Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2

może filtr 40 ?

Polecane posty

Gość ania2

córka jedzie na wczasy i niewiem jaki krem i z jakim filtrem mam jej kupić prosze o rady ma jasną karnacje

Gość ania2

takie wysokie filtry, a w zasadzie to już blokery słoneczne to dobra sprawa, przynajmniej się nie poparzy. www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piekno\" www.wellnesslife.pl

zalezy gdzie jedzie:o jesli np nad nasze morze to 20 zdecydowanie wystarczy i zalezy ile ma lat mozesz jej kupic ten dla dzieci z nivea

Gość ania2
ma 13 lat i jedzie nad morze (włochy)

Gość ania2
a moze podpowiecie co wy kobietki kupujecie swoim pociechą bo pani w drogeri nie bardzo umiała mi doradzić

nie mam pociech, ale powiem Ci, co ja kupuję sobie :) i przede wszystkim, jakie firmy mają fotostabilne filtry. z polskich tylko Iwostin Solecrin - mają bodajże 3 produkty w ofercie, SPF 50+. to ma być i do twarzy, i do ciała? to lepiej coś o większej pojemności. Bioderma ma spray o poj. 400 ml - SPF 40, lekki, dobrze wchłaniający się. Avene i La Roche Posay mają mleczka do ciała dla dzieci SPF 40, 50, ale poj. 100 ml, spray Avene SPF 40 - 200 ml.