Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisska

kto jest ojcem dziecka?

Polecane posty

Gość kisska

okres mam regularny co 28 dni.11 lipca mialam ostatnią miesiączkę.18.07 współżyłam z Maćkiem { nie miał wytrysku }, a 20,21,22 wspołżyłam z moim chłopakiem Andrzejem bez zabezpieczenia z wytryskiem do środka. ALE 24 byłam na usg i wtedy wypadał dzień płodny lecz lekarz powiedzial że nie widzi jajeczkowania,wiec niby nie był to dzień plodny,chyba że już byłam w ciąży a za wcześnie by o tym stwierdzić na usg.Tego wieczoru też kochalam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia.uważam że zaszłam w ciążę 22 lipca ale ciągle nie daje mi to spokoju czy na pewno...

Gość fuj
kurewka!

Gość A męcz się kto
zasłużyłaś sobie na to. Szkoda tylko dziecka

Gość hmmmmmmmmm
jak się urodzi, pójdż z tym nieoficjalnym gachem zrobić test na ojcostwo i tyle :-) jak nie on jest ojcem, to prawdziwy legalny ojciec nic sie nie dowie o całym zamieszaniu, ale może nie będziesz w ciązy ... spoko, luzik....

Gość hmmmmmmmmm
poza tym jakby co to mysle, że ojcem jest legalny wytryskowiec a może w ogóle nie miałaś w tym cyklu owulacji, tak się zdarza... przy 28-dniowym cyklu czemu miałabyś mieć tak późno? e, olej, pożyjemy, zobaczymy gdyby co pamiętaj: dziecko to skarb a faceci: jak nie ten to inny....

Gość kisska
Zartowałam,zastanawiałam się czy ktoś wogóle zainteresuje się takim tematem.wyluzujcie.tak wogole to macie racje gdyby to byla prawdw.pa