Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do d...z takim sexem

do d...z takim sexem

Polecane posty

Gość do d..masz rację
nie wiesz nawet jaka ot satysfakcja gdy wiesz, ze umiesz kogoś olać - to slowa mojego brata, a jakie aktualne;)

albo zrobi mi piekielną awanture i bedzie jak on chce albo na koniec powie mi wiele przykrych rzeczy które bardzo zabolą:( nie wiem czego sie po nim spodziewac ja sie poczułam jak dziewczyna na jedną noc ale skoro piszesz ze nawet ci faceci na jedna noc Cie tak nie traktowali to ja juz nie wiem co sie dzieje:(

Gość dario26
spotkasz jeszcze nie jednego czułego i normalnego faceta sam taki jestem, i chętnie bym Cię poznał :)

Gość do d..masz rację
nie daj mu sznasy powiedzenia Ci tych rzeczy, nie pozwól nawiązać kontaktu to jest toksyczny facet powie Ci kupę niemilych słó, bo wie, ze nie oberwie w mordę, bo jestes słabą fizycznie kobietą

Gość rokokokokokokoko
zgadzam sie, nie dawaj mu zadnych możliwości kontaktu z Tobą bo to nie ma sensu, tyle ze ja bym sie tu nie bala jak Ci zrobi awanturę, bo pewnie to tylko pomoże Ci wytrwać w decyzji o trzymaniu się od niego z daleka, bardziej sie boję, ze będzie chciał Cię zbałamucić farmazonami i się ugniesz. Słuchaj, jeżeli koleż psuje Ci taką chwilę w życiu, na którą tak długo czekałaś i robi to z premedytacją!!!!!!! To co to za człowiek??? dla niego powinna to być noc totalnego poświęcenia - o sobie powinien myśleć na szarym koncu! A on robi co? za wszelką cenę chce zaspokoić swoje hucie.... no poprostu zwierze i już!

on uwaza ze zrobił dla mnie bardzo duzo

ze dołozył wszelkich staran zeby bolało jak najmniej i ze był bardzo delikatny a to ze mna jest cos nie tak:(

daj spokój, pogieło go chyba kompletnie czy on w ogóle jest zdrowy na umyśle? :o nie daj sobie wmawiać takich rzeczy, no proszę Cię

Boze jak ja pragne zeby mnie ktos teraz mocno przytulił:(

:( jest mi strasznie przykro ze zaufałam komus takiemu i ze oddałam mu to co najcenniejsze:(

i nie umiem sobie z tym poradzic:(

dlaczego chcesz mi pomagac? i tak juz pomogłes dodajac mi troszke otuchy i pocieszajac tu na forum za co Ci dziekuje

Gość nie musi tak być
posłuchaj. ja też byłam dziewicą i zdecydowalam się kochać się ze swoim bardziej ode mnie doświadczonym chłopakiem z miłości. wcześniej nnigdy do niczego mnie nie nakłaniał, to ja zawsze decydowałam jak daleko się posuniemy, i sam zaproponował żeby nasz pierwszy raz był wyjątkowy, żebyśmy wyjechali gdzieś sami jak się zdecyduję. bardzo mnie bolało, naprawdę bardzo i podziwiam go za to że nie pamiętam tego bólu tylko euforię i radość, że jesteśmy ze sobą tak blisko, i mnóstwo czułości... potem dalej mnie bolało, gdy próbowaliśmy następnym i następnym razem, ale nigdy nie usłyszałam że to ze mną jest coś nie tak, że jestem za delikatna itp lekarka powiedziała że to normalne i że się przyzwyczaję i tak się stało:) rozmawiałam z koleżanką i tez miala pdoobnie. seks jest dla dwóch osób nie dla jednej!

Gość nie musi tak być
dodam jeszcze że zawsze swobodnie mogłam z nim o wszystkim związanym ze sferą seksualną porozmawiać, co jest bardzo ważne

:)

ja tego wszytskiego nie wytrzymam:(

to jest straszne uczucie gdy nie moge z nim porozmawiac o tym, o moim pierwszym razie, czuje taka pustke, czuje do siebie obrzydzenie nie wiem co zrobic ja chyba zwariuje:(

odchodze od niego......ale......on sie teraz nie odzywa wcale od wtorku właściwie i nie wiem czy ja powinnam ....zadzwonic i pogadac powiedziec ze juz nie chce z nim byc czy czekac az on sie odezwie czy ogólnie milczec???nie wiem co zrobic:(

odchodzisz, i bardzo dobrze :) szczerze mówiąc zrywanie inaczej niż osobiście nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale w Twoim przypadku wystarczy jak wyślesz sms-a, nie dzwoń do niego ani nie spotykaj się z nim, bo pewnie zacznie Ci wrzucać jakieś swoje mądrości, albo po prostu dostaniesz zjebke :o trzymaj się dzielnie i do dzieła! 🌼 :)

troszke tak glupio smsem ale ja nie wiem nawet kiedy on raczy sie pojawic

Gość kocidełko
o mmmmamo...moze on jeszcze mysli, ze za nim tęsknisz? tacy tez się zdarzają....co za bezczelny frajer :D

nie wiem co on mysli juz mnie to nie obchodzi wysłałam tego smsa a on milczy:( ja potrzebuje jakiejs rozmowy bo zwariuje tak

Gość kocidełko
co mu napisalas? ja bym mu napisala chyba, zebysmy juz się nie spotykali :P

napisałam długiego smsa......napisałam wszystko ze jest mi bardzo przykro ze mnie tak potraktował, napisałam o tym ze nie rozmawiamy ze sobą, o tym jak ja sie czuje, ......i ze nie chce juz z nim byc:( napisałam jak bardzo załuje ze to własnie z nim przezyłam swój pierwszy raz ze tak bardzo mu ufałam.........

Gość kocidełko
co za trep..jeszcze chce Ci wmowic, ze nie ma w tym wszytskim jego winy :D ja nie moge

wybaczcie ze ja tu tak pisze i pisze ale nie potrafie sobie z tym poradzic czuje sie strasznie samotna bezradna brakuje mi go a jedoczesnie czuje do niego wstret....i do siebie:( nie mam ochoty juz nikgdy sie zakochac:(