Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Messagera

Ciąża. jestem w szoku. mętlik w głowie.

Polecane posty

Karrramba456 - wiem co pisze, w koncu z nimi studiuje tak? :) Jedna ma 2 letnie dziecko a druga 2 dzieci i studiuje, pracuje i ma czas na wszystko. Ale jak ktos nie jest zaradny to sobie i z jednym dzieckiem i bez zadnych problemow nie poradzi tak jak np. strasznie ci wspolczuje i karrramba :)

Gość strasznie ci współczuję
Ślub z wpadki..pięknie...

Gość Karrramba456
Odpowiedzialne mamusie, które powpadały i teraz piszą, jak bardzo tego chciały. Żałosne!

Gość messagera
Strasznie Ci współczuje - to ładnie. kobieta i nie umie gotować? kiepsko. Nie wiem co to pieluchy? czyli gosposia się zajmuje. lub zajmowala dzieckiem? i kto tu mowi o dobrych uczynkach :):O

Karramba456 ale wiesz..my nie możemy pojąć, że to były przecież chciane wpadki:)

Gość a czy to ważne
strasznie ci wspolczuje Ty sama jak gosposia jestes, niezaradna kobieto ze staroświeckimi poglądami, nie te czasy teraz ludziom zalezy na tym by wychować dzieci na porządnych ludzi, otoczyć ich miłością i zdobyś wykształcenie by być kimś zyciu ;) nic nie ma za darmo a co najpiekniejsze w życiu przychodzi z wielkim trudem ale warto walczyć

Gość Karrramba456
Dobarman--To co piszesz jest dla mnie zupełną bzdurą: "Jedna nie przerwala ciazy i niedlugo konczy studia, a druga przerwala na 2 lata "

messagera ale ty tępa jesteś..Gotować nie umiem bo nie muszę tego robić. Dziećmi zajmowałam się sama. Są już duże, dawno pieluch nie noszą.

Gość agacia12345
brawo doberman to jest wypowiedz na temat!

Gość messagera
głupi ejstes, pisał, ze przerwala studia na 2 lata, a nie ciaze. ale inteligencja..

Gość messagera
starsznie ci wspolczuje---widzisz od poczatku wiedzialam, ze ejstes stara, zacofana baba:)

Gość polliska
Przerwała naukę na 2 lata baranie

Gość a czy to ważne
Karramba o Boże jednego zdania nie możesz pojąć :| zamiast na forum do książek dziecko

Gość Karrramba456
nie po polskiemu, tępa latawico!!!

Gość messagera
:D

karramba- naucz sie czytac ze zrozumieniem. Wytlumacze ci na spokojnie. \"a druga przerwala na 2 lata ze wzgledu na ciaze \" to znaczy ( na twoj jezyk i twoje mozliwosci) \"przerwala studia na 2 lata bo byla w ciazy, ale juz urodzila i po tych 2 latach wrocila na studia\"--- teraz proszte to ci sie wyadej czy dalej czegos nie rozumiesz? :)

Gość a czy to ważne
messagera - nie damy się starym zacofanym babom :) pozdrawiam Cię cieplutko :* :)

messagera ja stara baba?? Oj nieładnie cie matka wychowała. Widać jak tylko mogła oddała cie do żłobka. Dawać dupy to umiesz ale kultury już cię nikt nie nauczył. Do swojej matki też zwracasz się "stara babo" albo do teściowej? A młodsza jestem od nich napewno.

Gość Karrramba456
Owszem, tylko podmiotem tego zdania była ciąża a nie studia, ale jak widać nie stanowi to dla tępaków większej różnicy...

Gość messagera
a czy to ważne - dziękuje 🌼 dziecko to ma byc radosc. a nie jakies przeklęnstwo prawda?

Messagera, a czy naprawde wazne czy slub teraz z powodu dziecka, czy pozniej? I tak mieliscie takie plany. Dzidzius tylko Was troche ponaglil. Z reszta mozecie poczekac ze slubem jesli chcecie, prawda?nie ma pospiechu, chyba, ze chcecie :-D Nic nie dzieje sie bez przyczyny. U mnie ciaza byla niewskazana ze wzgledu na stan zdrowia. A jednak dzidzius postanowil pojawic sie na swiecie, ja mam sie swietnie a co najwazniejsze Synek tez. Choc sie balam...Ciesze sie ze Ty nie musisz sie martwic. Ciesz sie tym malutkim Ludzikiem w Tobie, bo On juz jest i powoli szykuje sie na spotkanie z Toba ( ojej, zabrzmialo strasznie patetycznie :-D) Dobermann-popieram!!!

Gość polliska
Przynajmniej wiemy ze Karramba czytac nie umie wiec idz już stąd i przestań ludzi wkurzac

Gość messagera
strasznie ci wspolczuje - ale tak sie zachowujesz! mama nauczyla mnie kultury, ale nie do tych osob, ktore tej kultury nie maja. i nie puszczalam sie, jestem w stalym zwiazku. a twoim dzieciom wspolczuje takiej matki, bo jak sie kiedys ktoremu zdarzy i wpadnie, to go chyba zbaijesz..

Gość polliska
I wszystkie zacofane babska - won

do strasznie ci wpolczuje-- no najprosciej dziecko gosposi podrzucic, domem tez gosposia sie zajmie i tak to poswiecilas sie dla dziecka tak? no toz to straszne poswiecenie z twojej strony. I gosposie masz i studiow skonczyc nie umiesz?? STRASZNIE CI WSPOLCZUJE! :)

Gość a czy to ważne
Karramba i strasznie ci wspolczuje - do kościoła lepiej idźcie plotkary, nie umiecie nic robić poza krytykowaniem i ocenianiem innych ;] a zacznijcie od siebie, skoro dziewczyna napisala ze stosowala zabezpieczenie, ma nerzczonego to jakim kuźwa cudem można napisać jej że dawała dupy????? po rozum i rozgrzeszenie do kościoła i to szybko...

Gość jedno jest pewne
straciłaś młdość-najpiękniejszy czas w życiu każdego człowieka. O czym opowiesz kiedyś dziecku?

doberman kretynko napisałaś tak: "spokojnie, mam 2 kolezanki ktore maja dzieci i obie studiuja. Jedna nie przerwala ciazy i niedlugo konczy studia, a druga przerwala na 2 lata ze wzgledu na ciaze zagrozona, " "NIE PRZERWAŁA CIĄŻY A DRUGA PRZERWAŁA NA 2 LATA..." Nie rozumiesz co napisałaś idiotko? I jeszcze idzie w zaparte, że to poprawne zdanie...W podstawówce chyba nie uważałaś na lekcjach.

Doberman debilko...ja SKONCZYLAM STUDIA nie umiesz czytać?

Gość uuuuuuuuuuuuu
Też nie mogła skończyć szkoły bo wpadła, więc nie ma się co dziwić pisowni i tumactwa :D