jeannot 0 Napisano Lipiec 19, 2006 prowadzi do niepłodności? Prosze o poważne odpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeannot 0 Napisano Lipiec 19, 2006 nikt mi nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaah.. Napisano Lipiec 19, 2006 a skad taka głupota???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaah.. Napisano Lipiec 19, 2006 to nieszkodliwe!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaah.. Napisano Lipiec 19, 2006 aqle sie usmiałam:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeannot 0 Napisano Lipiec 19, 2006 moja dziewczyna była u ginekologa i pani doktor jej tak powiedziała, a stosuje juz je 3 lata non-stop i jest załamana, bo nie chce stosowac podpasek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Lipiec 19, 2006 hahaah : Znajoma mojej mamy uzywała tamponow non stop i teraz ma powazne problemy z nazadami kobiecymi grozi jej rak macicy wiec nie wiem czy to az takie smieszne ...;/ Sama uzywam tamponow ale tylko jak sa one niezbedne Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ttttttttttampony Napisano Lipiec 19, 2006 Tampony mozna uzywać ale z głową. Należy często je wymieniać. Ja tez sie smiałam jak słyszałam, że powoduja raka. Uzywałam ich nagminnie aż do czasu jak pojawiły sie problemy z nadzerka i nie najlepsza cytologia. Teraz uzywam na prade sporadycznie, choć trudno mi sie oprzec , zwłaszcza latem. Uzywam ich jak wychodze z domu i jak tylko jest mozliwośc wymieniam. Gdy jestem w domu wole pomeczyc sie z podpaskami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ttttttttttampony Napisano Lipiec 19, 2006 Ginekolodzy odradzają stosowanie tamponów ale i noszenie stringów. Ale z jakiego powodu stringi są szkodliwe? Tego sama niewiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olena 0 Napisano Lipiec 19, 2006 no to jetem w szoku, jeśli chodzi o stringi www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piękno\" www.wellnesslife.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach