Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaag

kto z was zyje bez seksu w małżeństiwie

Polecane posty

Gość latynka24
ja tez ja mam dosc sexu on wiecznie ma ochote a ja juz nie chce!!!!!!!!!! wykonczy mnie codziennie by chcial

Gość gaaag
my po porodzie czekalismy 9 tygodni. Kiedy zaproponowałam seks i ze wskocze w jakies ponetne ciuszki, chetnie na to przystał i powiedział" nareszcie". NA tym jednak koniec. Potem, trzy tygodnie później znów ja zaproponowałam bo juz mnie nosiło. Było ok. Ale minęły trzy tygodnie i nic. A mi nie chce sie znów starac. Moze on by cos zrobił.

Gość gaaag
myslałam o założeniu spirali, bo na razie drugiego dziecka nie chce, ale w tym wypadku to chyba nie ma sensu, bo w ciaze z powietrzem nie zajde

Gość spioszka
gaag ja tez myslalam o jakiejs metodzie antykoncepcji bo troche mam stracha ze cos sie moze przydazyc a tak jak ty na razie nie chce miec drugiego dziecka

Gość spioszka
a probowalas z nim porozmawiac na ten temat. Mi jak cos sie nie podoba to po prostu to mowie i nie mamy z seksem problemow.

Gość spioszka
Ja to o wiele wiekszego stracha mam przed nieplanowana ciaza, ja jeszcze maluszka karmie 2 razy dziennie,ale za jakis czas przeztane karmic i wroce do tabletek, to nie bede przynajmniej stresowac sie ewentualnym zajsciem w ciaze.

Gość gaaag
na razie kiedys , gdy miałam lekkiego doła, bo praiw zapomniał o naszej rocznicy slubu, dziecko darło sie w niebogłosy, a ja mysłam ze to bedzie wyjatkowy dzien, powiedizałam mu ze mam wrazenie ze go juz nie pociagam. On sie zdziwił, ale i tak nic nie zrobił tylko zasnał. W ogóle nam ciezko rozmawiac o tych sprawach, kiedys było dobrze i nie musiałam, a teraz nie wiem jak.

Gość gaaag
zreszta mój maz do wylewnych nie nalezy. On uwaza, że ja powinnam czuc ze mnie kocha a nie musi mi tego mówic. Za mic tez ma takie rzczy jak przynoszenie kwiatów, bo uwaza ze to strata pieniedzy. Tylko ja jestem kobieta i mam swoje potrzeby

Gość gaaag

Gość Bim Bam Bom
Ktos mi tam napisał ze 2 orgazmy w 15 minut to duzo :-) Moze i duzo ale jak mi mój facet zaserwuje porządną gre wstępną to potrafie zaliczyc jeden orgazm za drugim,ale to się raczej sporadycznie zdarza :-( Teraz mam @,mały spał z wczoraj na dzisiaj w przedszkolu(takie tam wymysły mamusiek aktywistek,zeby dzieci miały co wspominac) no to se myslała ze zabalujemy. Fakt odstawilismy bąbla na nocke,poszlismy sobie na lody a potem do osiedlowej knajpki na browarka. Kurcze a ja po jednym piwku robie się romantyczna i se mysle " kochanie dzisiaj to ty zwariujesz w łóżku i nie będzeisz się mógł doczekac az mi się @ skonczy". Kurcze nie często mu francuza serwuje,bo on nie chce :-O dziwne nie przewarznie kazdy facet to lubi. Szybki prysznic wzięłam,bo się upociłam jak diabli,sexy szmatki ubrałam. Lezymy se w łóżku pociskamy pierdoły,smiechy hihy i wogóle, Zero akcji z jego strony no to dawaj łape w gacie mu wsadziłam i sprosne rzeczy gadam,fakt stanął jak dąb,twardy jak stal, Ja se chce małego pocyckac a on ze zmęczony,kurwa ja nie wiem jak on z takim twardym mógł zasnąć??????????????? Przecierz ja bym zwariowała jakby mnie rozkręcił i miałabym isc spać

Gość Bim Bam Bom
gaaag my niedługo bierzemy slub a ja nie dostałam pierscionka zaręczynowego :-( buuuuuuuuuuuuuuuuuuu wszystkie mają a ja nie. Kwiaty,kurwa nawet w Walentynki mi nie daje bo mówi ze w ten dzien są najdrozsze.

