Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda nauczycielkaa

do młodych nauczycielek

Polecane posty

Gość mloda nauczycielkaa

hej mam do was pytanie mam 24 lata ucze juz 2 lata odkad pracuje w szkole(gimnazjum) przestalam chodzic do klubow na dyskoteki ciagle mam wrazenie ze spotkam tam swoich uczniow i dla mnie jakos tak to byloby niezrecznie czy tez macie tak jak ja czy ja przesadxzaqm

Gość spox
tez to mamy z kolezanka :-( autokontrola na maxa! tak ,ze jak hccemy sie pobawic to... ho,ho,ho, niezle sie trzeba naglowkowac!

Gość spox
* chcemy - przestawilo sie

Ja też mam 24l., od września zacznę uczyć w podstawówce w kl. 0-3, wczesniej uczyłam przez dwa lata w ramach praktyk klasy 4-6, nie przejmuj sie kochana, gdybyś uczyla w liceum to byłby dopiero problem, no chyba ze mieszkasz w małej miejscowości gdzie na dyski wpuszczają wszystkich tzn bez wzg na wiek

Gość Tygryseka
Dlatego najlepsze wyjście to pracować w jednej miejscowości, a mieszkać w innej :)

Gość mloda nauczycielkaa
to mnie strasznie wkurza bo na dodatek to mieszkam w malym miescie i naokraglo kogos spotykam z moich uczniow i wkurza mnie ta samokontrola na maxa nawqet ciuchow nie moge zalozyc bo sobie mysle ze moi uczniowie mnie wyczaja

Gość chodzilo o ciuchy
typu spodnice mini i tego typu

Gość mloda nauczycielkaa
fidodido spoko mam meza wiec nie bede stara panna spox o to sie nie martw

Gość hohohooo
e , nie przejmuj sie tak ;) swojego pana od wfu notorycznie spotykałam koło supersamu , jak szedl w siatką pełną piwek , ale jego zycie , jego sprawa , co sobie robi w wolnym czasie; a na dyskach to uważaj , żeby się nie obcałowywać z jakimis przygodnymi faetami ani nie zachowywać się obscenicznie , cała reszta uchodzi , bo po to są dyskoteki; no i masz wakacje, w mini możesz teraz chodzic jak najbardziej , przecież masz 24 lata , to młoda dziewczyna , niezaleznie od zawodu

mloda nauczycielkaa to czym Ty sie przejmujesz ..na podryw nie chodzisz ..chyba że kcesz meza w trabe puscić to jak sie ubierasz to Twoja sparwa

Gość mloda nauczycielkaa
no mloda ale mnie to wkurza i dlatego chcialam was zapytac czy tez tak macie czy moze ja przesadzam ale jestem jakas przewrazliwiona

Gość jest tu kto

Gość prosisz - masz
przesadzasz

Gość dziekx

Gość hohohooo
no chyba dość wrazliwa jesteś ;) uczniowie to często wredniaki i nie pomoże swiety boże , wystarczy , że cię zobacza gdziekolwiek i będą siac ploty - nic na to nie poradzisz , jak i na plotkujące sąsiadki - wiec rób swoje i lej na to; trzymaj się pewnych granic , żeby po prostu nie było wstydu jakby co , ale wszystko co sie w tych granicach znajduje , możesz swobodnie robić

dokładnie .... chba przesadzasz .... jakiś poziom powinnaś trzyma ale bez przesady :D

Gość wszystkim dziekuje
i do poziomu sie dostosujee

Gość Chlopaczek
mam 24 lata, to straszny obciach być nauczycielem, wspołczuje wam dziewczyny, mała pensja, jakies organizowanie zebrania, wychowanie dorastacących małych zbokoli, to wszystko szkoła. No tak to juz jest, gdy sie mialo troje na uczelni, to czemu by nie zawod nauczyciela?

