Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomidor z Lidla

ile? no ile?

Polecane posty

Gość Pomidor z Lidla

skakanka, rower, brzuszki i inne cwiczonka do tego dietka ile moge schudnac w miesiac ktos wie? :D

Gość z 5 kg

Gość Pomidor z Lidla
w sumie tyle mnie satysfakcjonuje, ale wolalabym wiecej :O

3 kg? Tak mi się wydaje :) www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"Odkryj swoje piękno\" www.wellnesslife.pl

Gość Pomidor z Lidla
a jak powiem konkretnie... 300 brzuszkow 10 km na rowerze 2 000 razy skokow na skakance 20 minut hula hop 7 minut cwiczonek innych snaidanko bulka z pomidorem z lidla :D obiadek, malo czegos, bez ziemniakow! kolacja o 18 cos zdrowego, a w miedzy czasie jakis jogurcik i duuuzo wody, herbatki wspomagajace odchudzanie i przeczyszczajace... to zmieni to postac rzeczy czy nadal bedzie to 3 kg? :(

wtedy wydaje mi się ze będzie to więcej ;) ale obawiałabym się troche efektu jo-jo :/ pozniej nadal będziesz musiała trzymac dietę zeby go nie było, mozen ie tak drastyczną ale jednak nadal trzeba będzie się starac , chociaż zeby waga nie wróciła ;)

Gość Pomidor z Lidla
o efekt jo-jo sie nie martwie, poniewaz miesiac to jest taki wstepny miesiac, bo jade nad morze, ale pozniej nie zamierzam zaprzestac cwicen :D

Gość Pomidor z Lidla
up up up :D