Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samimi

A6W-pierwszy dzien! jest ktos ze mna???

Polecane posty

Gość malinaaa917
cześć, mam takie pytanie: czy jak robicie 1 ćwiczenie (w pierwszej serii nalezy je powtórzyć 6 razy) to jako raz uważacie jedna noge i robiecie po 3 razy na lewa, 3 razy na prawa czy lewa i prawa to jest dopiero raz i pózniej lewa i prawa to dwa i tak dalej???

Gość Ktss
Ja mam dopiero 5 dzień... Wszędzie piszą że to jest takie strasznie męczące, pełno zakwasów i bólów mięśni, a ja jakoś tego nie odczuwam, może coś źle robię ?

Ja myśle ze masz lepszą kondycje:) Jakiś czas temu to robiłam i było cholernie cięzko ale dałam radę efekty też jakieś tam były, zastanawiam się nawet czy znów nie zacząć:)

Gość jacośotymwiem
nie wiem czy wszystkie jesteście tego świadome, ale a6w i brzuszki nie pomogą wam zrzucić tłuszczu, no może troszkę... One pracują nad mięśniami pod oponką, więc aby coś to dało trzeba nie mieć brzucha :)

Witam 8 dzień za mną;/ jak kiedyś robiłam to doszłam do 14 dnia ale byłam zmuszona przerwać;/ wtedy nie sprawiało mi to większych problemów teraz ledwo żyje;/

Gość wiktoria.20
ja dzisiaj mam 17 dzień, ledwo się trzymam ale mam nadzieję, że dojdę do końca :) odezwę się jak przekrocze polmetek :)

Gość mmmadzia
Witam! ja mam za sobą drugi dzień, na razie bez problemów...mięśnie czuję ale nie nazwałabym tego zakwasami. generalnie tłuszczyku u mnie niewiele, oponki brak tylko skóra troche zwiotczała i z cellulitem po ciąży. Myślałam, że samo przejdzie, w zeszłym roku robiłam brzuszki ale nie bardzo pomogły, więc zaczęłam a6w. Mam nadzieję, że poprawi to napięcie i wygląd skóry?

Gość mmmadzia
5 dni za mną...ufff...zaczynam się pocić przy tych ćwiczeniach choc nigdy nie miałam problemów z kondycją. Efektów póki co brak, ale myślę, że jeszcze za krótko cwiczę, żeby zobaczyć zmiany. Czy jest tu ktoś jeszcze- byłoby mi łatwiej, gdybym wiedziała, że ktoś jeszcze się tak meczy ;)

Gość *lilianna
Cześć :) Ja robię a6w po raz trzeci. Teraz jestem na 13 dniu. Jak zwykle efektów nie widzę :)

Gość *liliann
I tak nie widzę efektów :) Ale zrobię do końca.

odświeżam, skończyłam dzisiaj 5 dzień, ktoś się przyłącza albo też jest w trakcie?;) razem łatwiej!

Gość EVENT TYLKO DLA KOBIET
Event tylko dla kobiet 2.09.2011 w Poznaniu z wieloma atrakcjami przez ponad 5h. Prowadzący Event Conrado Moreno Dwa pokazy mody jednej z najzdolniejszych projektantek mody Elwiry Horosz Modelkami będą finalistki Miss Polonia 2011 Gość Specjalny dr Andrzej Sankowski z wykładem "Bezpieczeństwo w medycynie piękna" Pokaz spektakularnych zabiegów wykona lek med Krzysztof Łuksza z Kliniki Piękna Biogenica w Poznaniu Pokaz Krav Magi " Pani się broni " Agnieszka Sankowska oraz Jarosław Rogowski Pokaz bielizny KINGA Imprezę uświetni wspaniały wielki tort Cukierni Kandulski w Poznaniu Całą imprezę ochrania Agnencja Ochrony BEST z Poznania W loterii wizytówkowej do wygrania m.in wczasy dla dwóch osób na wyspy kanaryjskie przez Biuro Podrózy ITAKA Teatr Wielki w Poznaniu jest naszym patronem pod egidą akcji KOBIETA ROKU 2011 Salon ALCHEMIK czesze nasze modelki do pokazu dzięki uprzejmości właściciela. Każda z Pań uczestnicząca w Evencie dostanie torbę z wieloma suwenirami oraz książką dr Andrzeja Sankowskiego ! Wiele cennych nagród, rabatów ....to jedne z wielu niespodzianek czekających na nasze Panie Serdecznie zapraszamy Panie z Poznania i wielkopolski !!! ZAPISY NA poznan@womanbusiness.pl www.womanbusiness.pl

