Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia1982

Kto z was lubi jak jej chlopak ssie sutki ?

Polecane posty

Gość vadimEk
Ja lubię bezinteresownie ssać koleżance z pracy sutki, niczego w zamian nie oczekując, a Ją to bardzo podnieca

Gość 123

Ja uwielbiam kiedy partner przytula sie do moich duzych piersi drazni sutki wywolujac ich sterczenie i zabiera sie za ssanie . w tym momecie odczuwam przyjemne odczucie ciepa w okolicah cipki robie sie mokra rowniez penis partnera tez jest juz przygotowany osiaga maxymalna erekcje i jest twardy .Zaczynamy ruchanko  ruchy penisa w mojej mokrej cipce wywoluja  namietne mlaskanie a z do mimentu obupolnego orgazmu.

Gość 111

Awww kocham to

Kiedyś kolega mi w łazience lizał i ssał ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Gość Gosc

A ja chciałabym to przeżyć, mój były nie potrafił tego zrobić :( ale tez troszkę byłabym skrępowana pewnie... ale marzę o tym

Gość Maja

Moj facet uwielbia podgryzac moje suteczki a mnie to mega podnieca. Jęczę przy tym jak wariatka. Od razu mam mokro.. czasami chodze po domu bez staniczka i potrafi zlapac mnie w kuchni i zaczyna lizac cycuszki. Oczywiscie po chwili lądujemy w lozeczku a tam to juz zaczyna sie mega zabawa. 

Gość MarcinMiły

Żona gdy była narzeczoną jeszcze to w pociągu dostała orgazmu przez pieszczoty sutków. Palpacyjnie. Pewnie miało też znaczenie, że jechaliśmy w przedziale pełnym podróżnych w nocy. Przykryci jakimś ubraniem.