Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkygirl

farby palette

Polecane posty

Gość pinkygirl

czy ktos uzywajac farb firmy palette zauwazyl ze ich wlosy sa w gorszej kondycji w porownaniu z farbami innych firm? chce zafarbowac wlosy na ciemny braz, uzywalam juz farb firm: loreal, schwarzkopf, garnier, i wielu innych,lecz kolor zmywal sie po 2 tygodniach, (specjalnie 3malam dluzej zeby kolor byl mocniejszy) ale nie uzywalam zadnej z firmy palette, bardzo niszczy ona wlosy? wypadaja mocniej niz po innych?

Gość 22mnkj
kazda farba niszczy wlosy

palette są beznadziejne!!!!!!!!!szczerze to sttrasznie niszczą włosy i mogą wypadać!!!!!moja fryzjerka mówi że mnóstwo Pań skarży sie na Palette!!!także spróbuj czegoś innego!!moze garnier 100%kolor te nowe??

Gość pinkygirl
dzięki wlasnie slyszlam podobne opinie dlatego pstanowilam sie jeszcze utwierdzic w przekonaniu ze chyba nie sa to najlepsze farby, faktycznie musze sprobowac tej nowej linii garniera :) pozdrowionka

Gość owszem Palette daje mocny
kolor,czasmi aż za mocny:-oja np.farbowaalm czekoldowymbrązem a wyszedl mi czarny:-oDo tego kolor jest strsznie trwaly.Ale co z tego,że jest trwaly koro niszczy wlosy:-oraz mozna sprobowac,jesli masz mocne wlosy ale jesli masz slabe to nie radzę bo moga Ci yadać:-(palette to silne farby,za silne:-oSprobuj moze czegos innego np.Welli,Garniera.

Gość owszem Palette daje mocny
sorry za lterówki;-)

Gość pallete najlepsze polecam

Gość fryzjera
nie polecam garniera czesto uczula

Gość a co powiecie
na farby fryzjerskie? u mnie w miescie jest taki sklep z artykulami fryzjerskimi i kosmetycznymi. kupuje tam hurtowo rozne rzeczy. i ostatnio widzialam farby. farbowala ktoras wlosy w ten sposob?

Gość pinkygirl
ja nie używalam jeszcze farb z salonów, ale testowalam wszytski poza palette, i chyba dobrze bo kazdy negatywnie nastawiony jest do tej farby.

Gość uuppa
Długo trzyma sie i ma ladny odcień...szampon z Loreala Casting.NAprawdę, jest o wiele bardziej trwały, niż farby, poza tym zmywa się równomiernie i powoli.No i nie jest taki szkodliwy (dla porównania--farbowałam włosy Safira--gówienko nie farba, zeszła po 2 tyg. a włosy miałam jak siano. Kolor do d...y.) Zresztą--to nie tylk omoje spostrzeżenia, w necie można znaleźć podobne opinie o tym szamponie.

Moja mama kupiła kiedyś farbę fryzjerska w takim specjalistycznym sklepie i nie poleca bo cięzko dobrac pożądany kolor, najczęsciej trzeba mieszać ze sobą dwa barwniki i tego typu \"zabawa\"

Gość stoliczek
ja również nie polecam farby palette. Owszem kolor daje trwały, ale włosy później są beznadziejne. Bardzo wypadają.

garnier też jest mocny i za ciemno łapie :o zamiast brązu wychodzą czarne ... tak samo Palette :o

Gość a co sądzicie na temat Wellato
nu?Czy brązy Wellaton wychodzą czarne?