Gość miśka789
Hej!! Zaczynam dziś z cwiczeniami! Może ktoś dołączy? : ) Razem zawsze raźniej :) Możemy się wspierac! Pozdrawiam!! :o)

Gość miśka789
I już po pierwszej serii.. nie jest tak łatwo jak wygląda... Ale musze wytrzymac 42 dni ! :O Mam nadzieje ze jeszcze ktoś sie znajdzie kto bedzie ze mna cwiczył :) Do jutra!!

Gość miśka789
I drugi dzień za mną... :)

Gość malwinaa212121221
miska ja sie przylaczam od jutra,ale zaczne od 5 dnia bo juz doszlam do dnia 10 ale 4 dni nic nie robilam bo mi sie nie chcialo;)ja od 4 lat cwicze a6w ale nie tak jak jest w programie tylko po by wzmocnic miesnie brzucha.jednak pstanowilam zrobic cala a6w mysle ze dam rade.cwiczenia nie sprawiaja mi problemu nie mam zakwasow ani nic mnie nie boli.po 10 dniach a6w bez zadnej przerwy od razu widac efekty:)nie wiem moze mi szybko wyrabiaja sie miesnie ale a6w jest rewalacyjne;d ostsnio nad woda ratownik do mnie ile lat cwice juz ten brrzuch ze mi miesnie widac itd;d dziewczyny dawajcie do nas przylaczcie sie ;d po ukoczeniu a6w proponuje by kazda z nas przeslala foto z przed i po zakoczeniu a6w:))

Gość miśka789
Już 3 dzień za mną :) Cześc malwina! W końcu nie jestem sama! Ja 1 raz robie a6w. I mam nadzieje że mi coś da. Ja jeszcze do tego cwicze ZUMBE bo mam troche wagi do zrzucenia :( A jak tam u ciebie? Dziewczyny piszcie!

ja też bym chciała spróbować ale jestem świerzo po porodzie 6tyg:( moja waga obecnie to 92,6kg przy wzroscie 160:( odchudzam sie od 10lipca w tym czasie zgubiłam 9,4kg, kondycji prawie wcale nie mam dopiero zaczne cwiczyc, myslicie że dam rade z tymi cwiczeniami czy zaczac od czegos mniej cięzkiego??? Patrzyłam na ta tabelke zaczynamy od 6sciu, ale to 6 razy powtarzamy każde cwiczenie? Bardzo cięzkie są?

Gość miśka789
Witaj kiwi!!! :) Są troche ciężkie te cwiczenia. Musisz po prostu spróbowac. U mnie dzisiaj 4 dzień i juz nie mam zakwasów :) Ja też dobrej kondycji nie mam ale musze wytrzymac.. Damy rade! Pozdrawiam!

Gość miśka789
Kiwi a cwczysz jeszcze cos do tego? czy tylko a6w? Ile chcesz schudnąc?

miśka789 na orbitreku będe biegać :) tylko go przywiezc musze a z tym mam akurat problem:-/ chce dodac tez te cwiczenia i moze cos jeszcze tylko nie wiem co :) chce tak do 60kg wiec daleka droga jeszcze do celu:) ale obieram sobie cel 10kg aby było łatwiej :) tak łatwiej jak wiesz ze zostało ci np 1kg do celu a nie 30:D

Gość miśka789
5 dzień za mną :D Jak narazie dobrze idzie.. 3 seria już trochę ciężka ale daje rade. No ja też mam sporo do zrzucenia.. Od września bede jeszcze na based 2 razy w tyg chodziła. I mam nadzieje że schudne :) A jak tam wam idzie dziewczyny?

Gość miśka789
Hej Dziewczyny!! CO nic nie piszecie?? Jak tam wam idzie? U mnie troche źle, bo mialam 2 dni przerwy :/ Ale dzisiaj robie po prostu dalej 6 dzien.

Gość miśka789
8 dzień za mną :)