Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jak////...

jak usuwacie wlosy z rak???

Polecane posty

Gość a jak////...

mam takie okropne czarne dlugie wlosy... niby blaha sprawa, ale bardzo przeszkadza:( wosk, pasta cukrowa, a moze veet w kremie...? co polecacie?:) maszynka odpada! chce, zeby byly slabsze.

Gość mam lepszy sposób
daruj sobie veet bo on działa trochę jak żyletka :O ja załatwiam te włosy depilatorem :)

Gość ja jestem nerwowa
i wyrywam sobie najczesciej z nerwow w pracy..

Gość pogryziona
pianka, ale tylko sporadycznie. Chyb najlepszy byłby wosk...

Gość a jak////...
depilatorem??? o mamo... ale to musi boleć:O mam jakiś zwykly depilator, myslisz ze wytrzymam? A NIE LEPIEJ pasta cukrowa?:):) sprubuje veeta... moze sie oslabia...

ja uzywam depilatora... rowniez depiluje nogi od kolan w gorę... pierwsza depilacja była okropna :/ ale teraz jest juz dobrze :) włoski są słabsze, mniej ich jest i wolniej rosną :) uwazam ze warto na poczatku pocierpiec ... :)

Gość pogryziona
spróbowałam kiedyś depilatorem kawałeczek ręki... straszny ból:( a pastę cukrową próbowam kiedyś robić ale nic mi nie wyszło ;/

Gość plastry woskowe
troche boli ale 100 razy mniej niż depilatorem. Jak kilka razy wydepilujesz plastrami to osłabia sie na tyle ze mechaniczna depilacja bedzie tylko milym łaskotaniem :)

ja tez używam plastrów woskowych - najczęściej Tanita i nie jest żle. A takie dopiero co odrastające katuję depilatorem - triszke boli ale nie jest żle, w końcu jak sie chce byc pieknym trzeba cierpiec :D:D:D