Gość he he dobre -

Gość gaaag
przed slubem to jeszcze zdarzyło mi sie dostac kwiatki. teraz to zadnych staran. mój - mimo ze do wulkanów seksu nie nalezy, to jednak chyba by nie zasnał ...

Gość gaaag
moze powinnas zastanowic sie jedak nad tym małzenstwem

Gość a dlaczego

Gość Bim Bam Bom
Coś ty ja juz się zastanawiałam i doszłam do wniosku ze takiego jak mój to ze świeczką szukac i nie po to zeby w trakcie szukania se tą swieczką dobrze zrobic (hi,hi,hi,hi,hi,hi -no moze na poprawienie humorku) gaaag on pod innymi względami jest cudowny...... Mieszkamy razem 1,5 roku ani jednej kłótni,ani sprzeczki i nie dlatego ze monaby pomyslec ze jakis flegmatyk.Wszystko załatwiamy za porozumieniem, układy i kompromis. No ale gdyby był jeszcze tak ciut więcej romantyczny,spontaniczny(kwiatki przynosił np.) no i zeby jeszcze więcej tego bzykanka było kurwa miałabym ideał

Gość gaaag
podobnie jak ja

Gość Bim Bam Bom
No i co????????+ Trzeba z czegos zrezygnowac zeby dostac coś

Gość gaaag
ale niektóre maja i to i to. Ja tez bardzo kocham mojego meza, tylko czasem boję się, że do konca zycia juz nie przezyje nieziemskich rozkoszy i ze bede miec seks raz w miesiacu

Gość spioszka
BIM BAM ... jesli Cie to pocieszy to ja tez pierscionka nie mam i nawet zadnych oficjalnych zareczyn nie bylo

Gość spioszka
Kiedys sie zastanawialam czy on wogole poprosil mnie oreke i nie pamietam zeby taka sytuacja miala miejsce :)

Gość gaaag
mój mąż to sie zmienił własciwie po urodzeniu dziecka. Pierscionek był i proszenie o reke na kolanach. Boze , to było kilka lat temu

Gość dymkaa
hejka ja jestem 11 miesiecy po slubie i dwa razy w tygodniu i to ja musze zabiegac wiec dolaczam do waszego grona

Gość dymkaa
moj maz fakt pracuje duzo ale ja nie wiem jak facettowi 28letniemu moze sie nie chciec inicjowac chcialabym zeby on inicjowal tak spontanicznie a nie wszytko takie wiadomo najpierw hop pod prysznic i juz wiemy ze cos bedzie

Gość spioszka
dymkaa my jestesmy chyba z pokolenia co sie za duzo filmow naogladalo, bo tylko tam wszystko wychodzi spontanicznie. I chcielibysmy zeby w naszej sypialni tez tak bylo, ale to nie jest takie ladne, jak to w telewizji pokazuja ... np. wez pod uwage sama sytuacje po wytrysku, jezeli robimy to bez gumki to wszystko sie wylewa, nie dosc ze my ubabrane to jeszcze cale przescieradlo mokre i jak na czyms takim spac :)

Gość ja to zawsze na reczniczku

Gość spioszka
gaag a moze powinnas jednak przejac inicjatywe I to zrobic nie jeden raz, sporadycznie, tylko tak powiedzmy codziennie przez kilka dni i ocenisz jak bedzie reakcja. Chyba nie bedzie sie wykrecal.

Gość pytajkkaaaaaaaaaaa
a ile macie latek??? i jak czesto moze sie bzyk... z mezem babka w wikeu lat 40

Gość pytajkaa przeczytaj temat
to sie dowiesz

Gość gaaag
witajcie dziewczyny, mąż własnie poszedł do pracy. POstanowiłam zaczekac na jego inicjatywe, tylko byle to za długo nie trwało.