Gość hohohooo
a ty lepszy , bo bezrobotny

Gość Chlopaczek
I tu się mylisz pusta nauczycielko za 1200 zł maksymalnie! Nie chcę się zdradzać, ale w mojej branży minumum pensja to 3.000 zł

Gość ______Dzień__ŚWira
Nie, no to nie do wiary. Nie, to być nie może. Osiem lat podstawówki, cztery liceum. Potem pięć, bite, studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jak by ktoś dał mi w mordę. Ja pierdolę, kurwa! Bracia poloniści, siostry polonistki, stu trzydziestu było nas na pierwszym roku. Myśleliśmy, że nogi Boga złapaliśmy, że oto nas przyjęto do szkoły poetów. Szkoła poetów, Jesus, kurwa, ja pierdolę! Przez pięć lat stron tysiące, młodość w bibliotekach. A potem bida, bida i rozczarowanie! A potem beznadzieja i starość pariasa i wszechporażająca nas wszystkich pogarda, władzy od dyktatury, aż po demokrację, która nas, kałamarzy, ma za mniej niż zero. Dlaczego władza każdej maści ma mnie za nic? Czy czerwona, czy biała, jestem dla niej śmieciem, kurwa! Pod każdą władzą czuję się jak kundel! Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku? Ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą! A przecież stanowimy sól ziemi. Tej ziemi! Mimo że nie jesteśmy prymitywną siłą, dyktaturami zawsze wstrząsają poeci! Wtedy nas potrzbują, zrozpaczone masy, które nie widzą dalej niż kawał kiełbasy! Które nie widzą dalej...

Gość chlopaczek ja czegos
tu nie rozumiem o co ci chodzi z tymi trojami??? wytlumacz bo chyba zle zrozumialam otoz zeby zostac nauczycielem trzeba studiowac ja akurat mialam ciezsze studia bo anglistyka i wypraszam sobie mialam oveny bardzo dobre

Gość hohohooo
a i ty się mylisz , pusty Chlopaczku , bo nie jestem nauczycielką szkoda słów na takiego kpa

Gość oceny mialo byc

Gość hohohooo
bo chlopaczek to pojmuje po swojemu , jak sam to przerobił - najpierw "robi się studia" , czyli kupuje dyplom na bazarze , a potem myśli , co się będzie robiło

Gość ehhhh
witam koleżankę po fachu. Ja jestem w zawodzie 3 lata i świtnie rozumiem cię. ja również mam wrazenie, ze nigdzie nie mogę sie ruszyć bo wszedzie widze swoich ucznió. O szaleństwach w dyskotece w swoim 30 tysięcznym mieście nawet nie marzę. to samo z knajpami bo tam z kolei siedzą ich rodzice. Wystarczy, ze zobaczą nauczycielkę z piwem i od razu będą mieli co gadać (że pijaczka , i pewnie dzieci demorlizuje). To samo z paleniem. To jest chore. pozdrawiam!

heh ja mam 18 lat ale wiele razy zdarzyło mi sie juz spotkac nauczyciela w wosu na dysku popijając sobie piwko:D:D przeciez moim zdaniem to nie jest nic złego , chyba uczen rozumi ze kazdy ma prawo do bawienia sie a w dodatku w takim wieku , rozumiem jezeli chodziło bym o jakas nauczycielke po 40-stce ale 25 lat to jest jeszcze okres w którym ludzie lubia sie wyszalec :D:D serio nie ma sie czym przejmowac, to chyba powinno byc odwrotnie , przecież dyskoteki sa przewaznie od 18 lat a wpuszczaja małolatów z gimnazjum ;/;/ i potem sie nie zzdziw jak zobaczysz ucznia przy piwku który ma po 16 lat i uwaza sie za dorosłego;/ to chyba on powinien byc zakłootany a nie Ty :)

Gość Chlopaczek
W przeciwieństwie do ciebie obiboku nauczycielski, wiem co chce robic w zyciu, nawet ci nie bede pisal o tym bo nie rozumalabys nawet o czym ja mowie, taka magia dla ciebie