Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janeczka000

nienawidzę moich włosów

Polecane posty

Gość Janeczka000

Mam problem który są moje włosy. Od zawsze miałam ich mało i były cienkie, żadne preparaty mi nie pomagały. W końcu zastosowałam jednak płyn do skóry głowy Loxon 5% i udało się, po ok. 2 miesiącach włosy przestały wypadać, a po 5 miesiącach urosły mi nowe włosy o długości ok.4 cm. Wtedy właśnie obciełam włosy na krótko ale bardzo zle w nich wyglądałam - to było rok temu. Teraz mam włosy trochę pocieniowane i sięgają mi już troszę za ramiona. Tego płynu przestałam używać 9 miesięcy temu i teraz znów mam mało włosów. Zaczęłam używać tego płynu już miesiąc temu ale na efekty trzeba czekać. Włosy nadal mi wypadają. Już nie wiem co robić, nie chcę na razie iść do fryzjera bo wiem że fryzjerka będzie chciała mi obciąć włosy na krótko, a mi jest brzydko w takiej fryzurze. Co mam robić? Mam 19 lat i chciałabym ładnie wyglądać. Pomóżcie.

Gość kika 087
hej mam ten sam problem a powiedz gdzie ich masz mało na całej głowie czy tylko w jakiś miejscach? zawsze niałaś takie włosy czy niedawno masz ten problem? a jeśli chodzi o loxon to trzeba go stosować cały czas zeby działał tak słyszałam a jak sie zaprzestanie to problem powraca, zastanawiam sie tylko czy włosy sie do niego przyzwyczajo i potem może nie działac. nie wiem czy myśle dobrze. a czego używałaś wcześniej? miałaś jakieś wyniki robione i wogóle byłaś u lekarza z tym ?

Gość Janeczka000
Na całej głowie mam tyle samo włosów, nie mam miejsc gdzie byłoby ich mniej czy więcej. Dziś myłam włosy i trochę mniej mi ich wypadło niż wcześniej, więc chyba Loxon już zaczyna działać. Teraz już chyba nigdy z niego nie zrezygnuje.

Gość heyahh
tez mam malo własoópw, nie do s c ze sa rzadkie to na dodatek bardzo słabe....a moze były, otóz odk ad pije zioła, sa bardzoiej błyszczące i mocniejsze. słyszłam że płukanki robione ze zwykłej poikrzywy, tej której wsz edzi ejest teraz pełno, dobrz ewpływaja na włosy, a po dłuzszym stosowaniu dzieki niej może zwi ekszyc się odrobink e gestośc włosów

Gość Janeczka000
A włosy mam takie od zawsze, od dziecka. Staram się zdrowo odżywiać, łykałam tran. Robiłam badania i nie miałam złych wyników. Ale może mam słabe krążenie w skórze głowy, bo zimą ręce i nogi bardzo mi marzną, więc może z głową jest tak samo.

Gość nic już nie zrobisz musisz
to zaakceptowac albo dalej się męczyć:o

Gość nic już nie zrobisz musisz
to zaakceptowac albo dalej się męczyć:o