Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubilam sie

tak czy nie?

Polecane posty

Gość pogubilam sie

czytalam tu rozne topici i nie wiem kto ma racje pytanie brzmi czy mozna zjsc w ciaze przez ubranie? jedni twierdza uparcie ze tak drudzy ze to glupota i ze jest to niemozliwe wiec mozna czy nie?

Gość pogubilam sie
wiedzialam ze tak bedzie zaraz jakies glupie odpowiedzi nie mozecie napisac normalnie tak zby ktos kto potem bedzie to czytal ni mial zadnych watpliwosci? czytalam inne topici o tym ale sa na nich dwuznaczne odpowiedzi

Gość to ile ty masz lat
ze takie pytania walisz?Przecież nikt normalny nie bierze tego powaznie

Gość tyku
no wiesz prawda jest taa ze jest to nie zalezne w co jestes ubrana, w jakiej pozycji i gdzie, chodzi o to że jak sperma sie dostanie to moizna zajsc to chyba logiczne

Gość pogubilam sie
duzo mam co wiek ma do tego? to jest forum o antykoncepcji czy o czyms takim a ty wlasnie napisalas ze tu sie pisze BZDURY i pisze sie tylko wszytsko dla zartow i ze nikt nie bierze tego powaznie a ja mysle ze jednak wiekle osob bierze to powaznie

Gość ffffffffffff
tak mozna jak nie wierzysz to opisaala to aktorka susanne summers w swojej autobiografii -miala na sobie majtki ktore przemokly sperma i tak zaszla w ciaze-nawet stosunku nie miala

Gość to ile ty masz lat
no to walmy: sperma się dostanie wtedy gdy nastąpi penetracja,a to mozna rzeczywiście robić w ubraniu

oczywiście, że tak, najbardziej niebezpieczne są kostiumy kąpielowe, no bo powszechnie wiadomo, że zajście w ciążę w basenie to sprawa murowana. Drugie w kolejności są mundury, bo podnoszą emisję feromonów. Na drugim biegunie (antykoncepcyjnie) działają tkaniny naturalne ze wskazaniem na węłnę owczą i len naturalny.

Gość pogubilam sie
a te wpisy na innych topicach o dziewicach w ciazy ktore w nia zaszlly prze ubranie? nie wygladaly na zarty (te wpisy) :O

Gość nie musi byc penetracji
zeby sie dostala

no wlasnie jest duze prawdopodobienstwo ze zajdziesz p[lywając w miejscu publicznym np nad jeziorem bo ktos sie mogl spuscic a przez kostium to wszystko przeleci;)

Gość cudnie
ja uważam, ze ubrania z lateksu i wiskozy dają 99% gwarancję antykoncepcji (chociaż ta wypowiedź nie jest poparta empirią). natomiast nie zgodzę się z przedmówcą w kwestii lnu. Uważam, że len naturalny może doprowadzić do zajścia w ciążę. Podobnie jak bawełna i wszelkie niebezpieczne mieszanki bawełny ze stretchem.

Gość pogubilam sie
mi chodzilo o kontakt z facetem ale gdy oboje jestesmy w ubraniach (nie o kontakt z jeziorem) :O

Gość to ile ty masz lat
no to widzę ,ze sami znawcy tematu są,więc pytam:czy od patrzenia na to jak facet się masturbuje zajdę czy nie?

Gość pogubilam sie
a co jesli chodzi o ubranie typu dzinsy?

faktem jest, że w przypadku lnu kolosalne znaczenie ma \"gęstość\" tkania - w sumie taki np. surowy len może nie spełnić oczekiwać, zwłaszcza przy wzmożonym tarciu o inny materiał. kluczową kwestią są ładunki elektryczne powstające przy wyżej wzmiankowanym tarciu - sperma jest doskonałym przewodnikiem prądu i vice versa!

przez dzinsy? to zalezy czy jasne czy ciemne

Gość cudnie
trzeba też rozważyć możliwość zajścia w ciążę po usiąściu/usiędzeniu/siednięciu (???) na krześle po tym, jak siedziała na nim osoba płci przeciwnej

Gość zastanowcie sie zanim napiszec
ja pierd... czy dla was to jest faktycznie takie smieszne? i nie macie innych tematow zeby robic sobie zarty? ktos pyta powaznie to tylko jakies durne odpowiedzi jak nie wiecie to lepiej wogle nie odpowiadajcie zamiast stresowac ludzi bo jak ktos sie naczyta i nabierze sobie do glowy to potem nie wie co myslec

Gość cudnie
o w mordę, istotnie, nie wzięłam pod uwagę kwestii ładunkówelektrycznych. Te małe ładuneczki mogą niejedno przenieść. Jeśli chodzi o patrzenie, dotąd nie ma dowodów na to, że ktoś zaszedł przez patrzenie. Nie zawadzi jednak założyć słoneczne okulary, najlepiej z filtrem UV.

Gość cudnie
do: zastanówcie się: Ty lepiej nie pier... bo od tego to na pewno się zachodzi :)

tak, słusznie została poruszona kwestia siadania na różnych powierzchniach, na których wcześniej siedziała osoba płci przeciwnej. Czy ktoś zna ostatnie dane z badań amerykańskich naukowców na ten temat?

Gość pogubilam sie
dzieki za wyczerpujace odpowiedzi po raz kolejny pokazlaiscie ze nie warto tracic czasu na TYM forum bo tu siedza sami debile co nie maja co robic i tylkopisza abuy pisac

Gość pogubilam sie
tak po tym co sie tu naczytalam pytalam na serio jasne niby jak zajsc w ciaze przez ubranie kiedy ubranie jest suche i nic na nim nie widac tylko ze tak jak ktos napisal skoro plemniki przedostaja sie przez prezerwatywy to przez ubrnnie tym bardziej nigdy wczesniej nie myslalam ze cos takiego jest mozliwe ale po przeczytaniu przypadkiem kilku topicow zwyczajnie zglupialam i mysle ze nie ja jedna

Gość pogubilam sie
a tak swoja droga to niby skad mam to wiedziec? nie trabia o tym w kazdych wiadomosciach

Gość pogubilam sie
zapewniam cie ze wiecej i to nawet wiecej niz 1,5 razy to co ty napisalas

Gość pogubilam sie
dla tych co nie umieja liczyc ja mam ponad 20

Gość a maturę to ty masz
???Jezuuu,

Gość pogubilam sie
tak mam a co wiek i matura ma do tego? tak jak pytalam a niby ska d mam to wiedziec? tzn niby wiedzialam tak intuicyjnie czy jak to nazwac ale jak przeczytalam pare wypowiedzi to sie pogubilam

Gość a maturę to ty masz
inteligencja ma do tego a o maturze to tak w ramach afery z romaturą