Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alo alo al o

alo jest tu ...

Polecane posty

jestem dopiero teraz :) znowu mi choroba wróciła...fatalnie sie czuje :( mam rope na migdalach a jutro wyjezdzam na weekend :( wykoncze sie

a mam angine chyba, bo cóż innego ropa na migdałach :((( buuuuu chce mi sie wyć tak mnie boli...nawet śliny nie moge przełknąć :((( nie przejdzie mi samo....musze jutro do lekarza po antybiotyk gnać rano :(((( a jade z mamą na wieś do babci bo juz oszaleje w tym krakowie.A moje kochanie pracuje cały weekend więc nie chce mi sie saemj siedziec w taki upał w domu :) Takze nie bedzie mnie tu w weekend :( dopiero po :) A od poniedziałku moj miś ma urlop 3 tygonie całe!!!!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))) i pewnie gdzie s w koncu wyjedziemy na tydzien....moze dwa :))) a co u ciebie Aloaloalo :))

oj to wracaj szybko do zdrowia.. Ja nigdy anginy nie mialam. Moj mial co roku, skonczylismy palic papierochy i tak w tym roku ma spokoj:) Jak dobrze pojdzie to my w ten weekend znowu nad jeziorko;) Tydzien temu mialam nadzieje zna male co nieco ale nic nie bylo:( Za blisko wszyscy naszego namiotu byli:( Kurcze, jak wyjedziesz sobie tak w czasie Jego urlopu to co ja nocami bede robila:O??

ja też ostatnimi czasy rzadko....bo ciągle tylko praca,zmęczenie,seni tak w kółko...ale w urolp mam nadzieiej ze nadrobimy zaległości z całego roku :)))))) strasznie źle sie czuje...zaraz umre z bólu normalnie nawet siły siedziec przy kompie nie mam ,bo chyba zbiera mnie stan podgoraczkowy :(( nie martw sie,bede na topicu codziennie a jak wyjade to pewnie góra na 5 dni :) Baw sie cudnie nad tym jeziorkiem i nie odpuść tym razem swojemu :)) A jak nie bedziecie mieli warunków to jest przeciez tyle fajnych miejsc :p:p:p:p ja pomału uciekam bo naprawde fatalnie sie czuje :( mam nadzieje ze sie nie gniewasz :( po weekendzie mam nadzieje ze sie lepiej poczuje i wróce do formy to bedziemy gaworzyć do rana :) Całuski wirtualne :) i jeszcze raz miłego weekendziku :) alo alo

pewnie ze sie nie opbraze,chcialam Cie juz nawet wygonic do loza;) U babci wypoczniesz i bedzie dobrze, a po powrocie Twoj Cie napewno tak wezmie w obroty..;) Odezwij sie jak wrocisz:) ja tu cochwile zagladam;) Tez zycze przyjemnego weekendu i zdrowiej szybciutko;) papa, wyspij sie:)

ja jestem a was nie mam, same lenie, obiboki i spiochy!!! nie pierdolic sie w łożkach tylko na forum pisac zboczki:classic_cool:

No ja właśnie skończyłam robić to o czym napisałeś :D ;) Jestem więc. :D :D :D

I już długo gadamy, a Ty jukenku w tym łóżku tylko.... śpisz? ;)

No bo oni wszyscy śpią! 😭 Czuje się, że to weekend, prawda? :D Za godzinkę wstaną i może tu zajrzą. :) :D :D :D

za godzinke mowisz? Ja to mysle ze dzisiaj malo tu ludzi bedzie;) Ja tez powoli zabieram sie do pakowania do wyjazdu na dwa dni:)

Może masz rację. :D Dzisiaj mniej ludzi tu zajrzy. Miłego wypoczynku. :D

dzieki:) Tobie tez zycze przyjemnego weekendu:) I oby zaraz ktos sie pojawil do rozmowy;) Ja lece pakowac kostium i pod namioty:D papa

witajcie :):) wpadłam Was wszystkie pozdrowić :) i miłego wieczorku życzyć.Od dziś moje kochanie ma równe 3 tygodnie urlopiku :))) więc mamy siebie tylko dla siebie :D:D Idziemy dziś na nocne zakupki do tesco ,bo ludziorów o tej godz nie ma i fajnie sie łazi a potem mykamy na małą impressskę :) Także miłego wam zycze :) papaptki :) do usłyszonka

Ho ho ho ...widze ,że się wszyscy urlopują :):):) To ja podciągam topic i wpadłam z kawką ,ale nikogo nie ma.... :( Miłego dzionka :)

no czesc:) Mi sie troszke weekend przedluzyl;) i tydzien zaczynam we wspanialym nastroju:D I tak na marginesie z nowa klawiatura;) Do wieczorka;)

dziewczyny ja dzisiaj nie znajde chwilki na rozmowe:( Kawki nie pilam popoludniu i slaba jestem:O A jeszcze gora prasowania przede mna...😭 Ale obiecuje ze jutro bede pelna sil;) Musimy nadrobic te dni:) Wyspijcie sie, upojnej nocy zycze;)

Nie ma Was to uciekam:( Jade jutro rano na weekend do tesciowej:( Trzeba sie poswiecic, chociaz moze nie bedzie tak zle;) mniamiii jak Twoj na urlopie to nawet tu nie zagladasz:) Juz widze te szalenstwa;) eliza**** a Ty gdzie sie podziewasz:(?? Ja wracam w niedziele wiec jak bede jeszcze w stanie to tu wejde. Przyjemnego weekendu Wam zycze:)

Wpadłam z pozdrowieniami :) bo potem nie wiem ,czy dam rade być :( Widze,że nikt tu już pomału nie zagląda z Was dziewuszki :(:( pustki jak cholera... :( Eliza gdzie sie podziewasz??? Alo alo mam nadzieje,że sie świetnie bawisz? :) Buziorki :* Miłego dzionka :) PAPA