Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loli21

Kolczyki . Hand made - fotki na maila

Polecane posty

Hej, a zrobiłybyście coś na zamówienie? Np komplet - kolczyczki i bransoletkę do tego lub naszyjnik? Chciałam coś na prezent dla psiapsiółki :)

m_skolimska a z czego byś chciała?:) ja mam swoje w stopce {ceny to te w kwadratowych nawiasach], narazie tylko niektóre bo reszty nie miałam czasu wrzucić, może na wekendzie będzie czas to wam sie pochwale:)

Tak sobie myślałam i mam fajny pomysł na komplecik ze szkła - jakby co to proszę o kontakt na maila a zdradzę co i jak :)

Gość sylvika
a ja zapraszam na moją stronkę: http://bizu1.blox.pl ewentualnie mogę też wykonać coś na zamówienie jeśli posiadam odpowiednie materiały :) Mail na stronie

Gość sylvika
a ja zapraszam na moją stronkę: http://bizu1.blox.pl ewentualnie mogę też wykonać coś na zamówienie jeśli posiadam odpowiednie materiały :) Mail na stronie

Gość byłam widziałam
ładniutka ta bransoletka z sercem :) pozostałe też:)

ja mam takie pytanie: czy byłaby mozliwośc,aby któraś z dziewczyn zajmujących sie bizuterią hand made zrobiła by coś na zamówienie- np. gdybym przesłała wzór mniej wiecej jakie miałyby to byc kolczyki, z jakiego materiału? ponieważ bardzo podobają mi sie długie kolczyki ale z pereł w kolorach jak opalizujący brąż jaśniejszy, ciemniejszy, troszke złotawy, a takich nie potraie znaleźć nigdzie...nawet na allegro nie ma:( prosze o odpowiedź

Gość sylvika
dsfre wrzuc linka do czegos mniej wiecej na wzor to zobaczymy czy damy rade :)

już wpuszczam na wrzute...jak tylko załącze to tam to pośle link...

powiedzmy, ze takie mniej wiecej miały by być te kolczyki... chodzi o to by były groniaste na dole, ale chyba bedzie cięzko w takich kolorach jak ja chce zdobyć te podłużne nierówne korale.... http://dsfre.wrzuta.pl/obraz/y6W8Mk3ei5/ a w takich kolorach zrobione: http://dsfre.wrzuta.pl/obraz/vlwr3lCJbv/ dałoby rade? pytam na razie wstępnie...i ile by to kosztowało??

ewentualnie inny wzór, ale by pasował do takiego typu koloru.... zależy mi na tym, aby kolczyki były długie (min.7 cm) i mogą być różne długości stopniowane- wiecie o co mi chodzi?:) groniaste ale nie do przesady...a propos detali...binokle obowiązkowo srebrne...

Wszystko da się zrobić. A oprócz pereł to mają bć jeszcze jakieś inne korale? No i same perły - naturalne czy sztuczne (od tego by zależała cena).

dobrze zeby było podobne do tych kolczyków co wyżej podałam przykład (i one zawieraja inne takie małe na żyłkach- chyba jablonexy??) albo jakies inne wiszące różnej długości groniaste, ale wtedy inne by juz chyba nie pasowały.... no perły takiego koloru jak podałam to mogą być i sztuczne.... byle binokle srebrne bo inaczej uszy mi puchna i bolą.... bardzo cieżko jest mi odpowiedzieć czy z jakis innych kolrali też, bo nie potrafie sobie tego wyobrazić...powiem tyle, że mam problem z kupnem kolczyków bo albo mi sie nic nie podoba albo nie w tym kolorze albo nie z tego materiału...:( a może masz jakąś koncepcje, którą potrafisz narysować i posłać mi meilem??jakis szkic modelu z tymi perłami, kolorowe nie musi być bo kolor to wiemy jaki....:)

chciałabym tylko sprostować, bo nie wiem o czym wtedy myslałam ale poprawiam sie, ze chodziło mi o słowo bigle, a nie binokle:) hehe....

i co? dziewczyny dało by sie wykonać? za ile? no chyba ze jakieś macie swoje koncepcje?? to dajcie znać....

Gość Biżuteryjka z zamiłowania
widze ze witrazyki moje ;) (te z perelkami w tonacji brazowej) moge wykonac na zamowienie kolczyki na lince jubilerskiej z perelkami na biglach srebrnych moj mail : info@bizuteria-handmade.pl http://www.bizuteria-handmade.pl

do prowokacji- niestety nie o takie coś mi chodziło.... bi zuteryjka z zamiłowania- o no to widzisz...ja czesto sobie ściągam jakieś fotki biżuterii hand made jak mnie zainteresuje...a w przypadku tych kolczyków (twoich) był właśnie kolor perełek...

bizuteryjka- kontaktuje sie na meila...prowokacja jeśli masz jeszcze jakieś pomysły to dawaj:)

juz wyslalam maila ;)

jutro cos zmontuje i podesle zdjecie ;)

ok...ja bede dziś popołudniu to zaraz podskocze tu i na meila:)