Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresówka

od tygodnia nie mam okresu a powinien być

Polecane posty

Gość okresówka

kobitki dlaczego moge nie mieć okresu? powinien być już tydzień temu a nadal go nie ma :O wiatropylna nie jestem (narzeczony w pracy w Szkocji) i nie wiem co się ze mną i moim okresem dzieje :O

Gość ale co coco
moze to przez stres

Gość okresówka
stresów nie mam, mam bardzo relaksujące wakacje. myślałam, ze to może od tych upałów, od opalania się i ogólnej zmiany temperatury otoczenia. ale nie wiem czy to możliwe.

Gość okresówka
pysiątko ja nie straszę tylko się zastanawiam. po kurde, jak już jest to niech będzie!

Gość okresówka
może jeszcze dodam, że cały czas czuję się tak, jak bym ten okres miała :O znaczy się zawsze mam przy okresie takie charakterystyczne uczucie w brzuchu. no i mialam już jeden dzień ogólnego, bezpodstawnego wkur***a przedmiesiączkowego :O irytujące to wszystko....

Gość ale co coco
ja kiedys sie spalilam na sloncu i okres mi sie przyspieszyl :) wiec moze tez od tego moze byc opozniony

Gość okresówka
no ja wlasnie tydzien temu w weekend doslownie sie zjaralam.... mam nadzieje, ze to od tego i ze okres sie pojawi laskawie :O

Ja też od tygodnia latam podkurwiona, brzuch mnie boli od niedzieli i nic! A mój facet mówi na mnie \"mamusia\" i się cieszy.

Gość okresówka
ja swojego bym zabila za takie cos.... juz go prawie slownie zabilam jak mi powiedzial, ze jesli podmywalam sie moja gabka to on zna rozwiazanie mojego problemu bo zostawil na niej organiczne "male conieco" :O

Ale padalec! Mój mnie tylko tak denerwuje, bo wie, że ja nie chcę mieć dzieci.

Gość okresówka
moj tez wie, ze nie chce miec dzieci ale uparcie mi powtarza przy wszelkich okazjach "Ja Cie kiedys zaplodnie:)" wiec niestety jestem sklonna mu uwierzyc w histrie z gabka. miec waiata w domu.... :)

No faktycznie wariat. Mój sobie wczoraj obliczył, że jak byśmy do końca lutego spłacili kredyt za okna i meble, to moglibyśmy we wrześniu zacząć majstrować dzidzię. Widzisz, jaki cwany?

Gość okresówka
o matko! :) sympatyczny bardzo i zapobiegliwy :) to moze i my wezmiemy jakis kredyt? to na chwile przestanie mowic o dziecku. tylko problem w tym, ze meble i mieszkanie juz mamy. co nie zmienia faktu, ze ja nadal cholery dostaje :O

Ja też. Właśnie zmieniłam pracę i nie chcę od razu z niej rezygnowac, bo dziecko. Rany boskie, o czym my piszemy???!!! Może jakieś zaklęcia znasz na wywołanie okresu? :)

Gość okresówka
a ja studiuję a raczej mam chwilowo wakacje. zaklec nie znam, ale myslalam, ze jak publicznie oskarze moj okres o spoznianie sie to sie zawstydzi i sie pojawi ;) w takich chwilach zaczynam myslec o tabletkach.... bierzesz takie i okres masz regularnie i przy okazji o dzidzie sie nie martwisz :)

Ale tyjesz! Ja tak przytyłam, coś okropnego, potem miesiącami zrzucałam nadwagę.

Gość okresówka
nie wiem bo nie probowalam jeszcze. ale przytyc to ja bym nie chciala....