ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Czy znacie kogoś kto wpadł zazywając tabletki antykoncepcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam więcej Napisano Lipiec 19, 2006 tak znam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GracieLou 0 Napisano Lipiec 19, 2006 ja tez znam. maja teraz piekna core :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 ale jak to sie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 nie brały tabsów albo nieregularnie a tansy przepisuje sie na płomienne romanse. Ale jak kobieta nie miała faceta, a miała go na noc czy kilka, to nie brała anty, odzwyczaiła się. była nieregularna itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 czyli to niemożliwe jesli zażywa sie tabletki tak jak sie powinno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GracieLou 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Brala regularnie (bo miala dla kogo), nie zapomniala zadnej, nie byla chora, nie zwymiotowala, ani nie wysrala (za przeproszeniem). NIe pocieszajcie sie kobity, ze tabsy sa 100% pewne. Jedna na 100 bedzie miec tego pecha i mimo zazywania pigulek wg zalecen zajdzie w ciaze.... Tak to juz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 tak jak sie je zazywa jak powinno. Ale kobiety tego nie robia, spozniaja sie o kilka godzin i więcej. A czasem nie biorą wcale. Bo chcą ciązy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Ja niechce ciązy zazywam reguralnie co do minuty ale strasznie sie boje co mam zrobić aby sie niebać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 mylisz sie gracieu w naj był artykuł tabsy to 100%, ale kobiety własnie wymiotują, nie biora, pija alkohol, spozniaja sie itp i to stanowi to ze na 100 kobiet jedna niedbała zajdzie. A jaką przycyzne podają? niebranie, nieregularność. A tabletki bierze się ciagle, a nie łyka sie jedna tabltekę tuz przed stosunkiem. I na tym kniec. Nawet z kochankiem nie sypisza noc i dzien, tylko 2 noce na miesiąc. I nie brała ich wcale i zaszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 ewcia jesli tak jets nie boj sie, nie zajdziesz na studiach miałam wiele kolezanake, jedna dorote jeszcze z lo, teraz jest w chocago, ona brała anty o 22 z zegrakiem w reku, cilest bo najtani. i nie ma dziecka do dziś. Nie chcę i sie zabezpicza. inna uplanowała sobie 2 lata po studiach i tak ma. Mamy 21 wiek i ciąże sie planuje.Tabletki dają taka mozliwosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Jutro wylatuje do manchester tam jest moj chłopak nie widzieliśmy sie półtora miesiąca ja zaczełąm zażywać trzecie opakowanie i chce sie kochac jutro do końca ale starsznie sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 19, 2006 jakies 3 miesiące temu był tu mój temat dosyc sporych rozmiarów o tym jak zaszłam w ciąże biorąc regularnie CILEST. Bez wymiotów - bez biegunki - bez alkoholu - brane co do minuty. Noi co? I mam już lekki brzuszek Lekarz powiedział że jestem właśnie tą jedną na 100! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GracieLou 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Wiesz, nie interesuje mnie, co pisza jakies gazety promujace tabsy. Ja mam w rodzinie zywy przypadek- moja siostra, ktora latami brala tabsy i doskonale wiedziala, jak je trzeba brac, zeby nie wpasc (rowniez byla pod tym wzgledem bardzo obowiazkowa, bo nie chciala wpasc), zadzwonila ponad rok temu do mne z placzem, ze jest w ciazy i nie ma pojecia, jak to sie moglo stac, skoro wszystko robila zgodnie z ulotka i nie wydalila zadnej pigulki. I co? Mam wierzyc gazecie, czy siostrze? A nie jest to glupia malolata, tylko dorosla kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 ale gdyby każda myślałą ze jest ta jedna na sto to zadna z nas nie zazywała by tabsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 lekarz opierał sie tylko na twoim słowie brała pani