Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorissssssssssss

nie mam okresu po drugim opakowaniu tabletek

Polecane posty

Gość dorissssssssssss

jestem załamana i nie wiem co się dzieje dlaczego tak jest

Gość dziewuszkaaaaaa
ja stosowałam przez 5 miesiesy plastry,odstwawiłam je i tez okresu brak ,poszlam do lekarza i dostałam tabletki na wywołanie. zrob test jezeli wyjdzie negatywny idz po tabletki na wywołanie do lekarza :-) pozdraweiam i nie martw sie na zapas

Gość dorissssssss
kurczę ale ja zjadłam tylko dwa opakowania tych tabletek normalnie mam dość!!!!:(

Gość dziewuszkaaaaaaaaaaa
to lepeij zrób test,bo pełne zabezpieczenie przy tabletkach jest dopiero po pierwszym opakowaniu :-(

Gość dorissssssss
ALE JA WŁAŚNIE SKOŃCZYŁAM BRAĆ DRUGI, WIĘC CHYBA BYŁAM ZABEZPIECZONA, NAWET PRZY PIERWSZYM NIE BYŁO PROBLEMU Z OKRESEM WIĘC JA NIE WIEM CO TO SIĘ DZIEJE :(

tak jak mwie przyczyuna moga byc upały i na pewno stres :-( mi tez sie okres zatrzymał po 6 miesiecznym stosowaniu plastrów ,poszłam do lekarza zbadała mnie czyy nie jestrm w ciąży i dostałam orgametril na wywołanie :-) wiec uspokój sie,nerwy nic ci nie pomoga a wrecz przeciwnie zaszkodza,dla pewnosci radze zrobic test .

Gość dorissssssss
tak jeżeli okres się nie pojawi do poniedziałku to napewno zrobię test wiesz ostatnio miałam trochę stresów miałam obronę pracy wię może coś w tym jest!!!

Gość a ile ci sie spoznia
?

to nie denerwuj sie na pewno jest wszystko oki,wiem jaki to jest stres przy obronie pracy :-) trzymaj sie cieplutko i daj znac jak nadjedzie do Ciebie czerwony mercedes :-)

Gość dorissssssss
powinnam mieć w niedzielę a tu nic dalej czyli tzry dni więcej już nie biorę tych tebsów, ale najbardziej boję się że gdybym była w ciąży to te tabletki zaszkodziły dziecku!!! :(

Gość niunia262
Hej dziewczyny mi tez sie wstrzymal okres powiedzcie mi po ilu dniach od wywolania tabletkami dostaje sie okres