inny