Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popy34

BŁAGAM NAPISZCIE

Polecane posty

Gość popy34

Czy wam też się zdarza bądz zdarzało w ciązy myśleć że macie tego dość, że żałujecie, że nie jest tak jak myślałyście.. Złe relacje z otoczeniem, ogólna depresja.. Kiedy się to skończy.. Oczywiście bywają wspaniałe chwile, ale nachodzą mnie strasznie pesymistyczne myśli; że może do nie była tak do końca przemyślana decyzja. Ale pamiętam że bardzo pragnełam dziecka..

Gość bega
jak urodzisz dzidziusia i przytulisz do siebie.....to wszystko zniknie, wszystkie wszystkie zle mysli.............ZOBACZYSZ>>>

Gość popy34
Mam taką nadzieję, czekam z utesknieniem na tego maluszka, ale rownoczesnie boję się o relacje z mezem.. Mam wrazenie ze teraz wszystko jest przeciwko mnie, staram sie usmiechac i cieszyc każdą chwilą, ale to takie trudne.

Gość poliska
Nie zamrtwiaj sie wiecej uśmiechu, i ciesz sie tym ze niedługo przyjdzie na świat maluszek, a jak już bedzie zapewniam ze wszystkie twoje dotychczasowe wątpliwości znikną :D

zdazaly mi sie chwile ogolnego zalamania. To nie byly mysli dotyczace ciazy, ale czasem wpadalam w takie doly, ze myslalam, ze nigdy sie z nich nie wydostane. To tylko hormony. Nie przejmuj sie wszystko minie:D

Gość poliska
Okres kobiety w ciąży to niestety też takie dni wątpliwości, ale życze ci wiecej radości we wszystkich kolejnych dniach

Gość bega
takjak pisza kolezanki...to hormony.....minie zobaczysz, ja Ci to mowie, a mam juz 2 dzieci!!!! beda jeszcze doly po porodzie tez, ale radosci zdecydowanie przewyzszaja smutki , i macierzynstwo to cos pieknego!!! ja jestem w trakcie staran o dzidziusia kolejnego...chyba wystarczajaca rekomendacja???

Gość poliska
A ja tylko jedną sztukę jak narazie :D

Gość bega
no to mamy roznorodnosc....;)

Gość popy34
Dzięki 🌻🌻🌻 kochane z was kobitki i na pewno wspaniałe matki, już się uśmiecham :)

Gość bega
fajnie, ze moglysmy pomoc i rozwiac watpliwosci i poprawic humorek....