Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milky2004

okropny katar w ciąży - ratunku!!!

Polecane posty

Gość milky2004

Jak sobie z nim poradzić. Jestem w piątym miesiącu ciąży. Lekarz nic konkretnego mi nie przypisał bo nie wolno a katar mam już miesiąc ;( Poradźcie mi coś proszę

doradzan lek homeopatyczny-Aconitum, mi pomogl wiele razy podczas kataru i przeziebienia w czasie ciazy. Zapytaj w aptece.Mozna kupic bez recepty,koszt ok 6 zl.

Gość homeopatia to placebo
homeopatia to bzurad i naciąganie!!! wiem co mówię. jak juz nie możesz wytrzymać to sulfarinol. jest oleisty i nie zawiera efedryny

homeopatia nie jest bzdura i naciaganiem- tylko powyzsza opinia o niej..

Gość homeopatia to placebo
jestem lekarzem

Gość milky2004
Miałam homeopatyczne tabletki do ssania Coryzalia i krople do nosa Tetrisal. Wcześniej zapuszczałam Otrivin ale nie pomagał...

Zainwestuj w inhalator. Świetnie nawilża śluzówkę nosa. Przyda się potem dla Twojego dziecka gdy będzie miało katarek. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Pronasal steryd do nosa, bezpieczny bo dziala miejscowo. Krople do nosa max do 3 dni i najlepiej tylko na noc bo mogą spowodowac zbyt szybkie zamkniecie przewodu Botala u dziecka. Syrop Prospan z bluszczu bez alkoholu, rozrzedza wydzieline. Inhalacje sola i wode morska mozna sobie wsadzic gleboko...

Gość gość
tylko inhalacje 3x dziennie po 10 minut. w dodatku unikaj wychodzenia na dwór i odpoczywaj w domu. Jeśli nie masz dziecka i nie musisz się nim zajmować to po prostu odpoczywaj ! ja jestem w III trymestrze i mam katar, a do tego musze latać za dwuletnią córką :/

Gość gość
Jestem w 6 miesiacu i mialam przez weekend katar, bralam vit c 2x2 i psikalam prenalen katar