a ona brałam no to zdziwony rzekl chyba jest pani w tym 1% ale to tylko słowa jej, a czy brała, jest wiele watpliwosci, ze nie brała. a powiedziała tak, bo jakby niedaj Boze zadzownił do gina i spytal sie czy brała, to ma alibi ze brała jelsi by brała i wpadła nie zaufałaby nigdy tabletkom, a ona happy poszła po tabsy. jelsi ich nie brała i sama zawinila, poszla po tabsy bo wie, ze jak sie bierze regularnie to sie nie wpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 19, 2006 Nikt ci nie kaze myślec że jesteś jedną na sto - ja jestem tą wybraną. Pytałas o to czy są takie osoby więc mówie ci że są. Ja jestem przykładem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 moze miała wymioty, a moze za duzo alkoholu? wiesz drinki, drinki, piwo to razem sie kumuluje i obiza skutecznosc tabletek. Poza tym leki ida w reakcje z tabsami, a jak ona piła, odchudzała sie to mas zi wynik. A jak sie bedzie zabezpieczac? znowu tabsami? jak tak to znak, ze ufa im i wie ze to ona zawinila nie tabsy. Metoda jest taka jak jej uzytkownik. On niedbały to i metoda nieskuteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 zaciążona a teraz pewnie już nie zaufasz tabsom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 a czy waga ma coś do tabsów i odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 19, 2006 Po tym jak juz urodze planuje spiralę...ale wszystko się zobaczy. tabletki już NIGDY. Zawiodłam się na nich maksymalnie :( Ale mam teraz w sobie maleństwo i muszę stanąc na wysokości zadania wraz z moim mężem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 wybrana.. dobre sobie, chyba przez sama siebie, teraz nie biorę, bezie ciąża i on mój. jakby mieli miec dziecko ciąża byłaby rok wczesniej, a tak ciąża była wtedy gdy ona zunała, ze nie ma co ciagnac dluzej bo jej wymknie sie i bedzie innej. A ona bez kasy i perspektyw. w koncu byli ze soba rok wczesniej wtedy mialo sie poczac dziecko, gdyby tak mialo byc. Bo skad pewnosc ze spotkaliby sie znowu po roku by ze soba byc zatem te wrozke dopelnila kobieta, nie los. Za duzo wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 imat co ty wypisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 spirale??? ona jets mniej skuteczna od tabsow. Ona ma 95% a wiesz czemu? bo ze spiralą jets jak z bloma jeden lekarz załozy dobrze, drugi nie. Zatem ta metoda zalezy w duzje mierze od doswiadczenia lekarza, czyli dajesz los anty nie w soje a czyjes ręce. tabsy lepsze bierzesz nie masz, nie bierzesz masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GracieLou 0 Napisano Lipiec 19, 2006 imat----> nie ma 100% zabezpieczenia! kobiety biora tabsy, bo sa one bardziej pewne od innych metod. Ale i one nie daja 100% gwarancji. I tyle. Nie musisz tutaj bronic tabletek i siebie samej pocieszac, ze jestes bezpieczna, ani tym bardziej poddawac pod watpliwosc doswiadczenia innych. Przyjmij do wiadomosci, ze zdarzaja sie przypadki ciazy mimo brania pigulek. I koniec piesni. Nie ma nad czym debatowac. Na pytanie autorki, czy zdarzaja sie takie ciaze, odpowiedz brzmi TAK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 19, 2006 imat-chyba za dużo wypiłaś. W ogóle nie rozumiem co masz na myśli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 prawde, bo mi cisnienie wzrasta jak czytam takich idiotek, a o tej jednje to juz nie wspomne brałam i wpadąłm a dalej tabsy wpieprza! eh zezloscilam sie niepotrzebnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 19, 2006 I pozwól że sama zdecyduję jak bede sie zabezpieczać. Tabletki mnie zawiodły więc nie zamierzam ich więcej już brać. kropka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GracieLou 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Hej zaciazona, moja siostra tez juz nie bierze tabsow po tym, jak sie na nich przejechala. Teraz ma spirale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach