Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alo alo al o

alo jest tu ...

Polecane posty

Gość ja pierdziele.......
a gdzie tam??

Gość łoj dyrydy
no i zostałyśmy same....a miały być dziewuszki :(:( obiecanki cacanki :(

jeszcze musze nas spakowac zaraz bo nnie skonczylam;)

ja wiedzialam ze Ty bedziesz;) Wkoncu jak ja to i Ty:D

czytalalm inny topik i prawie piwo ze smiechu rozlalam:O

no to leć :) ja tez pomału zmykam,bo bede chodzic jutro na rzęsach :( miłego urlopiku i opalanka...bo ja to sie wole nie pokazywać w stroju i cień rzucać na innych :D:D:D:D:D:D:D:D

a tam,przesadzasz. Ja sie pokazuje tam gdzie moge;) W poniedialek sie napewno odezwe, mam nadzieje ze do tegoczasu temat bedzie pamietany:O bo juz 10stron ma:D Tobie tez przyjemnego weekendu zycze i powodzenia;) Potem sie pochwalisz:P Do poniedzialku ,wyspij sie 🖐️🌻

ale byla jazda i o telewizorze;) chodzi o topik:P

ale była jazda............. :D:D oki zmykam kochana,miłego wypoczynku.Moze po weekendzie inne dziewuszki sie odezwą :) do usłyszonka :)

moze.. papa:) dzieki za rozmowe;)

Gość eliza****
cześć wszystkim, sorki, że się nie odzywałam, ale poszłam wcześniej spać

poszłam w Wasze ślady i też się zaczerniłam miłego weekendu 🌼 🌼 🌼 PS odezwię się dopiero w niedzielę wieczorem, bo dziś wyjeżdżam :-)

Dobry wieczorek :) Wpadłam tu na chwilkę, ale widze, że żadnej z Was nie ma... :) Ładnie weekendujecie dziewuszki :D:D Mnie już ten upal dobija na maksa.......właśnie leżałam w zimnej wannie chyba z godzine :):):) od razu czuje,że żyje :):) buziaczki dla Was................................ :) Do usłyszonka :*

ide spac, wykonczona jestem po weekendzie;) Mam nadzieje, ze jutro porozmawiamy bo chyba jest o czym po tych paru dniach bez siebie:P Milej i spokojnej nocy zycze:)

:) ja dopiero teraz :):):) niedawno wróciłam z moim z nocnych zakupów z tesco.Jeżdże na zakupy ostatnio nocą,bo w dzien normalnie koszmarrrrr taki upał :( w czwartek zapowiadają u nas ................36 stopni :(:( chyba sie wykoczne,bo ja na maksa nie znosze gorąca i upałów :( ...tęsknie już poamłu za jesienią i ukochanym chłodkiem :) jeszcze miesiąc męczarni :) Leze sobie właśnie w łózeczku i myśle o was :) mój cały poparzony chrapie.Tak sie spalił na słoncu w weekend (bo oczywiście dureń nie wie co to balsam z UV do ciała??!?!) i teraz jęczy,jest cały poparzony.Psikałam go całego dzisiaj pantenolem w sprayu i troche mu ulżyło :) ale swoją drogą, to dobrze mu tak!!! Za kare, bo mial w dupie mój krem na słonce :( ehhhhhhhhhhh te chłopy..................... :p Ciekawa jestem jak tam u was po weekendzie :) ja juz mam dosyć miasta :( i w ogóle cos ostatnio przez ten upał chodze ciągle i zrzędzę :) do usłyszonka ,śpijcie smacznie :)

a co mi kupilas w tesco;)?? Ja tez buraczek jestem:O Szalelismy w jeziorku zaly dzien i niewiem nawet kiedy sie spieklam:O Ale nie ma tego zlego;) Opalone cialo lepiej wyglada, a na sloncu wygrzewac sie nie umiem. A tak? Tak bylo idealnie:D

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh cholera :D:D:D:D:D myślałam ze ducha zobaczyłam hahahahahahaahha to jednak nie jestem sama :p:p udzielam sie na innych topicach hehehehehe a żarcie kupowałam boo juz lodówa pustkami świeciła a mój hrabia lubi duuuużo i dobrze zjeść :)a co tam u ciebie????

widzialam wlasnie ten inny topik;) My dzisiaj wrocilismy i lodowka pusta:( Ale dzisiaj juz nie mialam sily na zakupy:) Po powrocie odsypialismy weekend do 17;) no i moj taki spieczony i obolaly do pracy pojechal sie zginac i schylac i nosic itd:O Moze jakos przezyje;) Dzisiaj byla idealna pogoda,niebo zachmurzone, troszke wiaterku ,troszke deszczu. Idealnie jak sie czlowiek nie chce opalac;) Ale widze ucichlo tu jak mnie nie bylo:O

:):) twój cały czas na nockach???? agdzie on pracuje jeśli moge zapytać? Mój też ma nieraz co drugi tydz nocki ale nie cały czas :):) A propos opalania...to ja raczej unikam słoneczka, bo jak sie nasłucham na studiach o jego \"zaletach\" to odechciewa mi sie smażyc :) jak patrze na skóre moich koleżanek które ciągle sie \"jarają\" albo w zimie solarka to za kilka lat beda wyglądały jak pomarszczone staruszki :(:( nie wspominająć juz o zmarszczkach :) a poza tym u mnie nic ciekawego :) zaraz ide chyba spać, bo rano musze wczesnie wstać :(

Pracuje w magazynie. calutki czas na nocki, ewentualnie raz na 18,raz na 21 jesli ktos na urlopie. Przez to zycie sexualne na tym traci bo w dzien w takie upaly nawet sie czesto nie chce:( Mialam nadzieje ze przez weekend sie wyszalejemy;) ale bylo tak cieplo ze wszyscy (nie bylismy sami) spalismy na dworze zamiast w namiotach:O Jesli chodzi o sloneczko to ja uwielbiam byc opalona, w czasach szkoly sredniej solarium to byla dla mnie podstawa:) Teraz szkoda na to pieniedzy;) Zmarszczkami sie poki co nie przejmuje;) ciesze sie jak jestem opalona bo cialo ladniej wyglada:P A Ty robbilas cos szczegolnego przez weekend:)??

hehehehe no w sumie masz racje...ja ostatnio odkryłam balsam z ociupinką samoopalacza Jonsona...jest zajebisty!!! 3 razy sie nim posmarujesz i jestes czekoladowa...ja cały rok jestem brązowiutka i co najciekawsze kazdy myśłi ze ze słonka haahahahah i nikt mi nie wierzy ze to balsam :p a i skóry nie \"zabijam\" słonkiem a jestem zjarana :):) polecam....wypróbuj :) a ja w sumie nic ciekawego nie robiłam w weeekend...bo w taki gorąc to nawet sie wyjść z chaty nie ma siły :(:( ja ozywam dopiero w nocy albo wieczorem :) mój Wojtal zreszta też :) co do pracki twojego kochania to nie zazdroszcze ci :( ja myśłałam ze ma zmiany jak mój :( to faktycznie samotne noce są smutne a w dzien z kolei odsypia i to nie to samo :( ehhhh moze kiedy s sie to zmieni :) Mój teraz caly tydz ma na 14-22ej :) i ciesze sie ze nie chhodzi na 12 godzin a na 8 :):) bo juz mi smutnawo samej ciągle było :( A od 1-30 ma w koncu urlopik :) i mamy cały miesiąc dla siebie :):)

Jutro ide na zakupy to poszukam tego balsamu;) Moj mi sie dzisiaj skonczyl bo wcieralam w siebie wszystko co sie dalo;) Uzywam tego z drobinkami zlota:) Nad jeziorkiem nawet nie czulam ze jest tak cieplo, woda, wyglupy.. Zyc nie umierac;) Moze na nastepny weekend tez pojedziemy. Jak moj mezczyzna zaczynal tam prace to mial od 9do 19, ale wtedy jeszcze jezdzil autobusem. Wyjezdzal o 7, wracal o21 wiec to byla jeszcze gorsza zmiana.Teraz pod tym wzgledem jest lepiej bo sie wiecej widzimy. No i autem jezdzi,a autem to raptem 15minut drogi . A Ty sie w sierpniu wyszalejesz za wszystkie czasy skoro bedzie Twoj wypoczenty??;) No i pewnie nie bedzie ciebie tu tak czesto:(

eee noc oś ty :) bede ,bede :) nawet jak gdzies wyjedziemy to i tak wezme laptoka. Mój by ciągle tylko spał.....non stop...ale podobno wszystkie baby od wojtala z pracy (innych chłopów) tez mają to samo wiec sie pocieszam ze nie jestem sama :) bo praca męcząca :( a co do balsamu to polecam na maksa Jonson&Jonson Sun (żółta buteleczka) ok. 11 zł.Jak nie teraz to bedziesz zadowolona zimą pięlknie opaloną skóra,są dwa warianty do jasnej i do ciemnej karnacji :) PS i nie zapomnij sobie łapek umyć dokładnie jak go wsmarujesz ,bo ma w sobie ociupinkę samoopalacza i ci łapki trochę moze przyciemnieć hihihihih ja tak miałam za pierwszym razem bo zapomniałam umyć :) ide sie do kuchni napić cosik ,zaraz wracam