Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fałka

jak mnie wk.... ekspedientki

Polecane posty

Gość fałka

dzisiaj łaziłam po mieście i dosłownie masakra szukałam jakiegoś stroju na wesele,panie sprzedawczynie dzielą się dwie grupy 1 .rozchichotane małolaty,które wrzeszczą do siebie z różnych kątów i mają klientów w dupie-----i te bym jeszcze zniosła,ale druga grupa masaaaakra 2 to te ,które na siłe chcą coś wcisnąć,pokazują mi dosłownie góra zielona ,dół w fioletowy w groszki i mi wmawiają ,ze piękne,piękne.i dosłownie wszystkie panie to biorą prawie na wesele,albo komplet na kobite50 letnią gdy ja mam połowe mniej normalnie mnie kurwica brała

Gość hmmm a może
brała cie kurwica bo nie było nic co by się tobie podobało?

Gość zolta kaczuszka
jest jeszcze trzeci typ : patrza na ciebie jak na idiotke i obcinaja non stop ;p ale wtedy trzeba je tez obciac i od razu udaja ze pija kawke albo patrza na zegarek ;D

Gość fałka
nie nawet nie to,ale np podoba mi tylko kiecka (ciemna khaki)i pytam się czy dobrała by mi góre,to mi dała biała bluzkę z wywalonym kołnierzem na guziki,normalnie stare baby mają lepsze

Gość fałka
a najbardziej te ochy i achy nad wszystkim,sooory ale ja mam oczy

Gość nalezy isc
do porzadnego sklepu a nie "butiku" w pipidówie :D:D:D:D:D:D:D

Gość fałka
jesli miasto 150 tys to pipidówa....

nooo tak... częśc ekspedientek ... koszmar..... a powiem Wam ze do tej pory najmilej byłam obsłużona we Wranglerze w Białymstoku i tam sprzedwał mężczyzna i po raz pierwszy nie było fochów i głupich minek jak trzeba mi było przynosić 30 par spodni :D zawsze jak były ekspedientkami panny to poprostu je nosiło a pan był bardzomiły i nawet jak go nosiło to nic nie dał po sobie pozanć :D

Gość fałka
tyyyyyyyyyy,jestem w szoku ,bo ja też miło wspominam gościa z wranglera ale z raciborza,to było pare lat temu a jeszcze pamiętam jego profesjonalizm

Gość assia03
moj facet ciagle mnie stpuje bo jestem niesympatyczna dla ekspedjentek jak kurcze mozna byc symatyczna jak jeszcze nie wejde dobrze do sklepu a juz zostane zmierzona i pozniej z łaska obsłuzona porazka TE KOBITY NIE LUBIA SWOJEJ PRACY

.... faceci jako eksedienci się sprawdzają lepiej bo babki czasami są zaiwstne :D a we wranglerze to rzeczywiście znają się na swej pracy :D

Gość assia03
ale zdarzaja sie wyjatki :)

Gość fałka
ale to jest wina właścicieli tych sklepów ja np jak bym miała sklep to zatrudnie kobitkę po 30 tce ,w miare sromną,a oni myślą ,ze takie małolaty w tipsach ,w dekolcie po pępek przysporzą im klientów...i tu się mylą

Małolaty w tipsach tylko latają i sę chichrają i nie wiadomo czy z kilienta czy z własnej głupoty ... a wiadomo ... jak nie wiadomo o co chodzi ... to lepiej iść do innego sklepu. W diversie w Białymstoku na lipowej też jest spoko obsługa ... młodzi ludzie ale nie tipsiary i nie pchają sie na chama, dopiero jak ich poprosisz o pomoc to udzielają jej zawsze z uśmiechem i tak jakoś przyjaźnie :)

Gość assia03
wiek chyba nie mam znaczenia nieraz starsze baby sa jeszcze gorsze niedowartosciowane ale wydajmi sie ze poprostu trzeba by tych ludzi przeszkolic

Gość fałka
bo niestety panuje takie przeświadczenie,ze do sklepu nadaje się każdy,a to niestety g prawda no tak się dziś wkurzyłam,ze szok na mieście,co nie dotknełam ,noooormalnie cudo od armaniego,wszystkie babki to biorą,,słyszycie wszystkie,tylko ja coś wymyślam

Gość *ika*
A musisz się wszystkim aż tak bardzo przejmować?? Wejdź do sklepu, zobacz co mają. Jeśli coś Ci się spodoba przymierz to i w zależności jak leży kup, albo odłóż na miejsce. Sprzedawczynie w butikach pełnią rolę kasjerek, ich pomoc nie jest mi do szczęścia potrzebna, bo i tak cała kolekcja, łącznie z rozmiarówką wisi na wieszakach:P

Gość ale czasami nic nie można