Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaa

pamietacie buty czeszki??

Polecane posty

Gość malinkaaaaa

takie biale z gumka i malutka flaga chyba francji bardzo chcialabym znow miec takie ale zupelnie nie wiem gdzie je kupic w warszawie?jesli ktoras z was gdzies widziala to prosze powiedzcie gdzie i ewentualnie ile teraz kosztuja z gory dzieki

Gość malinkaaaaa
no ja tez mialam biale i chcialabym znow biale:)a nikt nie wie gdzie w wawie mozna kupic bo na allegro raz kupowalam i jakos sie nie przekonalam:(

ja mialam biale i bodajze czerwone. do tego granatowa, pliwoana spodniczke :) ehhh to dziecinstwo :) a jak bym teraz gdzies znalazla to bym je tez kupila. ale niestety Warszawe opanowaly centra handlowe i supermarkety a po czeszkasz nie ma sladu. ale kto wie?

Gość ja wlasnie wywalilam
nie uzywane,z zapasow starych, ale mi noga urosla...ech

Gość xxx3xt6
no piszcie kto wie gdzie kupic?

ooo daaawne czasy :D moja fascynacja czeszkami przerzuciła się na balleriny, najfajniejsze i najwygodniejsze butki :) nie wiem, jak teraz, ale w Wawie był sklep \"Pepegi\" i tam można było kupić takie buty

Gość michal czeski
Drogie panie, korzystacie z internetu a nie potraficie wyszukać czeszek?! Jest ich pełno na allegro, no i na www.dagrod.com.pl KUPUJCIE I NOŚCIE! ŻYCIE STYGNIE! Bo dziewczyny w czeszkach są gorące! Michał

Gość Kinusia
no baa oczywiście;D a ja je mam ;PP kupiłam w Lublinie ul Chopina ;]] kosztowały tylko 26 ;))

Gość hereber
wlasnie sa na allegro,ale kurdze zawsze jest ryzyko,ze nie beda dobre,co z tego ze zmierzy sie stopa,raz kupilam tak buty, niby mialy byc dobre a okazaly sie za duze. moze ktos wie gdzie w KRAKOWIE mozna kupic w sklepie?

Czeszki:) świetne tenisówki, ile to letnich miesięcy się w nich przelatało:) Dla chcących kupić takowe, proponuję zajrzeć do sklepów CCC, Adara i innych dyskontów obuwniczych, cena w granicach 20-25 zł.

Gość xqol.
jeśli poszukiwania w Warszawie nic nie dadza proponuję ten sklep http://www.dagrod.com.pl/ . ja własnie z niego skorzystam :) pozdrawiam

Gość sammo złoo
kurcze to były czasy he he:)

Gość siaka bum
a ja kupilam biale na allegro,ale troszke wieksze wyszly niz mierzylam, tak o pol rozmiaru:) co nie zmienia faktu,ze wygodne i fogle och i ach:D

Gość xqol
mi kiedys mama pokazywała swoje czeszki ale niestety były zniszczone a wkrótce do mnie przyjdą :D mam nadzieje ze nie beda za małe

Gość tyka
Pamiętam, miałam białe :D Były super :D Teraz też mogłabym takie nosić :)

Gość aaaaa....jaaaa
znalazłam w Legionowie pod Warszawą :P czerwone, biale i czarne :P ale podobno w centrum niedaleko " Smyka" skręca się gdzieś przed mc'donaldem i jest sklep z pełnym wyborem kolorów :P postaram sie o dokładny adres :) jednak również polecam: http://www.dagrod.com.pl/

Moje drogie panie. Wczoraj zakupiłam czeszki w legionowie w błękitnym centrum - czarne- cena 30zł. W Warszawie na Chmielnej też znajduje sie sklep gdzie można dokonac zakupu czeszek tyle, ze za 35 zł - widziałam czarne, białe i czerwone. Pozdrawiam:)

Gość emphetepe
mam czarne.kupione na targu..za 25 zł

te koło smyka są mniej więcej na wysokości trafficu, bliżej chmielnej niż jerolozlimskich. pod halą banacha na bazarku są. tylko trzeba poszukać. po tej stronie co warzywa :)

Gość petersenka
widzialem je na www.schaffa.pl, tak apropo niezle buy maja

przeciez sa w ciągłej sprzedazy :) w internecie, jest strona firmowa producenta-tam tez mozna kupic allegro

ja tam już od lat kupuję na Allegro u fernet-to jest główny importer-ma swoje logo w bucie i wiem że to orginał :-) ma też swoją stronę www .- ceny niższe niż na Allegro-może w tym roku tam kupię.... pozdrawiam i czekam na słoneczną pogodę....

Gość gradzia
Witajcie, czy możecie mi powiedzieć, jak to jest z tą numeracją na Allegro? trochę sie boje kupic przez net bo obawiam sie ze nie trafie z rozmiarem. Noszę zwykle 37 rozmiar, natomiast po zmierzeniu wkladki wewnetrznej wyszło mi 25 cm co wskazuje na rozmiar 38,5!! obawiam sie zeby nie były za duze. Nigdy nie kupowalam tak duzego rozmiaru! poradźcie co zrobi, aby sie nie naciąć....z gory dziekuje gradzia

Gość yo zech jest
tez mam, kupiłam normalnie na bazarku i są super, wygodne i ładnie sie noszą, można prać i potem są bielutkie - jak na korcie tenisowym :)))))